Elbette sen burda kendi yaşadiklarindan yola çikarak yorum yapiyorsun. Bakicin iyi bakmadiği için üzüldüm fakat bu her bakicinin kötü olduğu anlamina gelmiyor. Ayni şekilde her anneanne/babaanne iyi bakacak diye bir kaide yok.
Zaten en mükemmel anne baba bakar fakat en mükemmel her zaman hem gerekli değil, hem başkalardan beklenti bu değil.
Yani şöyle söyleyim, 7-8 aylik bebege bisküvi vermek isteyen var, yada bal vermek isteyen, yada evi israr ile fazla sicak tutmak gibi basit şeyler bile olabir. Bunun adi işte cehalettir. Ve istediğin kadar konuş, araştirmalari göster, anlamazlar. Güya onlar daha büyük ve daha iyi biliyorlarmiş. Ki yaptiklarida tamamen iyi niyetten çoğu zaman.
Ancak işte iyi niyet ve kan bağa her zaman iyi yetiştirmek anlamina gelmiyor.
Bu arada umarim çocugunuzu istediğiniz şekilde yetiştirip, sağlikla büyütürsunuz :)
Edit:Kayinvalidem vakti zamaninda calistigi icin esime babanesi bakmis. Kayinvalidem de diyor ki oglumu ben buyutemedim oglumun cocugunu ben buyutecegim. Bana soran eden yok! Ayrica cok dengesiz ve psikopat bir kayinpederim var. Asla onunla cocugumu ayni evde birakamam. Ben bahane mi ariyorum cocuk yapmamaya yoksa bu anlattiklarim gecerli sebep mi bilmiyorum.
İki yerede nasıl aynı cümleleri yazdınız?Noktalamalar bile aynı cevap yazmaya üşenip kendi yazınızdan alıntı mı yaptınız? EnteresanKayinvalidem vakti zamaninda calistigi icin esime babanesi bakmis. Kayinvalidem de diyor ki oglumu ben buyutemedim oglumun cocugunu ben buyutecegim. Bana soran eden yok! Ayrica cok dengesiz ve psikopat bir kayinpederim var. Asla onunla cocugumu ayni evde birakamam. Ben bahane mi ariyorum cocuk yapmamaya yoksa bu anlattiklarim gecerli sebep mi bilmiyorum.
Cocugunuz olunca 2 yaşında krese verebiliyor musunuz bi yasayin da görün. ..
Cocugunuz olunca 2 yaşında krese verebiliyor musunuz bi yasayin da görün. ..
Evet ilkokula gidene kadar bakmis. Ama kisilik gelisimi de o yasta degil mi zaten. 4000 aliyorum. Muhendisim. Insallah kadroya gecersem iki yil izin alabilecegim o zaman sikinti kalmayacak.Eşimi babaannesi Büyütmüş annesi buyutmemiş demişsiniz
Bana çok saçma geldi koskoca adamı buyaşına kadar sadece babannesi büyütmuş olamaz baksa baksa ilkokula gidene kadar bakmiştır yine annesi büyütmuştür sizde sevmişsiniz almış siniz
Eger kötü biri olsaydı eşiniz
Evlenmezdiniz
Bukadar büyütmeyin şu kaynanaları
Siz bukadar yüceltip
Göklere cikartiyorsunuz
gelsin baksın işte boşuna şuan konuşuyorsunuz sözleşme li ler kaç lira alıyor zaten
aldığın parayı kreşe mi vericeksiniz
Gidin siz çalışın kaynanizda mis gibi baksın sizde hem paranızı kazanın hem çocuğunuzu büyütün
Bebeginizin annesi sizsiniz kendiniz istedigiz gibi egitirsiniz Bebeginizi
O baksın gitsin ...
Kadroya ne zaman gececeksin o zamana kadar beklesenEvet ilkokula gidene kadar bakmis. Ama kisilik gelisimi de o yasta degil mi zaten. 4000 aliyorum. Muhendisim. Insallah kadroya gecersem iki yil izin alabilecegim o zaman sikinti kalmayacak.
Neler yaşadın kv.ile bilemeyiz..ama gerçek bı sorun olmasa ve tatlı tatlı anlaşan bile o baksın istemeye bilirsin.sinirlariniz hep belli olur.fakat gerçekte böyle olmuyor.ne yazıkki her aradığında bakıcı bulamıyorsun.kresler çok erken yaslarda sıkıntılı.ama iyi tarafından bak yalnız değilsin..kv yok ve öz annem tüp bebek le doğan ikizlerim için destek istedim.onun yanına doğru kendi evini bırakıp kiraya tasinacaktim. Bana mı sordun? İki tane koydurmasaydin dedi..Sen daha planını yaptığın çocuğa kv baksin istemiyorum diyorsan pes diyorum. Çocuğun olursa ve kv bakmayı kabul ederse sukret ona minnettar ol.
Keşke kv banane ya ben bakmam dese size!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?