Çocuğuma laf söyleyen eleman

SkylineStar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
183
23
98
35
Bir oğlum bir kızım var oğlum 4 kızım 2 yaşında annemin kuaför salonu var erkek kadın karışık turizm bölgesinde neyse erkek bölümündeki eleman 22 yaşında çocuklarımı uyarıyor sürekli mesela dükkan içinde müşteri yokken sür git araba var ona biniyorlar müşteri olunca zaten izim vermiyorum annemin dükkanı olsa bile rahat tavır sergilemem anneme yardıma gidiyorum yoğun oluyor.konuyu uzattım neyse bu çocuk sıkıntılı annemle çalışma geçmişi olduğu için annem severdi ama son zamanlar anormal hareketler sergiledi mesela annem olay olmadan bir gün önce uyarmış bir şey söylemiş ileriye doğru giderken küfür etmiş annem kime küfür ettin bana mı diyince lafı çevirmiş neyse olay günü tuvaltin kapısı sıkışmış açmaya çalıştık zor açtık ağzının içinde aq kapısı dedi ileride başlarım çoluğuna çocuğuna dedi ki çocuklarımla alakalı hiç bir şey yoktu kan beynime sıçradı sen kimsin benim çocuklarım hakkında konuşuyorsun dedim önce inkar etti dediği şeyi sonra kabul etti sonra senin çocuklarına bakmak zorunda mıyım dedi safdirik ben çocuklarıma erkeklere asla yanaşmaması gerektiğini hep söylerim sürekli ama ki anneme bile bırakmam emanet etmem ben gidiyorum kimi bulursanız bulun dedi gitti insanlar mı değişik ben anlamadım ya minicik bebeklere bile laf söylüyorlar hele eleman yani ben de çalıştım başka yerlerde asla çalıştığım yerin çocuğuna başka çocuklara da laf söylemek aklıma gelmedi çok sinirliyim hala sinirim geçmedi

Ağzı genel olarak bozuksa işten çıkması iyi olmuş ama başlarım çoluğuna çocuğuna derken çocuklarınızı kastettiğini ima edip üzerine gitmeniz abartı geldi. Bazı çocukların zapt edilmesi çok zor. Yapma etme demiş olabilir cocuklara dadisi degil sonucta. Ben kimsenin cocuguna bir sey demiyorum hemen kacarim ortamdan cunku en kucuk lafini anneler yanlis anlayabiliyor. Yine de orada olan sizsiniz biz görmedik olayı.

Ya işyerinde çocuk mu olur sürekli arada geliyorlarsa neysede sık sık geliyorlarsa adam haklı kızmakta ha kimse çocuğa küfür edip bağıramaz ama annesi sizsiniz size çocuk bakamam demesi normal yani.4 yaş ve 2 yaş çok küçükler zaten yoğun diyorsunuz o kadar iş arasında sürekli ayakaltında çocuklar sinir bozucu.

Laf söylemek küfür etmek falan tabi ki onaylanacak şeyler değil, çok yanlış ama çalıştığım ortamda sürekli yaşı da çok küçük çocuklar olsa ben de rahatsız olurum ne yalan söyleyeyim. Kreş değil ki orası, iş yeri sonuçta.
Çocuklarımı bırakacak yer yok maalesef yardıma gidiyorum sürekli gitmiyorum bazen yoğun oluyor o zaman gidiyorum dediğim gibi insanları rahatsız erkesine de müsaade etmiyorum ki

Ya işyerinde çocuk mu olur sürekli arada geliyorlarsa neysede sık sık geliyorlarsa adam haklı kızmakta ha kimse çocuğa küfür edip bağıramaz ama annesi sizsiniz size çocuk bakamam demesi normal yani.4 yaş ve 2 yaş çok küçükler zaten yoğun diyorsunuz o kadar iş arasında sürekli ayakaltında çocuklar sinir bozucu.
Ama çocuğa bak demiyorum ki ayak altında değil bahçe var kaydırak ve salıncaklar var orada oluyorlar ya da dışarı çıkarırım sadece çocuklara değil hee şeye herkese laf söylüyor

Çocuklarımı bırakacak yer yok maalesef yardıma gidiyorum sürekli gitmiyorum bazen yoğun oluyor o zaman gidiyorum dediğim gibi insanları rahatsız erkesine de müsaade etmiyorum ki
Emin olun müşteriler de rahatsız oluyordur.

Sizi bilemem de buradaki kuaförler terapi merkezi gibi. Gidip saç boyatırken kadınlar bir yandan da geyik yapıyorlar,o bir kaç saat kadınlara iyi geliyor çocuk sesi istemiyor olabilirler.

Yani asıl dükkan yoğunken orada çocuk olmaması gerekiyor.

He bahçedeki çocuğa neden laf etmiş,onu anlamadım.

Ama çocuğa bak demiyorum ki ayak altında değil bahçe var kaydırak ve salıncaklar var orada oluyorlar ya da dışarı çıkarırım sadece çocuklara değil hee şeye herkese laf söylüyor
Yaş itibariyle cidden küçükler hem iş yapıp hem siz onlara göz kulak olana kadar kaşla göz arasında onlar yapar birşeyler.adam zaten sorunluymuş o ayrı.bizim komşu iki tane peşpeşe doğurdu aralarında 3 yaş vardı kızla oğlanın mağazada çalışanlarla büyüttü resmen çocukları ister istemez bir muhatap olunuyor çocuklarla sürekli iş yerinde olunca belki bu durumdan sıkılmıştır.çocuk gürültüsünü falan herkesin kafası kaldırmaz.

Millet senin bebek bakıcın mi ya? Zaten iş yeri stresli gürültülü bir de iki çocuk. Gün oluyor çocukların annesi baabsi katlanamiyor gürültülerine, el adamı niye katlansin ki?
Bizim iş yerinde de iki kadın toplam üç çocugu devamli getiriyorlar. Çocuklar da sıkılıyor tabii gürültü yapıyor. Bir şey demiyorum ama sinir oluyorum . Ne münasebet neden duyayım ki insanların çocuk gürültüsünu? Zaten kendi işim dolayısıyla sık sık çocuk gürültüsüne maruz kalıyorum neden yani fazlasını da duyayım. Tüm gün çocuk gürültülü çekmeye meraklı olsam 32 yasindayim, ben doğurur kendi çocuğumun gürültüsünü cekerdim.
Ne isin var iki küçük çocukla her Allah'ın günü annenin kuaföründe? Hem çalışanları rahatsız ediyorsun hem gelen müşterileri için ne saçma bir görüntü, kadın kafa dinleyip iki güzelleşmeye geliyor ortalık kreşten farksi,. Hoş mu yani? Hiç profesyonel bir ortam değil
Kaldı ki kadini erkeği tonla yabancının geldiği bir ortam. Ne kadar güvenli çocuk için?
Adamın şu dediginde ne var?
müşteri yokken sür
Siz de müşteri varken sürsün istemiyormussunuz zaten
anneme yardıma gidiyorum yoğun oluyor.
Peki yardım ederken çocuklarına nasıl göz kulak oluyorsun? Fön tutuyorsun çocuk tehlikeleri hamle yaptı. Ne yapacaksın? Bu kadar küçük 2-4 yaşındaki cocuklar sen annene yardım ederken ne yapıyorlar? Put gibi oturuyorlar mi? Maşallah 🧿 hiç görmedik öyle çocuk
ileriye doğru giderken küfür etmiş ///) ağzının içinde aq kapısı dedi ileride başlarım çoluğuna çocuğuna dedi
Burada yüzde yüz haksız
sonra senin çocuklarına bakmak zorunda mıyım dedi
Burada Haksız degil?
safdirik ben çocuklarıma erkeklere asla yanaşmaması gerektiğini hep söylerim sürekli ama ki anneme bile bırakmam emanet etmem
Çok anladı iki yaşındaki çocuk senin sözünden. Annene emantet etmezsin ama iki tane 2-4 yaş arası çocuk varken çocuklara göz kulak olup iş yapacağına inaniyorsun
ben gidiyorum kimi bulursanız bulun dedi gitti
Oh en iyisini yapmış. Kimse sizin bakiciniz değil
insanlar mı değişik ben anlamadım
Sen degisiksin, bencilce davranmissin
ya minicik bebeklere bile laf söylüyorlar
En çok gürültü minicik bebekten çıkıyor..laf söylemeyen de kabalık olmasın diye susuyordur. Kimse kimsenin bebeğinin gürültüsünü çekmek istemez. Siz bakınca pamuk tarlası görüyor olabilirsiniz ama dışardaki insanlar bakınca sevimsiz gürültü makinası olarak görüyor.
Annrnizi de zor durumda birakmissiniz.
Bence yardım bahanesiyle gitmeyi kesin , en büyük yardımınız bu olur

Sen iş yaparken bahcede gozetimsiz mi oluyorlar yani?

Yardıma gidiyorsanız bebekleri bırakmanız lazım. Bu şekilde yardım olmaz ki. Ortalık daha çok karışır ikisi de bebek. Bence kreşe verin bebeleri anneniz kreş parasını ödesin siz de full time orada çalışın madem yardım lazım.

Sen iş yaparken bahcede gozetimsiz mi oluyorlar yani?
Bahçe bizim arka bahçemiz kapalı tamamen arka kapıya bağlı dışarı çıkmak için dükkan içinden geçmeleri gerek dükkana bağlı o kadar aptal değilim parka bırakıp gözetimsiZ bırakacak kadar

Müşterinin olup olmamasının önemi yok ki. Orada çalışan insanlar var bir de ayak altında olan 2 yaşı çok küçük çocuk var. Konuşmaları bile yüksek sesli oluyor, 1 olsa neyse 2 olsa neyse sürekli olan bi şey olunca can sıkıcı olmuş. Laf söylemesin tabii ama adama da tukaka diyemedim ben

Benim kuaförümün de bir kızı var beş yaşında. Büyümüş de küçülmüş. O kadar gürültü yapıyor ki. Annesine belki normal geliyordur ama salonda zaten fön sesi, insanların sesi derken o uğultunun içinde bir de çınlayan ve koşturan çocuk sesi gerçekten bir müşteri olarak benim tahammülümü zorluyor. Her zaman getirmiyor ama beş gitmemin üçünde orada çocuk. Mekan sahibi oldukları için de kimse ses etmiyor.
Ha eleman terbiyesiz, ağzı bozuk biriymiş. Öylesi normalde de çekilmez zaten, gitmesi isabet olmuş ama inanın sizin de hatanız var çocuk götürerek. Hem de iki tane.

Millet senin bebek bakıcın mi ya? Zaten iş yeri stresli gürültülü bir de iki çocuk. Gün oluyor çocukların annesi baabsi katlanamiyor gürültülerine, el adamı niye katlansin ki?
Bizim iş yerinde de iki kadın toplam üç çocugu devamli getiriyorlar. Çocuklar da sıkılıyor tabii gürültü yapıyor. Bir şey demiyorum ama sinir oluyorum . Ne münasebet neden duyayım ki insanların çocuk gürültüsünu? Zaten kendi işim dolayısıyla sık sık çocuk gürültüsüne maruz kalıyorum neden yani fazlasını da duyayım. Tüm gün çocuk gürültülü çekmeye meraklı olsam 32 yasindayim, ben doğurur kendi çocuğumun gürültüsünü cekerdim.
Ne isin var iki küçük çocukla her Allah'ın günü annenin kuaföründe? Hem çalışanları rahatsız ediyorsun hem gelen müşterileri için ne saçma bir görüntü, kadın kafa dinleyip iki güzelleşmeye geliyor ortalık kreşten farksi,. Hoş mu yani? Hiç profesyonel bir ortam değil
Kaldı ki kadini erkeği tonla yabancının geldiği bir ortam. Ne kadar güvenli çocuk için?
Adamın şu dediginde ne var?

Siz de müşteri varken sürsün istemiyormussunuz zaten

Peki yardım ederken çocuklarına nasıl göz kulak oluyorsun? Fön tutuyorsun çocuk tehlikeleri hamle yaptı. Ne yapacaksın? Bu kadar küçük 2-4 yaşındaki cocuklar sen annene yardım ederken ne yapıyorlar? Put gibi oturuyorlar mi? Maşallah 🧿 hiç görmedik öyle çocuk

Burada yüzde yüz haksız

Burada Haksız degil?

Çok anladı iki yaşındaki çocuk senin sözünden. Annene emantet etmezsin ama iki tane 2-4 yaş arası çocuk varken çocuklara göz kulak olup iş yapacağına inaniyorsun

Oh en iyisini yapmış. Kimse sizin bakiciniz değil

Sen degisiksin, bencilce davranmissin

En çok gürültü minicik bebekten çıkıyor..laf söylemeyen de kabalık olmasın diye susuyordur. Kimse kimsenin bebeğinin gürültüsünü çekmek istemez. Siz bakınca pamuk tarlası görüyor olabilirsiniz ama dışardaki insanlar bakınca sevimsiz gürültü makinası olarak görüyor.
Annrnizi de zor durumda birakmissiniz.
Bence yardım bahanesiyle gitmeyi kesin , en büyük yardımınız bu olur
Yaa içinizde ne biriktirmişsiniz 😂😂😂 ayrı ayrı zaman ayırıp yorum yapmışsınız yahu çocuklarım bahçede zaten arka kapalı güvenli alanda oynuyorlar annem çağırıyor gidiyorum kafama göre değil yani yoğun olduğu zamanlar gidiyorum kimseye de baktırmıyorum ne münasebet elin ergenine mi baktıracağım çocuklarımı sapıkmıdır zihninden ne geçer ne diye baktırayım o kadar iş konusunda da profesyonel değil keşke olsa da bana ihtiyaç kalmasaydı dükkanda

Bahçe bizim arka bahçemiz kapalı tamamen arka kapıya bağlı dışarı çıkmak için dükkan içinden geçmeleri gerek dükkana bağlı o kadar aptal değilim parka bırakıp gözetimsiZ bırakacak kadar
E tamam , iki ve dört yasindaki çocuğu çok güvenli, dört duvarı kapalı bahçede tek mi bırakıyorsun? Tehlikeli değil mi?
Hadi 4 olan neyse de iki olan ne yapıyor bahçede? Ne salıncağa çıkabilir ne tahterevalliye binebilir. Kaydirağa çıkar ama çok tehlikeli, ablasi boş salıncağı sallar (tüm çocuklar gibi) çenesine gelir çok tehlikeli, ben kayacagim kavgasında itişirler biri düşer aşağı çok tehlikeli... Yani ben ömrümde görmedim iki yaşında çocuğu gozetimsiz parka bırakan insan. İki yasinda çocuk sadece ona bakan kişi banyoda mutfaktayken gözetimsiz kalir, onda bile kaşla göz arasında kendini boğmayi, koltuktan düşmeyi becerecegi için uzun süre birakilmaz.
Siz yoğun günde orada iş mi yapıyorsunuz, çocuk mu bakiyorsunuz?
Neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Ayrıca madem bahçe var neden çocuk hala içeride sürüyor arabasını? Çalışandan önce siz içeriye araba sokmasına engel olmaliydini,

Back
X