Çocuğuma laf söyleyen eleman

Yani gittigim kuaforde coluk cocuk stressi istemem. Ama kendi isyerimde,Cocugumla ilgili bir sorumlulugu olmadigi halde sirf varligindan rahatsiz oldugundan gelipte cocuguma kufur etse muhtemelen eski elemanim olurdu.

Yalniz benim ufaklik 5 yasinda bazen mecbur benle ise geliyor. O zaman bile böyle sakin sakin takilmiyor. Sizin bebe 2 yasinda nasil sakin kaliyorda is yapabiliyorsunuz o kismi aklim almadi.

Ajajaj. Simdi dusunsumde benim ufaklik yaz boyu cumartesi gunleri babamla diger subedeydi. Acaba oranin elemanlar ne kadar sovdu iclerinden :D

şu koşullarda en sık giden kadınlar dahi ayda bir kuaföre gidebiliyor ordada saçı başı yapılırken bir kahve eşiliğinde iki laf etmesi inanın insanı rahatlatıyor . Benim bir arkadaşım var o da kuaför onunda çoçukları yanında hatta sizinkiler kadar küçük değiller okullarına gidip gelirler ama ne acıkmaları ne tuvaletleri ne susamaları hiç bitmiyor sürekli bir şeyler dökülüp saçılıyor bir dağınıklık oluyor iş ortamında inanınki çocuk olmuyor hani sizin ne yapıyorlar sanki dediğiniz şeylerde dışarıdaki kişiler bunu çekemiyor müşterilere karşıda hoş olmuyor . Ama tabi kurduğu cümlelerde söylediği kelimeler hoş olmamış daha farklı bir diller konuşularak halk edilebilirmiş

E tamam , iki ve dört yasindaki çocuğu çok güvenli, dört duvarı kapalı bahçede tek mi bırakıyorsun? Tehlikeli değil mi?
Hadi 4 olan neyse de iki olan ne yapıyor bahçede? Ne salıncağa çıkabilir ne tahterevalliye binebilir. Kaydirağa çıkar ama çok tehlikeli, ablasi boş salıncağı sallar (tüm çocuklar gibi) çenesine gelir çok tehlikeli, ben kayacagim kavgasında itişirler biri düşer aşağı çok tehlikeli... Yani ben ömrümde görmedim iki yaşında çocuğu gozetimsiz parka bırakan insan. İki yasinda çocuk sadece ona bakan kişi banyoda mutfaktayken gözetimsiz kalir, onda bile kaşla göz arasında kendini boğmayi, koltuktan düşmeyi becerecegi için uzun süre birakilmaz.
Siz yoğun günde orada iş mi yapıyorsunuz, çocuk mu bakiyorsunuz?
Neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Ayrıca madem bahçe var neden çocuk hala içeride sürüyor arabasını? Çalışandan önce siz içeriye araba sokmasına engel olmaliydini,
Park bizim zaten kaydırak salıncak hepsi bizim plastik çocuklarım öyle kavga eden birbirine zarar veren çocuklar değiller gayet konuşan aralarındaki sıkıntıyı çözme potansiyeli olan çocuklar evet yaş itibari ile küçükler ama çok olgunlar bunlara inanması zor gelebilir ama tv ve telefonsuz büyüdükleri için asi değiller kendilerini güzel ifade ediyorlar şımarık değiller öyle zor çocuk olsalar zTen götürmem tehlikeli hareketleri olsa kendilerine zarar verecek asla götürmem belki hayatınızda görebileceğiniz en pimpirikli
Ve dikkatli
Annelerden biriyim dolmuşta otobüs ya da kalabalık yerlerde kimseyi rahatsız etmelerine müsade etmemeye çalışıyorum zaten

şu koşullarda en sık giden kadınlar dahi ayda bir kuaföre gidebiliyor ordada saçı başı yapılırken bir kahve eşiliğinde iki laf etmesi inanın insanı rahatlatıyor . Benim bir arkadaşım var o da kuaför onunda çoçukları yanında hatta sizinkiler kadar küçük değiller okullarına gidip gelirler ama ne acıkmaları ne tuvaletleri ne susamaları hiç bitmiyor sürekli bir şeyler dökülüp saçılıyor bir dağınıklık oluyor iş ortamında inanınki çocuk olmuyor hani sizin ne yapıyorlar sanki dediğiniz şeylerde dışarıdaki kişiler bunu çekemiyor müşterilere karşıda hoş olmuyor . Ama tabi kurduğu cümlelerde söylediği kelimeler hoş olmamış daha farklı bir diller konuşularak halk edilebilirmiş
Hepsi yabancı gelenlerin Türk değil zaten eleman da yeterizdi bir yerde de iyi oldu diki yoktu dedi annem gitmesi işime geldi ama en azından bötle kötü olayla gitmesi iyi olmadı gelenlerin de çocukları oluyor turistler ailecek geliyorlar çoluk çocuk arkada bahçe var orada oynuyorlar tahammülsüz bir şeye rastlamadım her geldiklerinde ya şeker çikolata hediye ediyorlar ya gidip hediye alıyorlar çocuklarıma sanırım yabancılar daha çok seviyorlar kucaklarından indirmiyorlar çünkü 😂

Yani gittigim kuaforde coluk cocuk stressi istemem. Ama kendi isyerimde,Cocugumla ilgili bir sorumlulugu olmadigi halde sirf varligindan rahatsiz oldugundan gelipte cocuguma kufur etse muhtemelen eski elemanim olurdu.

Yalniz benim ufaklik 5 yasinda bazen mecbur benle ise geliyor. O zaman bile böyle sakin sakin takilmiyor. Sizin bebe 2 yasinda nasil sakin kaliyorda is yapabiliyorsunuz o kismi aklim almadi.

Ajajaj. Simdi dusunsumde benim ufaklik yaz boyu cumartesi gunleri babamla diger subedeydi. Acaba oranin elemanlar ne kadar sovdu iclerinden :KK70:
Bizim müşteriler hep yabancı akşam gezmelerinde ailecek gelirler çocuklar arkada oynar eşleri oturup çay kahve içer şen şakrak bir ortam aile ortamı Türkler gelmiyor bizim orası turiste hitap eden bie
Yer erkek kadın karışık kimseden şikayet almadık çocuklarımı çok seviyorlar kucaklarına alıyorlar izin isteyip hee gün bir hediye geliyor 😂😂😂 sanırım yabancılar mutlu olduğu için tahammülleri daha fazla

Hepsi yabancı gelenlerin Türk değil zaten eleman da yeterizdi bir yerde de iyi oldu diki yoktu dedi annem gitmesi işime geldi ama en azından bötle kötü olayla gitmesi iyi olmadı gelenlerin de çocukları oluyor turistler ailecek geliyorlar çoluk çocuk arkada bahçe var orada oynuyorlar tahammülsüz bir şeye rastlamadım her geldiklerinde ya şeker çikolata hediye ediyorlar ya gidip hediye alıyorlar çocuklarıma sanırım yabancılar daha çok seviyorlar kucaklarından indirmiyorlar çünkü 😂

Yabancilar da bayilmyor, coğu kimse cocuk gurultusunu sevimli bulmuyor. Anca kendisinin de bir suru gurultulu cocugu olanlar ve ya ailesinden alisik olanlar sever.

Yabancilar da bayilmyor, coğu kimse cocuk gurultusunu sevimli bulmuyor. Anca kendisinin de bir suru gurultulu cocugu olanlar ve ya ailesinden alisik olanlar sever.
Siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz ? Demek ki benim çocuklarımı sevimli buluyorlar ki işleri bittiğinde mağazaya gidip hediye alıyorlar çikolata alıyorlar ya da evvelki günü uçuştan önce yine uğrayıp bir şeyler bırakıyorlar demek ki çocuklara karşı sevgileri var kendi çocukları da öyleydi zamanınsa empati
Yapabiliyorlar bilemedim hiç kötü birine denk gelmedim ne dolmuşta ne dükkanda ne dükkan önünden geçenlerde bize denk gelmedi

Eğer öyle olsa idi Google üzerinden de muhakkak yorum yaparlardı bilemedim
olumsuz yorumumuZ muhakkak olurdu babalarının oğlu değilim sonuçta yabancılar direkt yüze konuşur arkadan söylemez en azından yüzümüze söylerlerdi

Park bizim zaten kaydırak salıncak hepsi bizim plastik çocuklarım öyle kavga eden birbirine zarar veren çocuklar değiller gayet konuşan aralarındaki sıkıntıyı çözme potansiyeli olan çocuklar evet yaş itibari ile küçükler ama çok olgunlar bunlara inanması zor gelebilir ama tv ve telefonsuz büyüdükleri için asi değiller kendilerini güzel ifade ediyorlar şımarık değiller öyle zor çocuk olsalar zTen götürmem tehlikeli hareketleri olsa kendilerine zarar verecek asla götürmem belki hayatınızda görebileceğiniz en pimpirikli
Ve dikkatli
Annelerden biriyim dolmuşta otobüs ya da kalabalık yerlerde kimseyi rahatsız etmelerine müsade etmemeye çalışıyorum zaten
2 yaşındaki çocuk nasıl aklı başında olabilir yapmayın hemen herkes çocuk büyütmüş burada..2 ve 4 yaş yalnız bırakılmaz

2 yaşındaki çocuk nasıl aklı başında olabilir yapmayın hemen herkes çocuk büyütmüş burada..2 ve 4 yaş yalnız bırakılmaz
Evet demek ki denk gelmediniz çoook aklı başında çok akıllı bir kızım var yaşıtlarından da önde maşallah 🧿

Siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz ? Demek ki benim çocuklarımı sevimli buluyorlar ki işleri bittiğinde mağazaya gidip hediye alıyorlar çikolata alıyorlar ya da evvelki günü uçuştan önce yine uğrayıp bir şeyler bırakıyorlar demek ki çocuklara karşı sevgileri var kendi çocukları da öyleydi zamanınsa empati
Yapabiliyorlar bilemedim hiç kötü birine denk gelmedim ne dolmuşta ne dükkanda ne dükkan önünden geçenlerde bize denk gelmedi

Yabancilar diye tek bir millet mi var? Ve insanlar sizin dukkaniniza gelen kitleden mi ibaret? Sizin dukkana Turkiyeye geldikce ugruyorlarsa kafalari goturuyor olabilir.
Avrupada benim bulundugum yerlerde oyle ciglik kiyamet cocuklar ve onlara ayilip bayilan insanlar gormedim hic. Tutup kimsenin cocugunu azarlamazlar o ayri, gurultu sevmemek kotu biri demek degil.

Ama son gittigimde trende 2 kucuk cocuk oynayip kosuyorlardi tren henuz hareket etmiyordu adam hem kizip hem cikartmisti, oylesi de var.
Kimisi de uyarmamayi tercih ediyor.

ama tv ve telefonsuz büyüdükleri için asi değiller kendilerini güzel ifade ediyorlar
Cok ilginç oysa 2020de konu acmissiniz "Oğlum tv ye maruz kaldı gelişim geriliği var sanırım biraz" diye
Neyse, bence sizin gerçeklik alginiz bozuk. Çocuklarınız Avrupai çocuklar gibi uslu olabllir ama siz tam 'en kıymetlisi benim çocuğum,dünya onların büllüğünü yesin' stiliyle takılan türk anneleri gibisiniz . Öncelik sizin ve çocuklarınızın rahatı, o yüzden rahatsız olan kimse umrunuzda değil.

Siz kendi cocugunuza alistiginiz icin normal geliyor. Benim cocuk 2 yasinda. Gittigimiz her yerde cok severler, surekli bisey verirler vs ama oldugu yerde durmaz. Oturur kalkar, kalem alir, kalemi dusurur bulamaz, su ister oyun ister, bagira bagira sarki söyler. Bakin hic agliyor yazmadim, put gibi durmuyorlar yani. O yuzden calisan baska birinin kucuk cocuga tahammul edememesi bana normal geliyor.

Bu arada sizin elemanin diger davranislari da sıkıntılıymış, isten ayrilmasi iyi olmus

Evet demek ki denk gelmediniz çoook aklı başında çok akıllı bir kızım var yaşıtlarından da önde maşallah 🧿

Yasitlarindan ne kadar onde? 2 yas cocugu 5 yas cocugu gibi davranamaz. Siz büyük cocuga kucugu emanet ediyorsunuz. Ablasi oyaladigi icin sizden degil, ablasindan talep ediyordur cogu seyi.

Küfür edilmesi elbette hoş değil orası ayrı ama unuttuğunuz bir şey var orası iş yeri kreş değil. Sizin sahibi olduğunuz bir yer de değil üstelik. Kendi çalıştığınız yere patronunuz çocuklarını getirse vın vın gezseler hoşunuza mı gidecek? Yaşları da küçük çocuklarınızın. Kuaför zaten tehlikeli aletin çok olduğu bir yer. Ben sizi haklı bulmadım

2 ve 4 yaşında iki tane yarı bilinçsiz çocuk kontrolsüz bırakılmaz istediğiniz kadar savunun evinizde bir odada bile birakmamalisiniz isyerinde yardıma giderken yanınızda götürüp ortalığa salmak kapalı park diye savunmak hiç doğru değil. Orası iş yeri kreş değil anneniz bir zahmet eleman alsın. Elindeki kufurbazmis onunda düzgün olanı bulsun müşteriye nasıl davranıyordu bu çocuk.

Adamın üslubu berbat. Çocuk olsa bile dükkan sahibinin torunları sana ne ki? Haddini aşmış.
Ama o kadar küçük çocukla annene yardımın dokunmaz bence. Belki annen de istemiyordur çocuklarla gelmeni. 3 yaş kızım var bir de 10 yaş oğlum. Oğlumun zararı yok ama 3 yaş kızımı işe götürünce bir tek iş yapamıyorum. Zaten iş arkadaşlarım sevmek için istiyorlar.(arkadaşlarım kadın) onlar da iş yapamıyor kızımı götürünce. Amaç yardıma gitmekse çocukla gitmesen daha iyi

Onun siniri çok çalışıp hak ettiğini almiyordur anneniz de çıkarsan çık modundadir böyle olunca herşeye sinir oluyor olabilir sizin çocuklara da. Nerden mi biliyorum kendimden

Back
X