Çocuğuma laf söyleyen eleman

Takmışsınız yabancıların olduğu bir bölge, müşteriler yabancı. Antalya Lara’da yaşıyorum. Önüm, arkam, sağım solum Rus. Gittiğim kuaför hamile kaldı. Hamileliğinin 4. Ayında kuaförünü başkasına devretti.
Profosyenel olmak bunu gerektirir. Gittiğim hiç bir kuaförde sağa sola koşuşturan çocuklar görmedim. Kaldı ki yabancılar böyle şeylere daha dikkat eder.

Küfürbaz elemanin cikmasi iyi olmus. Ancak 2&4 yasinda bebelerle siz işe destek degil kostek olursunuz anca. Bazen ben de 5 yas cocugumu okul kapali oldugunda is yerime goturmek zorunda kaliyorum. Arkadaslarim birsey demiyor ama hoslanmadiklarini sezebiliyorum. Bence siz de mumkun mertebe gitmeyin. Cocuklar krese baslasin (ki buyuk olanin kres yasi gelmis) rahat rahat gider calisirsiniz.

Küçük iki çocukla annenize nasıl bir yardımda bulunuyorsunuz anlamadım. Benimkiler mi kurt yavrusu gibi ben mi manyağım bilmiyorum ama ikizlerim beş yaşında ne markette, ne AVM'de ne de annemin evinde uzun süre sakın durmazlar. Onların peşinde koşmaktan bitap düşüyorum ben.

Bir tek parka gidince uslu uslu oturmak geliyor içlerinden.😆

Ben çocuklar açısından yorumlayım bahçede bile oynasa dükkan içerisinde de sık sık duruyorlardı zira küçük çocuklar aynı yerde fazla durmaz.

Dükkan içerisinde fön sesi, bol miktarda hidrojen peroksit kokusu... Kısacası çocuklara hiç mi hiç uymayan bir ortam orası. Sizin orda 2 çocukla annenize yardım etmeniz bence hiç mümkün görünmüyor.

Bir oğlum bir kızım var oğlum 4 kızım 2 yaşında annemin kuaför salonu var erkek kadın karışık turizm bölgesinde neyse erkek bölümündeki eleman 22 yaşında çocuklarımı uyarıyor sürekli mesela dükkan içinde müşteri yokken sür git araba var ona biniyorlar müşteri olunca zaten izim vermiyorum annemin dükkanı olsa bile rahat tavır sergilemem anneme yardıma gidiyorum yoğun oluyor.konuyu uzattım neyse bu çocuk sıkıntılı annemle çalışma geçmişi olduğu için annem severdi ama son zamanlar anormal hareketler sergiledi mesela annem olay olmadan bir gün önce uyarmış bir şey söylemiş ileriye doğru giderken küfür etmiş annem kime küfür ettin bana mı diyince lafı çevirmiş neyse olay günü tuvaltin kapısı sıkışmış açmaya çalıştık zor açtık ağzının içinde aq kapısı dedi ileride başlarım çoluğuna çocuğuna dedi ki çocuklarımla alakalı hiç bir şey yoktu kan beynime sıçradı sen kimsin benim çocuklarım hakkında konuşuyorsun dedim önce inkar etti dediği şeyi sonra kabul etti sonra senin çocuklarına bakmak zorunda mıyım dedi safdirik ben çocuklarıma erkeklere asla yanaşmaması gerektiğini hep söylerim sürekli ama ki anneme bile bırakmam emanet etmem ben gidiyorum kimi bulursanız bulun dedi gitti insanlar mı değişik ben anlamadım ya minicik bebeklere bile laf söylüyorlar hele eleman yani ben de çalıştım başka yerlerde asla çalıştığım yerin çocuğuna başka çocuklara da laf söylemek aklıma gelmedi çok sinirliyim hala sinirim geçmedi
Küfür etmesi hoş değil ama sizin de iş yerinize patronun kızı çoluğunu çocuğunu getirse deli olursunuz.

Bırak elemanı patronunum benim el kadar bebem için amk çocukları dese dalarım orda ona. Konu ne olursa olsun güzelce konuşsun ben çocuklardan rahatsız oluyorum bakmak istemiyorum benim işim çocuk bakmak değil desin. Ya ben çıkayım ya da buna bir çözüm bulun desin. Ne münasebet küfrediyor yahu . Çocukları oraya götürmek bir yanlışsa çocuğa küfretmek de on yanlış. İki tane de çaksın madem sesleri çıkıyor diye. Hiç tahammül edemem çocuğa şiddete ister küfür ister bağırma olsun. Akşam iş çıkışı patronuyla konuşup uyarır ne demek ya çocuğun önünde çocuğa küfür çok ayıp ya.

Parkta birakip iceride is yapmaniz tehlikeli diyenlere sorunlarini konuşarak cozerler diyorsunuz ama sonraki mesajlariniza gore tanimadiginiz cocuklarla park oyuncaklarinin arasinda birakip gidiyorsunuz. Gelen yabanci cocuklar Turkce bilmediklerine gore 2 yasindaki cocugunuz akici Ingilizce konusuyor herhalde masallah.

Yabanci cocuklar itse kaksa, ya da tamamen kasitsizca dusurse, salincak carpsa falan "ouch Charlie it hurts" diyordur.

Kanım.dondu nutkum tutuldu gerçekten
3 kizimi da büyütürken öz amcalar dayılar da dahil hiç bir erkeğin kucağına oturmalarina asla izin vermezdim
Kaynım çok defa derdi kucağımızda bi durmuyorlar diye
Evet abi ya öyle alışmışlar sevmiyorlar kucak derdim
Simdi siz o üzüldüğüm cahil halinizle gelip
Aaa benimkileri kucağına oturtmuyorlar sadece kucağa alıyorlar diyebilirsiniz
Aynı şey hatta daha kötü
Mahrem yerlerine dokunuluyor sonuçta
Yabancı biri ( bunu memleket değil aile dışı anlamında diyorum) çocuğumu kucağına alacak bende ses etmeyeceğim hatta nasıl bir hoşnutluksa iyi bir şeymiş gibi gelip buraya yazacagım
Vallahi.cok üzücü
Bir diğer nokta kizlarim 20/17/10 yaşlarındalar ve ben saçlarında değişik toka görsem sorarım annecim ben hatırlayamadım biz bunu ne zaman almıştık ya da sen ne zaman aldın yeni gördüm

Siz ne diyorsunuz, hediye veriyorlar !!!! yani çocuklarınız yabancılardan asla bir şey almamaları gerektiğini bilmeden büyüyorlar
Allah korumuş o melekleri başka hiç bir aciklamasi yok

Yapmayın bırakın annenizin işi batsın dükkanı batsın yapmayın minicik cocuklari yabancıların kucağına vermeyin onlara yabancılar iyidir gibi sacma sapan şeyler aşılamayin hayır yabancılar kötüdür
Çocukların özel.bolgeleri vardır
O bölgelere anneden ve doktordan baskasi dokunamaz
Gerçekten çok üzücü ya
Uyumadan goz atayım foruma dedim uykum kaçtı kimbilir böyle bilinçsiz kaç ebeveyn var
Herkes doğurmak zorunda değil siz uremeyin mesela sizden bir tane daha olmasın desem kizacaksiniz ama valla uremeyin kuzum ya
Allah o melekleri daima esirgesin size de anlayış akıl fikir izan idrak versin amin

Parkta birakip iceride is yapmaniz tehlikeli diyenlere sorunlarini konuşarak cozerler diyorsunuz ama sonraki mesajlariniza gore tanimadiginiz cocuklarla park oyuncaklarinin arasinda birakip gidiyorsunuz. Gelen yabanci cocuklar Turkce bilmediklerine gore 2 yasindaki cocugunuz akici Ingilizce konusuyor herhalde masallah.

Yabanci cocuklar itse kaksa, ya da tamamen kasitsizca dusurse, salincak carpsa falan "ouch Charlie it hurts" diyordur.

Almanyada bir adam 4 yasindaki torununu kisa bahcede yalniz birakmisti. Kizin boynu salincaga takildigi icin kiz bogulup ölmüstü. Aklima nedense o geldi. O yastaki cocuklari devamli göz önünde bulundurmak lazim. Allah korusun.

Bir de Allah aşkına yorumuma gelip cahil cahil laf söylemek yerine sadece düşünün benim cocuklarim bu kadının tam olarak torunu yaşında bu kadin neden bana bunları yazmış demek ki doğrusu bu böyle olmalı diye düşünün olur mu lütfen

Çocukları yaşıtlarının çok ilerisindeymiş, öyle yazdı shshjk

Çalısanin tavri ve sözleri dogru degil tamam ama 2 ve 4 yaşındaki çocuklarla kime ne faydanız olabilir?
Çocuklar ihmal olur, ortamda gereksiz, bir kabalık, ses olur.
Canınıza sıkılıyorsa başka meşaleler bulun kendinize.

Bitane kuaföre iş başvurusu yapmıştım
İşi gücü bitirirsem boşluktada
Küçük bebeğim var onunlada ilgilenirsin demişti
Nasıl kaçtıgımı şaşırmıştım
Harbidende çekilmez ama o çok abartmış

Rahatsız oluyorsa adam gibi gelir konuşur böyle böyle diye. Uslup hiç doğru değil ergence hareketler işte

Isyerine goturmek zaten yanlis da bence kuaforler cocuklar icin hic uygun ortamlar degil. Kimyasal kokuya maruz kaliyorlar. Sac boyasinin kokusu bana bile agir geliyor. Hele duzlestirme islemi uyguluyorsaniz (formaldehit icermese bile) illa ki yayiliyor o kokular. Bence cocuklarin sagligi icin o ortama goturmeyin cocuklarinizi.

Benim aynı odayı paylaştığım eski iş arkadaşım bir ara sürekli 3 yaşındaki oğlunu getirirdi. Zaten kendi de çok rahatsız edici, çoook ve gereksizce bağırarak konuşan biriydi. Çocuğu da öyle bir şımartmış ki sınırı yok. Odaya girenlere, ilk defa gördüklerine bile git burdan seni sevmiyorum diye bas bas bağırıyo. Dayanılacak gibi değildi. 3 buçuk hafta boyunca hergün ama hergün getirdi. O zaman çocuğum da yoktu alışık değilim. Artık cinnet noktasına gelmiştim. Kulaklığı takıp duymamaya çalışıyodum bunları ama yok imkansızdı. Sanki hoparlör yutmuş ikisi de. Hayattan soğumuştum o ara. Zorunluluktan getirirsin bi süre de keyfi şekilde işyerine getirilen küçük çocuklar dayanılmaz ve rahatsız edici.

Bir oğlum bir kızım var oğlum 4 kızım 2 yaşında annemin kuaför salonu var erkek kadın karışık turizm bölgesinde neyse erkek bölümündeki eleman 22 yaşında çocuklarımı uyarıyor sürekli mesela dükkan içinde müşteri yokken sür git araba var ona biniyorlar müşteri olunca zaten izim vermiyorum annemin dükkanı olsa bile rahat tavır sergilemem anneme yardıma gidiyorum yoğun oluyor.konuyu uzattım neyse bu çocuk sıkıntılı annemle çalışma geçmişi olduğu için annem severdi ama son zamanlar anormal hareketler sergiledi mesela annem olay olmadan bir gün önce uyarmış bir şey söylemiş ileriye doğru giderken küfür etmiş annem kime küfür ettin bana mı diyince lafı çevirmiş neyse olay günü tuvaltin kapısı sıkışmış açmaya çalıştık zor açtık ağzının içinde aq kapısı dedi ileride başlarım çoluğuna çocuğuna dedi ki çocuklarımla alakalı hiç bir şey yoktu kan beynime sıçradı sen kimsin benim çocuklarım hakkında konuşuyorsun dedim önce inkar etti dediği şeyi sonra kabul etti sonra senin çocuklarına bakmak zorunda mıyım dedi safdirik ben çocuklarıma erkeklere asla yanaşmaması gerektiğini hep söylerim sürekli ama ki anneme bile bırakmam emanet etmem ben gidiyorum kimi bulursanız bulun dedi gitti insanlar mı değişik ben anlamadım ya minicik bebeklere bile laf söylüyorlar hele eleman yani ben de çalıştım başka yerlerde asla çalıştığım yerin çocuğuna başka çocuklara da laf söylemek aklıma gelmedi çok sinirliyim hala sinirim geçmedi
Valla benimde patronumun çocuğu var ayda 2 ayda bir belki gelir ama onu bile kaldıramıyorum masamdaki kalemleri alır sağı solu kurcalar dağıtır etrafı. bişey de denmiyo desek biz suçlu oluruz. ama mecbur değiliz yani. siz de büyük ihtimalle dağıttıkları yerleri görmezden gelip ELEMAN sonuçta yapar toplar diye düşündüyseniz çocukta bıkmıştır.

Back
X