- 8 Mayıs 2025
- 63
- 30
- 3
- 26
- Konu Sahibi asel yusuf
-
Bilmiyorum o düşünceler geliyor yapar mıyım diye korkuyorum yapmayacagimi biliyorum zaten çok düşünen bir insanım saçma sapan her şey geliyor aklımaNeden zarar vereceğini düşünüyorsun
Alıyorum azaldı bu durum anksiyeteden dolayı oluyormuşBirazcık destek alsan iyi olabilir
Uyku düzeniniz hayatınız her şey değişti ve anneliğe alışma sürecindesiniz. Burda korkularınız ile ilgili konu açtığınıza göre siz çocuğunuz için endişelenen iyi bir annesiniz. Aklınızdaki saçma düşünceleri yenmek için psikolojik destek alın mutlaka. Anksiyete bende de var, evli değilim fakat bazen saçma sapan düşünceler üşüşüyor aklıma. Öyle anlarda derin nefes alma egzersizi de iyi geliyor, meditasyon dinliyorum zihnimi sakinleştirmek için. Size de öneririm.Selam kızlar 9 ay önce doğum yaptım ve çocuğumun 6 aylik olduktan sonra anksiyete problemlerim başladı ve cocuguma zarar verir miyim diye düşüncelere daldım çünkü aklıma saçma sapan bir suru dusunce geliyor ya şöyle yaparsam ya böyle yaparsam bu düşünceler gelince kafayı yiyecek gibi oluyorum ve cok korkuyorum yaşayan var mı bu durumu geçiyor mu
Teşekkür ederim umarım iyi gelirUyku düzeniniz hayatınız her şey değişti ve anneliğe alışma sürecindesiniz. Burda korkularınız ile ilgili konu açtığınıza göre siz çocuğunuz için endişelenen iyi bir annesiniz. Aklınızdaki saçma düşünceleri yenmek için psikolojik destek alın mutlaka. Anksiyete bende de var, evli değilim fakat bazen saçma sapan düşünceler üşüşüyor aklıma. Öyle anlarda derin nefes alma egzersizi de iyi geliyor, meditasyon dinliyorum zihnimi sakinleştirmek için. Size de öneririm.
Herhangi bir zarar gelme düşüncesi de geliyor tabi etraf çok kötü o düşünceler de geliyor maalesef alisacagiz artıkBirazcık destek alsan iyi olabilir, bunlar pek iyi dusunceelr değil, çocuğuma herhangi bir zarar gelmesin düşüncesini anlarımda, şöyle böyle zarar verirsem diye düşünmek biraz sıkıntılı
Lohusalıkta buna benzer bişey yaşadım, ya kızm elimden düşerse, ya boğulursa, ya uykuda nefessiz kalırsa vs çok tuhaf korkular yaşamıştım, bence yardım alın psikolojik olarak...Selam kızlar 9 ay önce doğum yaptım ve çocuğumun 6 aylik olduktan sonra anksiyete problemlerim başladı ve cocuguma zarar verir miyim diye düşüncelere daldım çünkü aklıma saçma sapan bir suru dusunce geliyor ya şöyle yaparsam ya böyle yaparsam bu düşünceler gelince kafayı yiyecek gibi oluyorum ve cok korkuyorum yaşayan var mı bu durumu geçiyor mu
Eğer yanıtlarınıza cevap verdiğiniz kişiyi etiketlemezseniz cevabı göremez veya yorumla diyip cevap vermezsenizGeçiyor mu peki bu durum size de çok geçmiş olsun
Ayy bende de bir ara saçma düşünce oluyordu. Mesela bir gün yeni katli binada yaşayan birisine misafirliğe gitmiştik. Bebegimi camdan baktiriyordum. Beynimde düşünce dolaşıyordu ya onu pencereden atarsam yada sanki Beynimde bir ses at at diye. Silkelenip kendime geliyordum. Simdi iyiyim şükür böyle bir düşünce vs yokGeçiyor mu peki bu durum size de çok geçmiş olsun
Ayy bende de bir ara saçma düşünce oluyordu. Mesela bir gün yeni katli binada yaşayan birisine misafirliğe gitmiştik. Bebegimi camdan baktiriyordum. Beynimde düşünce dolaşıyordu ya onu pencereden atarsam yada sanki Beynimde bir ses at at diye. Silkelenip kendime geliyordum. Simdi iyiyim şükür böyle bir düşünce vs yok
Bende bilmiyorum belki stresten. Evet çok kötü oluyor insan. Evladımızın kılına zarar gelmesin diye uğraşırken böyle düşünceler k yıpratıcı.Lioo acaba neden oluyor bunlar çok merak ediyorum bazı insanlarda hatta çoğu kadında anne olduktan sonra oluyor insan çok kötü hissediyor nasıl böyle şeyler düşünürüm diye
Bende bilmiyorum belki stresten. Evet çok kötü oluyor insan. Evladımızın kılına zarar gelmesin diye uğraşırken böyle düşünceler k yıpratıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?