- 23 Haziran 2019
- 754
- 2.258
- 43
- 34
- Konu Sahibi grateful2425
-
Ben de Behçet hastasıyım. Tedavisini aksatmadığınız sürece hastalık çok çok hafif seyreder. Başka bulgu var mı? Yalnızca hla ile teşhis koyulmuyor.
Ben de Behçet hastasıyım. Tedavisini aksatmadığınız sürece hastalık çok çok hafif seyreder. Başka bulgu var mı? Yalnızca hla ile teşhis koyulmuyor.
Kuzum kıyamam rabbim şifasını versin inş. Benim de babamda var yıllardır. Ağız yarası şikayetiyle gitiiğinde fakültede kondu teşhisi. İstanbula bir hastaneye gidiyor ama hangisi bilmiyorum. Eskiden ilaç içiyordu artık onu da bıraktı. Ama acı baharatlı şeyler yese ve en önemlisi patlıcanlı veya bulgurlu bişey yese hemen ağzında yara çıkar. Onlardan uzak durunca daha rahat. Behçet ırsi oluyor demişti dr. Ama herkesin vücudunda verdiği tepki farklı ki bildiğim en hafifi ağız yarası. Kimin gözüne kiminin damarlarına ve kiminin gözüne vuruyormuş. Dilerim mevladan sizin çocuğunuz da sadece babam gibi agız yarasıyla yemek diyetiyle geçirir bu hastalığı.yaklasik bir senedir savasiyoruz. ayda bir agzinda yara cikiyor birden ates 40i buluyor düsüremiyoruz. bir hafta agizdaki yaralardan yemek yiyemiyor. istahsiz. 2 bucuk yasinda soranlar aaa gercekten mi cok kücük diyor ( bu kismi önemsemiyordum cünki esim 172 cm ben 165 cm iz diye kücük diyordum) bazen geceleri ciglikla uyanip sag dizini gösteriyor agri kesici vermeden dindiremiyoruz. en son mayis da oldu ilk defa bu zamana kadar asiri birsey olmadi. yaklasik bir senedir ayda bir hastanedeyiz.
en sonunda doktor ailede agiz yarasi olan varmi dedi orda bende jeton düstü kardesim behcet. ondan hla testi yaptilar positiv cikti.
Kuzum kıyamam rabbim şifasını versin inş. Benim de babamda var yıllardır. Ağız yarası şikayetiyle gitiiğinde fakültede kondu teşhisi. İstanbula bir hastaneye gidiyor ama hangisi bilmiyorum. Eskiden ilaç içiyordu artık onu da bıraktı. Ama acı baharatlı şeyler yese ve en önemlisi patlıcanlı veya bulgurlu bişey yese hemen ağzında yara çıkar. Onlardan uzak durunca daha rahat. Behçet ırsi oluyor demişti dr. Ama herkesin vücudunda verdiği tepki farklı ki bildiğim en hafifi ağız yarası. Kimin gözüne kiminin damarlarına ve kiminin gözüne vuruyormuş. Dilerim mevladan sizin çocuğunuz da sadece babam gibi agız yarasıyla yemek diyetiyle geçirir bu hastalığı.
Çocuk romatologuna gideceksiniz. Zaten sayılı isim var.
Çok geçmiş olsun.
Yurtdışında vakit kaybetmemek en dogrusu, bu cografyanin hastaligi, tecrubeku doktoru da burada bulursunuz
Geçmiş olsun. Günlük ilacım var kullanıyorum. Hastaya göre farklı tedaviler uygulanıyordur sanırım.nasil bi tedavi görüyorsunuz? neye dikkat ediim?
Evet çok küçük çok zor. Yavrularımızın eline diken batsa sanki bizim ciğerimize batıyor. Ama sen güçlü olur en iyisini düşünürsen herşey daha kolay ve güzel olur. Bu konuda belki takip ediyorsun müzisyenanne diye bi bayan var ben onu çok takdir ederim. Karamsarlığa bürünme beteein beteri var diye düşün hamdolsun de ve herşeyin düzeleceğine inan. Allah yardımcınız olsun.umarim tek istegim güzel sancisiz gelecegi olsun. kardesimin gözlerine hafif vuruyo. dogdugundan beri behcet olayi cikmadan önce doktor gözlüge ihtiaci ola bilir demisti gözlerde takipde. su an acaba onla mi baglantili acaba diye kendimi yiyorum. yada eklemleri zarar görürse diye dizi agridigi icin. kendime olsa aman derim ama daha kücücük o cok kücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?