Cocugumu benden alirmi???

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
Mrb kizlar bosanacagimi dava surecinde oldugumu daha onceki.konularimda belirtmistim.beni gunden gune yiyip bitiren dusunce esimin oglumu benden almak istemesi.
Oglum 15 aylik suan.hala emziriyorum.esimse suan alamasam bile er yada gec kanunlarla oglumu senden alicam diyor.
Alabilirmi gercekten?nasil alabilir?
Oglumu ben buyutucem her zorlugunu ben cekicem uykusuz geceler ve simdi veya sonra ben cocugum olmadan nasil yasicam varmi basina boyle birsey gelen? Simdi veya sonra benden alabilirmi oglumu?yorumlariniz icin tesekkurler

öncelikle allah yardımcın olsun canım sen istemediğin sürece ve yüz karartıcı bir suç işlemedinse alamaz mahkeme ilk olarak sana sorar sen ben bakıcam dersen sana vericek yok babaya vercem dersen o şekilde ona verir çocuk belli bir yaşa geldiğinde dava açarsada çocuğa soruyolar kimde olmak istersin diye çocuk babasını isterse o şekilde alabilir geri kalan koşulda çocuk sizde kalır

öncelikle allah yardımcın olsun canım sen istemediğin sürece ve yüz karartıcı bir suç işlemedinse alamaz mahkeme ilk olarak sana sorar sen ben bakıcam dersen sana vericek yok babaya vercem dersen o şekilde ona verir çocuk belli bir yaşa geldiğinde dava açarsada çocuğa soruyolar kimde olmak istersin diye çocuk babasını isterse o şekilde alabilir geri kalan koşulda çocuk sizde kalır

Tesk ederim icime su serptiniz.hic bi kotuyuz karartici bisuc islemedim buzamana kadar.evet ben oglumu istiyorum.o bana muhtav suan cunku
İlerdede muhtac olcak.
Peki belli bir suresi varmi yani oglum kac yasindayken babasi dava acip alabilirkionu.
İnsallah oglum beni secer :'(

Tesk ederim icime su serptiniz.hic bi kotuyuz karartici bisuc islemedim buzamana kadar.evet ben oglumu istiyorum.o bana muhtav suan cunku
İlerdede muhtac olcak.
Peki belli bir suresi varmi yani oglum kac yasindayken babasi dava acip alabilirkionu.
İnsallah oglum beni secer :'(

canım çok emin değilim ben avukat değilim ama bir boşanma süresi atlattım ve 1 oğlum var benim ozaman yaşadığım şeylerden biraz bilgim var benim oğlumun velayet babasında ama oğlum bende bu benim kararımdı velayet olarak ona verdim ozmanki sıkıntımdan dolayı hakime hanım sık sık sordu çünkü eminmisin diye evet dedim yani mahkeme genelde bayan tarafına verme taraftarı oluyoki çocuğun şuan sana muhtaç oldugu için sende kalıcaktır 6 yaşında tekrar dava açıp soruluyo diye biliyorum ama emin değilim yanlış bilgi vermek istemem bu konuda

canım çok emin değilim ben avukat değilim ama bir boşanma süresi atlattım ve 1 oğlum var benim ozaman yaşadığım şeylerden biraz bilgim var benim oğlumun velayet babasında ama oğlum bende bu benim kararımdı velayet olarak ona verdim ozmanki sıkıntımdan dolayı hakime hanım sık sık sordu çünkü eminmisin diye evet dedim yani mahkeme genelde bayan tarafına verme taraftarı oluyoki çocuğun şuan sana muhtaç oldugu için sende kalıcaktır 6 yaşında tekrar dava açıp soruluyo diye biliyorum ama emin değilim yanlış bilgi vermek istemem bu konuda

Tesekkur ederim.sizde yasamissiniz gecmis olsun.umarim zamnla bu fikrinden vazgecer ilerde almaya calismaz

7 yaşına kadar kimse o çocuğu sizden alamaz, 7 yaşından sonra da kolay değil öyle dava açıp almak!

kocan avucunu yalar...
çocuğun henüz çok küçük.. babadan çok sana ihtiyacı var..
istediği kadar konuşsun dursun...

Tesekkur ederim.sizde yasamissiniz gecmis olsun.umarim zamnla bu fikrinden vazgecer ilerde almaya calismaz

yok canım merak etme boşanma döneminde bütün erkekler aynı şeyi söylüyo sonra rahat edip almak istemiyo şuan için böyle söyleyip seni yıldırmaya uğraşıyo içini ferah tut sen rabbim yeni hayatında kolaylık ,huzur, mutluluk nasip etsin sana inşallah

mahkeme çocuğu sana verecektir daha çok küçük olduğu için.

Evet suan bende kalack ama bn ilerdede almasini istemiyorum.kanunlari bilmiyorum.ben calisicm yani oglumu cok iyi sartlr olmasada iyi sartlrda yetistirebilirim.ama esimin sartlari maddi olarak herzamn bnden daha iyi olacaktir.buna goremi verirler ilerde.ve cocuga sorasalrda sonucta cocuk blki babasi gozunu boyar oda secer babasini bilmiyorum daha simdiden cikmaza girdim

yok canım merak etme boşanma döneminde bütün erkekler aynı şeyi söylüyo sonra rahat edip almak istemiyo şuan için böyle söyleyip seni yıldırmaya uğraşıyo içini ferah tut sen rabbim yeni hayatında kolaylık ,huzur, mutluluk nasip etsin sana inşallah

Amin saolun.esim basta bosanmak istemiyodu bn 6 aydir babamdayim.son iki haftadir bosanmayi kabul etti istemiyorum artik dedi.bosanalim diyor.davayi zaten bn acmistim.bosanayi kabul ettigi gibi insallah cocugu almktanda vazgecer zamnla dediginiz gibi

Evet suan bende kalack ama bn ilerdede almasini istemiyorum.kanunlari bilmiyorum.ben calisicm yani oglumu cok iyi sartlr olmasada iyi sartlrda yetistirebilirim.ama esimin sartlari maddi olarak herzamn bnden daha iyi olacaktir.buna goremi verirler ilerde.ve cocuga sorasalrda sonucta cocuk blki babasi gozunu boyar oda secer babasini bilmiyorum daha simdiden cikmaza girdim

Herşeyden önce çocuğu bir savaşa dahil etmeyin, siz karı-koca olmaktan vazgemiş olabilirsiniz ama hala bir anne-babasınız ve o çocuğa karşı sorumluluklarınız var. Sık sık görüşmek zorunda kalacaksınız, bu şu aşamada uzak gelebilir, zor gözükebilir ancak bu yaşadıklarınız da çocuğunuzun hiç bir suçu yok..

Mahkeme çocuğun yaşadığı yere bakar, alıştığı ortama bakar, ihtiyaçlarına bakar, kimin bunu nasıl karşıladığına bakar.. Siz gerekenleri sağlıyorsanız zaten düzenini kolay kolay bozmaz. Bu yüzden bence şu an bunları düşünmek yerine çocuğun gelecekte anne baba ile iletişimi nasıl olacak bu düzeni nasıl sağlayacaksınız çocuğunuız bundan nasıl en az etki ile çıkacak bunları düşün.

Herşeyden önce çocuğu bir savaşa dahil etmeyin, siz karı-koca olmaktan vazgemiş olabilirsiniz ama hala bir anne-babasınız ve o çocuğa karşı sorumluluklarınız var. Sık sık görüşmek zorunda kalacaksınız, bu şu aşamada uzak gelebilir, zor gözükebilir ancak bu yaşadıklarınız da çocuğunuzun hiç bir suçu yok..

Mahkeme çocuğun yaşadığı yere bakar, alıştığı ortama bakar, ihtiyaçlarına bakar, kimin bunu nasıl karşıladığına bakar.. Siz gerekenleri sağlıyorsanız zaten düzenini kolay kolay bozmaz. Bu yüzden bence şu an bunları düşünmek yerine çocuğun gelecekte anne baba ile iletişimi nasıl olacak bu düzeni nasıl sağlayacaksınız çocuğunuız bundan nasıl en az etki ile çıkacak bunları düşün.

Tabi en son konustuk ben hic alamazsin veya alirsin demedim.ayri olabiliriz iyibir es olamadik ama cocugumuza iyibir anne baba olalim dedim.onun yanindaykende seviyeli duzgun gorunelim ona dedim kbul etti.

Bildiğim kadarıyla ilerleyen yaşlarda da, mahkeme sadece çocuğun isteğini göz önünde bulundurarak karar vermiyor, taraflardan hangisinin daha düzgün bir aile hayatı sürdürdüğü vs.gibi etkenlere bakıyorlar. Bir de bunlar şuan boşanmanın stresiyle söylenen sözler bence. İlerleyen zamanlarda ikinizde sakinleşince, çocuğun hem anneye hem babaya ihtiyacı olduğunu farkedip daha makul davranmaya başlayabilirsiniz.

Alama, almaz da zaten.
Klasik blöf..
Al tamam senin olsun desen arkasına bakmadan kaçar..

Hukukçu olarak söylüyorum bunu içiniz rahat olsun kısa ve net -ALAMAZ-

Tesekkuur ederim cvbiniz icin.ilerleyen yaslardada babanin maddi durumu iyiyse ve evlenmisse baska biriyle yani aile hayati oturmussa dava acip kaxanirmi boyle bi ihtimal varmi.varsa nekadar

canım oncelıkle ıcını ferah tut.benımde annem ıle babam ayrı.6 yasımdan berı.şuan da 20 yasındayım.14 yıldır babanla hıc gorusmedım dıyebılırım.bır yda ıkı defa şöyle bir gormusumdur.kucukken annem gorusturmek pek ıstemedı ama bende ıstemedım.aklım basıma geldıgındede ıstememem devam ettı.ha gorussem fıkrım degısırmıydı sanmıyorum.korkma hıc.sen zaten bellı bır yasa kadar cocugunu kendı terbıyen ve ahlakınla guzelce yetıstırceksın.o saatten sonrada kalkıp babasını gozunu boyayamaz.dersinki cocugum boy boyle.zaten emeklerın ortada olcak.babanla gorusmek ıstıyorsan tabıkı gorusebılırsın ama benle konusmadan lutfen onemlı bır karar verme sen benım canım kanım herseyımsın dersın.cocukda anlar yani anneyi bırakıp gıtmek kolay mı oyle.babası kotu bırı degılse bırak ılerde gorussun kendı karar vercek sonucta bı yastan sonra.hersey yoluna gırer.mahkemede cocugu senden almaz hıc korkma

Back
X