Cocugumu benden alirmi???

maddi durumla yda eş le alakası yok.sende ona bakabılırsın.ılla evlenmek ya da cok zengın olman gerekmez.cocugun eger senınle yasamaktn memnunsa zaten o kendı kendıne bsy yapamaz

Tesekkuur ederim cvbiniz icin.ilerleyen yaslardada babanin maddi durumu iyiyse ve evlenmisse baska biriyle yani aile hayati oturmussa dava acip kaxanirmi boyle bi ihtimal varmi.varsa nekadar

maddi durumla yda eş le alakası yok.sende ona bakabılırsın.ılla evlenmek ya da cok zengın olman gerekmez.cocugun eger senınle yasamaktn memnunsa zaten o kendı kendıne bsy yapamaz
Evet anladim ne biliyim maddi acidan onun durumu daha iyi oldugundan bu durum on planda olur diye dusundum

Yemisim onun tehdidini!!!
Sizin, cocugun sizde kalmasina engel olacak bir sucunuz yoksa; rizaniz yoksa, dogrudan cocuk sizde kalir, o da zaten bir ugrasir, iki ugrasir, sonun da bakti olmuyor, basar gider merak etmeyin.
Amaci sizi korkutmak, kirilmis egosunu korku salarak tamir etmek, icinizi ferah tutun, hem de emziriyorsunuz, stresten uzak durun.
Asla korkmanizi gerektirecek bir durum yok...
Hersey yoluna girecek merak etmeyin :34:

Yemisim onun tehdidini!!!
Sizin, cocugun sizde kalmasina engel olacak bir sucunuz yoksa; rizaniz yoksa, dogrudan cocuk sizde kalir, o da zaten bir ugrasir, iki ugrasir, sonun da bakti olmuyor, basar gider merak etmeyin.
Amaci sizi korkutmak, kirilmis egosunu korku salarak tamir etmek, icinizi ferah tutun, hem de emziriyorsunuz, stresten uzak durun.
Asla korkmanizi gerektirecek bir durum yok...
Hersey yoluna girecek merak etmeyin :34:

Saolun.
Kocam olacak adam bna yasattiklari yetmedi simdide zamni gelince alicm diyor korkutuyor.evet emziriyorum ama hala stree yapiyorum.
İns zamanla bikar

canım oncelıkle ıcını ferah tut.benımde annem ıle babam ayrı.6 yasımdan berı.şuan da 20 yasındayım.14 yıldır babanla hıc gorusmedım dıyebılırım.bır yda ıkı defa şöyle bir gormusumdur.kucukken annem gorusturmek pek ıstemedı ama bende ıstemedım.aklım basıma geldıgındede ıstememem devam ettı.ha gorussem fıkrım degısırmıydı sanmıyorum.korkma hıc.sen zaten bellı bır yasa kadar cocugunu kendı terbıyen ve ahlakınla guzelce yetıstırceksın.o saatten sonrada kalkıp babasını gozunu boyayamaz.dersinki cocugum boy boyle.zaten emeklerın ortada olcak.babanla gorusmek ıstıyorsan tabıkı gorusebılırsın ama benle konusmadan lutfen onemlı bır karar verme sen benım canım kanım herseyımsın dersın.cocukda anlar yani anneyi bırakıp gıtmek kolay mı oyle.babası kotu bırı degılse bırak ılerde gorussun kendı karar vercek sonucta bı yastan sonra.hersey yoluna gırer.mahkemede cocugu senden almaz hıc korkma

Sizin adinizada uzuldum.
Ben okadar kotu seyler yasadimki.onceki konularimdada yazdim.bazi insanlar diyorki ilerde cocuga anlatma yasadiklarini birak o tanisin.ben oyle dusunmuyorum yasadiklarimi cektiklerimi tek tek anlaticam ben ogluma anlayacak yasa geldiginde.umarim herkesin dedigi gibi zamnla vazgecer bu cocuk alma davasindan alamayacak olsa bile insanin ici kotu oluyor.

içini ferah tut alamaz tabıkı de...

siz 2 yıl sonra al desenız bıle ıstemeyecektır emın ol şimdi senin canını acıtmak üzmek için söylüyordur hiç kulak asma bile..

içini ferah tut alamaz tabıkı de...

siz 2 yıl sonra al desenız bıle ıstemeyecektır emın ol şimdi senin canını acıtmak üzmek için söylüyordur hiç kulak asma bile..

daha once baska sehre tasinicam bosandiktan snra diyordu simdi gitmicem ogluma yakin olucam zamani gelincede senden alicam benimle yasayacak diyor.inatci bir yapisi var istedigi birseyi yapana kdr ugrasir.
umarim vazgecer burda cogu kisininde dedigi gibi

bu erkekler ne kadar saf ya
15 aylık bebeğı alıp o mu emzırecekmış??

Hepsı blöf ıçın rahat olsun alamaz.
Belırlı bır yaşa gelınce belırlı günler bır kaç saat çocuğunu görür o kadar

bu erkekler ne kadar saf ya
15 aylık bebeğı alıp o mu emzırecekmış??

Hepsı blöf ıçın rahat olsun alamaz.
Belırlı bır yaşa gelınce belırlı günler bır kaç saat çocuğunu görür o kadar

belirli bir yasa gelince derken suan gorus gunu vermezlermi kucuk diye insallah vermezler.

Back
X