valla tatlım konu sahibi abartıyormu onu bilemem ama
hakikatten küçücük çocuğun yediği lokmalari sayan insan var emin ol.
ben abartıli bulmuyorum bizzat yaşıyorum
hem emin ol o tip insanlar işlerine gelmeyince senin cocugunu hem pis boğaz diye adlandirir
hemde benim ki neden böyle yemiyor diye hayiftanır.
Vardir canim cocugum yok o yuzden bilemem aslinda..
Okuduguma yorum yaptim yoksa asla katiyen boylesi yoktur demiyorum
1 haftadır oğluma "şişko, az ye az!! Göbeğe bak! Yine mi yiyorsun sen! Patlıycan!! " şaka yollu bir ses tonu ile bile söylemiyor bizzat hınçla söylüyor ..
Kör müyüm ben? Resmen görüyorum durup dururken kimseye çamur atacak kadar alıngan bir yapım yok şükür. Neyi görüyorsam onu yazdım ..
Haklısın sahiden küçücük çocuğun yediğini sayanlar var.
Başa gelmemiş bilmiyor arkadaş demekki , aman gelmesinde başına istemem...
cocugunun olmadığını ve çok istediğini biliyorum.
inşallah rabbim sanada tattirir o meyveyi...
az önce ki yorumunda demiştin ya
"ben olsam sevinirim bile."
aslında o cumlen için sana birşey yazacaktım vazgeçtim.
neyse şimdi ki mesaja nasipmis.
sevinemezsin canım hatta sinir olursun bu çok değişik birşey ya ne bileyim bir eşyadan bir objeden bahsetmiyoruz.
evlat,bu! kadın iyi niyetlide söylese art niyet ararsin.annelik iç güdüsü korumak iç güdüsü.birşey olursa korkusu vs.
1 haftadır oğluma "şişko, az ye az!! Göbeğe bak! Yine mi yiyorsun sen! Patlıycan!! " şaka yollu bir ses tonu ile bile söylemiyor bizzat hınçla söylüyor ..
Kör müyüm ben? Resmen görüyorum durup dururken kimseye çamur atacak kadar alıngan bir yapım yok şükür. Neyi görüyorsam onu yazdım ..
Haklısın sahiden küçücük çocuğun yediğini sayanlar var.
Başa gelmemiş bilmiyor arkadaş demekki , aman gelmesinde başına istemem...
Siz daha ilgincsiniz emin olun..hadi selametle
Yaşınız küçük benden eminim çok belli. Çocuğunuz da henüz yok o yüzden beni anlamamanız normal.
Ayrıca :
Ben o ünlemleri bayan arkadaşın kurduğu cümlelerin sonuna daha çok ekledim. Nedeni ise sertçe ve sevgisizce konuştuğunu anlatmak için..
Ha bende ünlem kullandım doğru. Sinirlendim çünkü o bayana. çünkü kıyaslama yapıyor ve iyi niyet sezemedim. İnsan Anne olunca bırak cümlelere ünlem koymayı evlatları için bir ünlem işareti gibi dimdik durabiliyor işte.. Bende böyleyim her Anne gibi evlat söz konusu olunca akan sular duruyor ..
AMIN INSALLAH tessekurler iyi dileklerin icin
Tadmadigim icin bilemiyecegim simdilik..
Tatmadığın ve bilmediğin bir duygu hakkında, bu duyguyu tatmış ve bilen birine karşı fazlaca kırıcı oldunuz. Annelik iç güdüsel bir olay umarım sizde Anne olursunuzda anlarsınız..
Bana biraz abartmissiniz gibi geldi bayan kötü niyetli degil kendi cocugundan dertleniyor sizinkinin istahini begenmis bu lokma saymak mi oluyor cocuktur birsey dokunmus olabilir hemen kadini suclamaya gerek yok.. Gorusmezseniz gorusmeyin ama fazla alingansiniz
Bence siz fazla alingansiniz...bu kadar cabuk kirilabiliyorsaniz
Haklısınız.. Hayırlı sabahlar dilerim size..
Iyi veya kötü niyetli olsa bile insan bi masallah der.
Ben olsam.bende sinir olurum. Hatta yüzüne söylerim "dur kiz masallah de bakiyim nazar degmesin cocuguma"
siz de laftan anlar sanıp sakin sakin anlatmışınız ya, takdır ettim valla.
her çocuk farklıdır, hiç hoş değil çocuğunuzu kıyaslamanız deyip geçseydiniz, iyi sabretmişiniz
çok rahatsızsanız görüşmeyin bence de
benim kızımda malesef çok iştahsız iştahlı çocuklara bende özenirim
onların annelerine de söylerim ama maşallahı eksik etmem
onlarda mutlu olur yüzlerinden belli olur
arkadaşınız fesat demeyelelim de saf diyelim
aynı şeyi bin kez yapıyorsa düşünemiyordur
benim kızımı çocukken sevip maşallah demeyen kim olursa olsun uyarırdım
maşallah de çocuğuma iye
nazardan bende korkarım çünkü...
tatlım benim başımda 2 tane var.
ilk sayfaya yazdım.okumamissin galiba.
Rahatsiz oluyorsaniz görüsmeyin tabii. Güzel vakit gecireceginize sizi rahatsiz ediyorsa birisi, görüsmek zorunda da degilseniz ne anlami var ki görüsmeye devam etmenin.
Ayrica hareketleri ve sözleri bence de rahatsiz edici.
Ama ben olsam aciklama da yapmazdim. Bu sekilde senin nazarin degdi diyerek ortami gerip kendi sinirimi de bozmazdim. Soguk davran, görüsme isteklerini de atlat. Esine de söyle durumu bilsin. Yavas yavas anlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?