Çocuğumu, Çocuğuyla Kıyaslamasından çok SIKILDIM!!!

1 haftadır oğluma "şişko, az ye az!! Göbeğe bak! Yine mi yiyorsun sen! Patlıycan!! " şaka yollu bir ses tonu ile bile söylemiyor bizzat hınçla söylüyor ..

Kör müyüm ben? Resmen görüyorum durup dururken kimseye çamur atacak kadar alıngan bir yapım yok şükür. Neyi görüyorsam onu yazdım ..

Haklısın sahiden küçücük çocuğun yediğini sayanlar var.
Başa gelmemiş bilmiyor arkadaş demekki , aman gelmesinde başına istemem...

Vardir canim cocugum yok o yuzden bilemem aslinda..
Okuduguma yorum yaptim yoksa asla katiyen boylesi yoktur demiyorum

cocugunun olmadığını ve çok istediğini biliyorum.
inşallah rabbim sanada tattirir o meyveyi...

az önce ki yorumunda demiştin ya

"ben olsam sevinirim bile."
aslında o cumlen için sana birşey yazacaktım vazgeçtim.

neyse şimdi ki mesaja nasipmis.

sevinemezsin canım hatta sinir olursun bu çok değişik birşey ya ne bileyim bir eşyadan bir objeden bahsetmiyoruz.
evlat,bu! kadın iyi niyetlide söylese art niyet ararsin.annelik iç güdüsü korumak iç güdüsü.birşey olursa korkusu vs.

tatlım benim başımda 2 tane var.
ilk sayfaya yazdım.okumamissin galiba.

AMIN INSALLAH tessekurler iyi dileklerin icin
Tadmadigim icin bilemiyecegim simdilik..

Yazarken cumleleride yazsaniz boyle dusuncelee farkli olur maglum yaninizda degildik neyse...

Siz daha ilgincsiniz emin olun..hadi selametle

Yaşınız küçük benden eminim çok belli. Çocuğunuz da henüz yok o yüzden beni anlamamanız normal.
Ayrıca :
Ben o ünlemleri bayan arkadaşın kurduğu cümlelerin sonuna daha çok ekledim. Nedeni ise sertçe ve sevgisizce konuştuğunu anlatmak için..

Ha bende ünlem kullandım doğru. Sinirlendim çünkü o bayana. çünkü kıyaslama yapıyor ve iyi niyet sezemedim. İnsan Anne olunca bırak cümlelere ünlem koymayı evlatları için bir ünlem işareti gibi dimdik durabiliyor işte.. Bende böyleyim her Anne gibi evlat söz konusu olunca akan sular duruyor ..

23 yasimdayim annelik nasip olursa belki anlarim sizi simdilik fikrim budua edin anne olayim sizide anlayayim

AMIN INSALLAH tessekurler iyi dileklerin icin
Tadmadigim icin bilemiyecegim simdilik..

Tatmadığın ve bilmediğin bir duygu hakkında, bu duyguyu tatmış ve bilen birine karşı fazlaca kırıcı oldunuz. Annelik iç güdüsel bir olay umarım sizde Anne olursunuzda anlarsınız..

Tatmadığın ve bilmediğin bir duygu hakkında, bu duyguyu tatmış ve bilen birine karşı fazlaca kırıcı oldunuz. Annelik iç güdüsel bir olay umarım sizde Anne olursunuzda anlarsınız..

Bence siz fazla alingansiniz...bu kadar cabuk kirilabiliyorsaniz

Iyi veya kötü niyetli olsa bile insan bi masallah der.
Ben olsam.bende sinir olurum. Hatta yüzüne söylerim "dur kiz masallah de bakiyim nazar degmesin cocuguma"

Iyi veya kötü niyetli olsa bile insan bi masallah der.
Ben olsam.bende sinir olurum. Hatta yüzüne söylerim "dur kiz masallah de bakiyim nazar degmesin cocuguma"

Maşallah bile demedi..
Demiş olsa bu kadar üzülmezdim..
Bende aptalım bir maşallah de diyemedim..
Onun yavrusu erkenden uyudu hep kaç kere. Benim oğlum çok geç yatar. Ama ben o yavruya onun gibi hasetçe yaklaşmadım..

"Maşallah sana ne güzel erkenden uyudun, Allah rahatlık versin sana canım benim, mışıl mışıl uyu inşallah darısı da bizim gececiye" dedim .. Annesi rahatsız bile olmadı cümlemden..

İncelik herkezde aynı olsa keşke..

Son düzenleme:
çok rahatsızsanız görüşmeyin bence de
benim kızımda malesef çok iştahsız iştahlı çocuklara bende özenirim
onların annelerine de söylerim ama maşallahı eksik etmem
onlarda mutlu olur yüzlerinden belli olur
arkadaşınız fesat demeyelelim de saf diyelim
aynı şeyi bin kez yapıyorsa düşünemiyordur

benim kızımı çocukken sevip maşallah demeyen kim olursa olsun uyarırdım
maşallah de çocuğuma iye
nazardan bende korkarım çünkü...

siz de laftan anlar sanıp sakin sakin anlatmışınız ya, takdır ettim valla.

her çocuk farklıdır, hiç hoş değil çocuğunuzu kıyaslamanız deyip geçseydiniz, iyi sabretmişiniz

Benim sabrım ah sabrım....
Kırmak istemiyorum kimseyi hele birde yeni tanıştık ama sabırda bir yere kadar evladınız olunca..

Ben bayana fesat demedim zaten canım. Ama oğlu yemediği için
Çok öfkeli oğluna ve benim oğlanda yiyince hınçla sözler konuştu benim yavruma ..buna üzüldüm.

Maşallah dediyse ne olayım. Demedi.
Ya insan maşallah der. Anne olarak zoruma gitti..

Rahatsiz oluyorsaniz görüsmeyin tabii. Güzel vakit gecireceginize sizi rahatsiz ediyorsa birisi, görüsmek zorunda da degilseniz ne anlami var ki görüsmeye devam etmenin.
Ayrica hareketleri ve sözleri bence de rahatsiz edici.
Ama ben olsam aciklama da yapmazdim. Bu sekilde senin nazarin degdi diyerek ortami gerip kendi sinirimi de bozmazdim. Soguk davran, görüsme isteklerini de atlat. Esine de söyle durumu bilsin. Yavas yavas anlar zaten.

tatlım benim başımda 2 tane var.
ilk sayfaya yazdım.okumamissin galiba.

Canım okudum sana cevap yazdım hemen.. İstersen bak..
Allah sabır versin sahiden çocukların her ne şekilde olursa olsun kıyaslanmaya maruz kalmaları çok üzücü..

Tşk ederim canım.
İşte bende direk söyleyip gerginlik olmasını istemiyorum ondan kararsız kaldım sormak istedim. Çünkü beni yanlış düşünmesini istemem. Çünkü yeni tanışıyoruz ama her görüştüğümüzde inanın oğlumu hedef alması canımı sıktı..

Uzaklaşmak isteklerini atlatmak en iyi fikir belkide.. Kırıcı olmak istemem ama direk söylemeyide düşünmedim değil..

bence kustu göxünmü kaldı falan gibi şeyler söyleme görüşme bahaneler bul bir iki üç derken vazgeçer sadece arada bi kaç gönderme yapabilirsin
benim bebeklerim ememediler beni rahatsızdım eltiminki de çok emer ama zayıf bigün k.v ve eltim onlarınki fos et mama eti bu zayıf ama sağlıklı demişlerdi... bişey demedim ama unutamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…