- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi emineturkk
-
Cocuğumu görmedim almadım ilgilenmedim demiyorum . Babası benimle iliskiye girmiyorsun diye yuvamı yıktı.annemde bakmam defi onların durumu iyi dedi şakamı yapıyorsunuz dalgamı geçiyorsunuz neyi suçluyorsunuz sorun cocuğumu yanıma aldığım zaman şimdiki görümcemn karşı çıkıyor ben bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaslar
Cocuğumu görmedim almadım ilgilenmedim demiyorum . Babası benimle iliskiye girmiyorsun diye yuvamı yıktı.annemde bakmam defi onların durumu iyi dedi şakamı yapıyorsunuz dalgamı geçiyorsunuz neyi suçluyorsunuz sorun cocuğumu yanıma aldığım zaman şimdiki görümcemn karşı çıkıyor ben bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaslar
Eski kaynana yeni kaynana pürüzden yanıma almıyorum demedimi internetin minimları yok derti mı anlatamiyoru.Yani şimdiki kayınvalidem ve görümcemn oğlumun babannesiyle olan diyolaga şaşırıyorlar nasıl olur olmamalı diyolar
Ayrılmıştım bitmiş eski eşimde evlenmiş .ne kadar geniş bir ailesiniz her iki tarafta diyor.benim cocuğum giderim gelirim alırım diyorum.biz eski gelini kapıya koyamayın gelemez telefon açamaz diyor.
Eski kaynana yeni kaynana pürüzden yanıma almıyorum demedimi internetin minimları yok derti mı anlatamiyoru.Yani şimdiki kayınvalidem ve görümcemn oğlumun babannesiyle olan diyolaga şaşırıyorlar nasıl olur olmamalı diyolar
Ay size ne?Ne düşünürlerse düşünsünler arkadaşım..aa..
Ne kadar 'elalem' ne der,diye düşünüyorsunuz..hep bahane bunlar o ayrı.
Arkadaş,yeni kaynana,görümce derdine düşeceğine,evladına yapış,sarıl ona sım sıkı.
Al yanına,sabaha kadar sım sıkı sarılıp uyu..Sabah kalktığında birlikte uyanın,bi annesi olduğunu hissettir ona.
Senin elinden yemekler yap yedir yavruna,birlikte gezin tozun....
Bu yapacakların,kaynana görümce ne der,ne diyor,sıkıntısından çok mu daha önemli?
Ne kadar kalpsizsiniz ya,demek ki her annenin içinde,evlat sevgisi olacak diye bi kaide yok.
Neymiş;Şimdi ki kaynana ve görümce eski kaynanayla olan diyolağa şaşıyorlar mış..
Ben ikisini birden savurup atarım,koşarım yavruma.
Kaynana görümce nedir ya?
Silkelen ve kendine gel..
Bahane çok değil mi??annem ben 6 yaşındayken "şiddet,ihanet ve kumar"dan bıkıp,benide yanına alıp terk etti babamı..gidecek yeri yoktu,ailesi babamla evlendiği için ret etmişler zamanında.. İstanbul'da şemsi paşa parkında"kış"bankta yattık 1 haftaya yakın..kendi pardesüsünü örttü üzerime,üşümeyeyim dİye..cepte yok aç kaldık..esnaftan biri wc temizliği teklif etti annemde kabul etti..ve ekmek yiyebiliyorduk,bana süt alabiliyordu..akşam olunca dükkanda bi kenara kıvrılıp uyuyorduk vs...uzun oldu ama ANNEM BENİ HİÇ BIRAKMADI..bırakabilirdi,gençti,güzeldi ama yapmadı..çünkü o gerçek bir "ANNE"..herkes anne olamaz.
annenin o güzel ellerinden öpüyorum,gerçekten çok duygulandım ve annene hayran kaldım..
Benim ilk evliliğimden bir oğlum var 8 yasında . Babannesiyle yaşıyor babası Avusturya'da çalışıyor .ben Ankara'da oturuyorum oğlum kochisarda iki saat uzaklıkta bir ilçede .babannesiyle telefonda konuşuyorum oglumla ilgili konuşuyorum sıkıntısı varmı diye . Kadın iyi bir kadın çünkü oğluyla anlaşamadım kadınla sorunum yok.ama ikinci esimin ablası geçenlerde " sana yakıştırmıyorum eski kayınvalidenin kapısına gidip cocuğuna aldığına aradığına ben sen yerinde olsam yapmam" dedi ve kendi hiç evlenmemiş.ve Ekim'inde ilk esinden kızı var ve kadın ayda bir defa alabiliyor cahillik kotu hata yapıyorum acaba
Hay Allah razı olsun vallahi.benim anlatmak istediğimde bu.dogru aklıma gelmemişti gidip geliyorum yanıma alıyorum bütün ihtiyaclarını karşılıyorum.gorumcemin sıkıntısı .simdiki esiminde 10 yasında kızı var oda gorumcemle yaşıyor ama onun annesi hiç ilgilenmiyor alışveriş yapmıyor bilemem kadının durumunu bilemem.yanlismi yapıyorum ilgilenerek .arkadaslar tutturmuş bıraktın evlendin annemizin moralim inanılmaz bozuk
düşmez kalkmaz bir allah demişler ama şu kırmızılı cümlen beni bitirdi
he he yanlış yapıyorsun çocukla! ilgilenerek, atmışsın başından nüfusundan da çıkart doğuracağına bak sen!
araban var her gün dışardan yıyorsun hamilesin ne mutlu sana altı yaşında anasız buyuyen yavrun mu vardı senın?
bırak ya! hadı hep beraber üzüldük sana vah vah...
korkaksın sadece altından araban gitmesin o koca senı boşamasın acaba çocukla ilgilenerek yanlış mı yapıyorum dedi kadın ya
aman aman görümce kocanı fitlerse o da senle arayı bozarsa maazallah arabanda gider lüksünde.korkak kadınlar anne olmasın.
Hay Allah razı olsun vallahi.benim anlatmak istediğimde bu.dogru aklıma gelmemişti gidip geliyorum yanıma alıyorum bütün ihtiyaclarını karşılıyorum.gorumcemin sıkıntısı .simdiki esiminde 10 yasında kızı var oda gorumcemle yaşıyor ama onun annesi hiç ilgilenmiyor alışveriş yapmıyor bilemem kadının durumunu bilemem.yanlismi yapıyorum ilgilenerek .arkadaslar tutturmuş bıraktın evlendin annemizin moralim inanılmaz bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?