Cocuğumu görmek sucmu?

canım bundan görümcene ne o kim ki böyle bir şeye karışıyor..önceden neler yaşadığın çocuğunu nasıl bıraktığını sorgulayacak değilim ben de bir anneyim ve çocuklarımı birgün görmesem dayanamam emimin senin için de zor olmuştur ancak hala görümcem yanıma istemiyor eski k.validemle yenisi kavga ediyor falan dersen o yüzden yanıma almıyorum gibi şeyleri bahane edersen işte o zaman olmaz.bunu anlamam mümkün değil işte.

Eski kaynana yeni kaynana pürüzden yanıma almıyorum demedimi internetin minimları yok derti mı anlatamiyoru.Yani şimdiki kayınvalidem ve görümcemn oğlumun babannesiyle olan diyolaga şaşırıyorlar nasıl olur olmamalı diyolar

ben tam anlamadım, çocuğa neden annen bakmıyor sen çalışırken? 6 yaşında çocuk gündüz okula gider, akşam da alırsın. hepimiz bir şekilde çalışırken birileri ilgileniyor çocuklarımızla, bunu yapan ilk kişi siz olmayacaksınız ki. ayrıca gece kalacaksa bile annenizin evinde kalır, eliniz üzerinde olur her daim. çocuk da ilginizi hisseder. çareler tükenmez ki. yazık kıyamam küsmüş size, kimbilir nasıl üzülüyordur.

Ee o şimdi ki görümceni sen,iki tutup bi yırtmıyor musun çocuğu almaya karşı çıktığında?
Eski eşin seninle ilişki yaşamadığı için yuvanı yıkmış,sende kabul etmişsin illa ki boşanmayı.
E şimdi ki sorun daha büyük..Çocuğunu almaya görümcen karşı çıkıyor,sen onu gebertmiyorsun bu durumda..
Hani eşini mi düşünüyorsun,senden ayrılır diye mi korkuyorsun?
İlk boşanma sebebinin yanında bu çok daha büyük bi sorun..
Bence evladın için herşeyi göze al,o görümce bozuntusunuda yolmadan çıkma o evden..

diyeceğim ama;

Seninde gönlün yok ki 'çocuğu' almaya..

Son düzenleme:

sen telden falan mı giriyorsun nete,yazıların çok karışık belki de o yüzden anlamıyoruz çoğumuz.

şimdi çocuğun seninle mi? ama k.validen ve görümcen cahilce konuşup sinirini mi bozuyor sorunun bu mu?

Ayrılmıştım bitmiş eski eşimde evlenmiş .ne kadar geniş bir ailesiniz her iki tarafta diyor.benim cocuğum giderim gelirim alırım diyorum.biz eski gelini kapıya koyamayın gelemez telefon açamaz diyor.

sen de '' benim eski kayınvalidem gün görmüş vicdanlı merhametli fedakar bir annedir ben onun hürmetine onun ayağına gidiyorum yoksa ben de bilirim çocuğu gönder demeyi ama ona minnet borcum var '' dersin. hoş bana kalsa hiçbirşey deme de madem kendileri böylesine fesat vicdansız kişiler bu şekilde cevap verirsin de belki utanırlar eşinin eski eşine bu eziyeti yapmazlar. ( sanmıyorum ama neyse )

Ay size ne?Ne düşünürlerse düşünsünler arkadaşım..aa..
Ne kadar 'elalem' ne der,diye düşünüyorsunuz..hep bahane bunlar o ayrı.

Arkadaş,yeni kaynana,görümce derdine düşeceğine,evladına yapış,sarıl ona sım sıkı.
Al yanına,sabaha kadar sım sıkı sarılıp uyu..Sabah kalktığında birlikte uyanın,bi annesi olduğunu hissettir ona.
Senin elinden yemekler yap yedir yavruna,birlikte gezin tozun....
Bu yapacakların,kaynana görümce ne der,ne diyor,sıkıntısından çok mu daha önemli?

Ne kadar kalpsizsiniz ya,demek ki her annenin içinde,evlat sevgisi olacak diye bi kaide yok.

Neymiş;Şimdi ki kaynana ve görümce eski kaynanayla olan diyolağa şaşıyorlar mış..

Ben ikisini birden savurup atarım,koşarım yavruma.
Kaynana görümce nedir ya?
Silkelen ve kendine gel..

şu mavi kısım hariç arkadaşıma katılıyorum ve konuyu gerçekten anlmaya çalışıyorum ama yok sorunu anlayamadım ben..çocuğu yanındaysa sorun ne o zaman? millet hep konuşur ohoo,herkese kulak verirsek yolumuzu bulamayız.

Bahane çok değil mi??annem ben 6 yaşındayken "şiddet,ihanet ve kumar"dan bıkıp,benide yanına alıp terk etti babamı..gidecek yeri yoktu,ailesi babamla evlendiği için ret etmişler zamanında.. İstanbul'da şemsi paşa parkında"kış"bankta yattık 1 haftaya yakın..kendi pardesüsünü örttü üzerime,üşümeyeyim dİye..cepte yok aç kaldık..esnaftan biri wc temizliği teklif etti annemde kabul etti..ve ekmek yiyebiliyorduk,bana süt alabiliyordu..akşam olunca dükkanda bi kenara kıvrılıp uyuyorduk vs...uzun oldu ama ANNEM BENİ HİÇ BIRAKMADI..bırakabilirdi,gençti,güzeldi ama yapmadı..çünkü o gerçek bir "ANNE"..herkes anne olamaz.

annenin o güzel ellerinden öpüyorum,gerçekten çok duygulandım ve annene hayran kaldım..

Tamam arkadaslar uzatmayayım cocuguma bakmıyorum anne değilim hayvanım bakmadığım için değil baktığım sahip çıktığım için bu kadınla sorun yasadım neyse bu sayfayı nasıl iptal etirebilirim benim gibi bir insan bu sayfada olmamli

ANLAMADIM BEN ve kendi hiç evlenmemiş dediğiniz görümceniz mi ? ilk eşinden kızı olan kim? ekim görümceniz mi? cahillik kötü diyorsunuz bilincindesiniz hata mı yapıyorum acaba derken ne demek istediniz?

düşmez kalkmaz bir allah demişler ama şu kırmızılı cümlen beni bitirdi

he he yanlış yapıyorsun çocukla! ilgilenerek, atmışsın başından nüfusundan da çıkart doğuracağına bak sen!

araban var her gün dışardan yıyorsun hamilesin ne mutlu sana altı yaşında anasız buyuyen yavrun mu vardı senın?

bırak ya! hadı hep beraber üzüldük sana vah vah...

korkaksın sadece altından araban gitmesin o koca senı boşamasın acaba çocukla ilgilenerek yanlış mı yapıyorum dedi kadın ya

aman aman görümce kocanı fitlerse o da senle arayı bozarsa maazallah arabanda gider lüksünde.korkak kadınlar anne olmasın.

bu kırmızı yer konuda varmıydı? ben mi kaçırdım? :44:

oh ne ala,karı koca ikiniz de aynısınız.biriniz babaanneye vermiş çocuğu,biriniz de kız kardeşine.siz iki çöpsüz üzüm de yeni bir bebek yapmışsınız.hayırlı olsun

2. evliliğini yapacak çocuklu hanımlar.lütfen çocuğunuzun yanında yaşaması şartıyla evlenin.bu arada çocuklu bir adamla da evleniyorsanız,babasının yanında yaşamasa bile gün gelip babasının yanına geleceğini düşünerek evlenin.sonra çocukları sorun etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…