Cocuğumu görmek sucmu?

Arkadaslar babam yok mülküm yok diplomam yok birtek annem var oda nasıl para getirir kuzum diye bekler. Girdiğim islerde yemeğe teklif ettiler kabul etmedim diye kısın ortasında sokakta kaldım . Ev sahipi evden çıkarttı elektriği kapatilar suyu kestiler ortada kaldım . İlk konuda vazo arkadaslar dedi neden evlendin diye bunlardan evlendim beni araya dusurmekten kurtardı . Ben cocuğumu görmeye gidemedimki bakayım .simdi alıcım inşallah sorun bırakmam değil ben başka soru soruyorum başka seylere çekiyorsunuz

Hep ayni hikaye ya
Annenize kim bakiyoe o zaman simdi
Madem sartlar cok kotuydu anlasamadiginiz esinle anlasip evinizde dursaydiniz

Ya kendimi ifade edemiyorum yada gercekten psikolojim Allah Bulak . Kotu esim kotu anneyim kotu ınsanım kötüyün iki gündür bu sayfadayim ama anlamadim

Düşmez kalkmaz bir Allah o yüzden yargılamadan yorum yapın. Kimse istemez evladı kendinden ayrı büyüsün belkide anlatamadığı başka sorunları vardır, belki kendisiyle birlikte aç susuz kalmasın diye emanet etmiştir, yurtta olan çocukları görüyoruz bu en azından babaannesine bırakmış. konu sahibi önemli olan bundan sonrası fazlada vakit kaybetme al çocuğunu yanına çabuk unutur sana öfkesini, büyüdüğünde anlatırsın çektiğin zorlukları. Peygamber(sav.)efendimizin anneside sütü gelmediği için ve iyi bakılamayacağından korktuğu için süt annenin yanına vermiş ve 4 yıl kalmıştır. Evlendikten sonra çalışıyormusun bilmiyorum ama çocukların için çalışman lazım bir daha böyle talihsiz bir olay yaşamamak için. Zararın neresinden dönersen kardır....

durumunuzu bilemem tabii belki cocugunuzu birakmak kolayiniza geldi belki gercekten mecburdunuz eger gercekten oyleyse allah yardimciniz olsun kendimi sizin yerinize koyuyorum cocugumu 2 saat gormesem icim icimi yiyor bir anne icin cok zor bir durum.. ama o gorumceniz olacak kadin bir daha gagasını acmasin bu kadar kuş beyinli bir insanin lafiyla bu soruyu sormaniz bile sacma insanin cocugu icin gidemeyecegi hicbir yer yok

Elin ayağın. Akıl sağlığın yerindeyse bunların hîç biri. Bahane. Değil. Annen çocuğa bakardı sen çalıştırdın. Annen bakamıyorsa yatılı işlerde. Hiç. Bi bahane. Haklı olamaz kusura bakma şartlar zor evet. Ama. Senannesin

Ya kendimi ifade edemiyorum yada gercekten psikolojim Allah Bulak . Kotu esim kotu anneyim kotu ınsanım kötüyün iki gündür bu sayfadayim ama anlamadim

Çocukta zaten bıraktin gittin diye konusmadi...demişsiniz.
Siz çocuğunuzu benimseyin evvela ..'cocuk' degil. .'cocugum' demelisiniz..

Anlattıklarınizdan hic birsey anlamiyorum..sanki, yattiginiz yerden, yari uykulu, kafaniz guzelmis gibi anlatiyorsunuz böyle önemli bi konuyu..
Lutfen daha cok onemseyin cocugunuzu ve konunuzu..

Helle agzini opeyim seninn

Radyolog gorumcenin de cocugu varmis oda 3.sahislardaymis adet boyle galiba oralarda o ayda yilda bir goruyormus

ben 19 yaşındayım her gün annemi görmeden edemem minicik çocuğa bu nasıl yapılır
hiç çocuğum filan demeyin onun annesi babannesi olmuş artık iyiki o bakıyo yoksa yurda verirdiniz kesin
yakın bir erkek arkadaşım var onu da babaannesi büyütmüş çocuk geldi 20 yaşına annesi şimdi ortaya çıktı evladım da evladım diye dolanıyo arkadaşım ise benim annem ninemdir kimse onun hakkına girmesin oğlum demesin bana der... aklıma o geldi içim acıdı

o cocuga yazık degılmı anne dururken babannenın yanında ısı ne hadı babanneye bısey olsa ne olacak o cocuga sız bu yolda gıtmeye devam edın aferın

Cocuğumu görmedim almadım ilgilenmedim demiyorum . Babası benimle iliskiye girmiyorsun diye yuvamı yıktı.annemde bakmam defi onların durumu iyi dedi şakamı yapıyorsunuz dalgamı geçiyorsunuz neyi suçluyorsunuz sorun cocuğumu yanıma aldığım zaman şimdiki görümcemn karşı çıkıyor ben bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaslar

Çocuğum için bu adamla evlendim ,bakamadım,çok çaresizdim, yavrumla beni kabul etti deseniz önünüzde saygıyla eğilirdim.
Ama çaresizdim evlendim, çocuğumada babaannesi bakıyor ,üstelik tekrar hamileyim diyen bir kadını anlamam.
Madem bir çocuğa bakacak gücünüz var,ilk çocuğunuza bakın önce.
Sorunuza gelince çocuğunuzu görmeniz tabii ki suç değil, suç olan onu bırakıp tekrar evlenmeniz.

Bakın arkadasın biri soru sormuş Cvp bu olmuş su an cocuğum zaten yanımda bana alışması için Ankaraspor'a yazdırdım tatilde sürekli gidicem şimdiki esim kabul etmese su an zaten yanımda kalamaz . Tekrar ediyorum benim sıkıntım cocuğumu kochisarda gidip babaannesinden alırken şimdiki görümcemn sana yakıştırmıyorum ayağına kadar gidiyorsun diyor .yani tutturmussunuz nasıl anesin nasıl anmesin sizin aklınız alıyormu benim rahatça yemek yediğimi uyuduğumu cocuğumun yüzüne bakarken vicdan azapi çektiğimi .neden bu kadar önyargılarınız yuva bırakmadım parayla satmadım.benim annem ilk esinden ayrılmış iki çocuğunu 30 senedir görmüyor .herkesin hayatı koşulları yaşantısı bir değil biraz vicdanımı olun lütf n

bu dünyada insanın başına herşey gelebilir. kimbilir ne yaşadın da çocuğundan ayrı kalmak zorunda kaldın. kendini hırpalamana gerek yok burada kimseye hiçbir şey ispat etmeye mecbur değilsin kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz. sorununa gelince görümcene çok afedersin ama bişey yemek düşer. onun ne üstüne vazife çocuk senin çocuğun babannesinden alırken ayağına gidiyormuşsun gidersin ona ne ? babannesi senin çocuğuna bakıyor sen o kadının ayağına gitmişsin çok mu hatta elini öpmen lazım. bu görümcen acaba gidiş dönüş yapıyorsun çocuğa bişeyler alıyorsun masraf oluyor diye mi fesatlanıyor böyle ? eşin ne diyor bu duruma ? ezdirme kendini ver cevabını görümcenin.

Bu durumu yasamanın tek suçlusu benmiyim peki bir Allah'ın kulu demedi yav arkadas senin eski esinde çok bencillik yapmış seninle iliskiye giremedi diye yuva yıkmış kendini kurtarmak için halasının hızıyla evlenip Avusturya'ya gitmiş senede bir defa geliyor hakim hukuk mu diyen yok .anneyim doğru imkanlar ozaman öyleydi simdi imkanlarım farklı onceden kuru ekmek bulanıyordum simdi hergüm dışardan yiyorum onceden iki tl dolmuş parası bulanıyordum simdi altımda arabam bar Allah herkese versin düşmez kalmaz bir Allah hepiniz bayansiniz .hayatinizda sizin istemediğiniz yenildiğiniz pes dediğiniz olay olmadimi

Hay Allah razı olsun vallahi.benim anlatmak istediğimde bu.dogru aklıma gelmemişti gidip geliyorum yanıma alıyorum bütün ihtiyaclarını karşılıyorum.gorumcemin sıkıntısı .simdiki esiminde 10 yasında kızı var oda gorumcemle yaşıyor ama onun annesi hiç ilgilenmiyor alışveriş yapmıyor bilemem kadının durumunu bilemem.yanlismi yapıyorum ilgilenerek .arkadaslar tutturmuş bıraktın evlendin annemizin moralim inanılmaz bozuk

Yanlismi yapıyorum ilgilenerek dediğimde . Yanlış anlaşılmasın .yanlis mı yapıyorum acaba paylasara k kendisiyle

yooo ister paylaş ister paylaşma yorum yapmak ona düşmez. baktın susacak gibi değil yüzgöz de olmak istemiyorsan anlatma pek birşey. el kapısı işte gözleri dayanmıyor demek ki Allah bildiği gibi yapsın onları boşver sen evladınla güzel güzel eğlen hasret gider kafa yorma kaynanaya görümceye

Yok ben bisey demedim zaten esime pazar gunü kendi acmış.esim zaten ilk esinden ayrılmasının sebebi anlaşılmış pürüzden Cvp vermemiş sen karışma cocuk onun beraber gidiyoruz demiş

Ayrılmıştım bitmiş eski eşimde evlenmiş .ne kadar geniş bir ailesiniz her iki tarafta diyor.benim cocuğum giderim gelirim alırım diyorum.biz eski gelini kapıya koyamayın gelemez telefon açamaz diyor.

Ayrılmıştım bitmiş eski eşimde evlenmiş .ne kadar geniş bir ailesiniz her iki tarafta diyor.benim cocuğum giderim gelirim alırım diyorum.biz eski gelini kapıya koyamayın gelemez telefon açamaz diyor.sende yapma diyor kizacas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…