- Konu Sahibi emineturkk
-
Arkadaslar babam yok mülküm yok diplomam yok birtek annem var oda nasıl para getirir kuzum diye bekler. Girdiğim islerde yemeğe teklif ettiler kabul etmedim diye kısın ortasında sokakta kaldım . Ev sahipi evden çıkarttı elektriği kapatilar suyu kestiler ortada kaldım . İlk konuda vazo arkadaslar dedi neden evlendin diye bunlardan evlendim beni araya dusurmekten kurtardı . Ben cocuğumu görmeye gidemedimki bakayım .simdi alıcım inşallah sorun bırakmam değil ben başka soru soruyorum başka seylere çekiyorsunuz
Altı aylıkta ben havaalanına girdim gece gündüz çalışıyordum. Hep babannesi ilgilendi. Ben ayrıldığımda 3 yaşındaydı ailevi durumum iyi degildi annem babam ağrıydi cocukta zaten Biraktin gittin diye kustu 6 yasına kadar konuşmadı yeni yeni . Ama kadın kendileri yapmıyor digerlerinin yapmasında istemiyor
Ya kendimi ifade edemiyorum yada gercekten psikolojim Allah Bulak . Kotu esim kotu anneyim kotu ınsanım kötüyün iki gündür bu sayfadayim ama anlamadim
İnsallah alıcım yanıma yaşayan bilir arkadaslar yeni kaynanan eski kaymamı kıskanıyor nasıl olurda iyi konuşuyorlar diye .cunku kendileri telefon açmayı bırakın çıkmıyorlar telefona aradan bes sene gecmis hala kin
Helle agzini opeyim seninn
Radyolog gorumcenin de cocugu varmis oda 3.sahislardaymis adet boyle galiba oralarda o ayda yilda bir goruyormus
Arkadaslar babam yok mülküm yok diplomam yok birtek annem var oda nasıl para getirir kuzum diye bekler. Girdiğim islerde yemeğe teklif ettiler kabul etmedim diye kısın ortasında sokakta kaldım . Ev sahipi evden çıkarttı elektriği kapatilar suyu kestiler ortada kaldım . İlk konuda vazo arkadaslar dedi neden evlendin diye bunlardan evlendim beni araya dusurmekten kurtardı . Ben cocuğumu görmeye gidemedimki bakayım .simdi alıcım inşallah sorun bırakmam değil ben başka soru soruyorum başka seylere çekiyorsunuz
Yanlismi yapıyorum ilgilenerek dediğimde . Yanlış anlaşılmasın .yanlis mı yapıyorum acaba paylasara k kendisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?