Çocuğumu hasta ettin diyen eş

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Kızlar aşırı üzgünüm dort aylık bebegim bronsit oldu ve hastanedeyiz tedavi alıyoruz durumumuz iyi kucuk oldugu iicn riske atmadılar yatırdılar bende saglıkcıyım zaten cok hastaydım bebegime bulastı engel olamadım eşim baısndan bu yana bana eziyet ediyor dısarı cıkdında bebegimizi hasta ettin noldu değdimi gezmene ? Ya benden bulastı nezle oldum engel olamadım bebek bu hasta olucak dıyorum ama yok asırı buyuk konsuuyor benm bebegim hasta olmamalı benm bebegim baskalarının pis bebekleri gbi deil blmem ne salak salak konsuyor acıkcası bu egoist halleri hep vardı ama dgumdan snra bana asıır eziyet etmeye basladı artık son seviyeye geldim icimdeki sevgiyi felan bitrdi ve bu arada asla bebegine on dkkadan fazla bakmaz altını almaz aglayınca susturmaz ev işi yapmaz ki ben calısan biriyim anlasılan evlilik sadece benm onuzlarımda bir yük kendisi brde benden gizli hesap acık euro biriktrmis bugun bana gosteriyorr - yaa bak ben sen deilim parayı carcur etmoyorum brktrdim diyor halbuki ben kısa kısa on bin attım bankaya gecen sene delircem bu adam beni sinir krizlerine sokuyor nasıl baş etcegimi blmıyorum konusmakta fayda etmıyor beni b tarafıyla dinliyor ne yapmalıyım

En nefret ettiğim baba modeli. Bir faydası olmaz, eleştirir bir de. Hiç kırılmayın çatır çatır cevap verin. "beğenmiyorsan anneliğimi, buyur kendin bak" deyin. "senin değil sadece benim de çocuğum. Bile isteye hasta edecek kadar psikopat olduğumu düşünüyorsan mümkünse benimle evli kalma zaten" deyin. Ezdirmeyin kendinizi hadsize. Geçmiş olsun miniğe.

Ne biliyor diğer bebeklerin pis olduğunu. Kendisinin kalbi pis, icraat sıfır laf gırla. Kaynananızla evliymişsiniz, düşmana gerek yok.
Cok guzel soylediniz kaynanamla evliyi. Resmen dgru nrmalde iyisine iyidir ama asırı egoist bir kişilgi var hep gormezden geldim dalgaya vurdum ama artık canımı skkıyor beni cok yoruyor

Ne biliyor diğer bebeklerin pis olduğunu. Kendisinin kalbi pis, icraat sıfır laf gırla. Kaynananızla evliymişsiniz, düşmana gerek yok.

Lütfen onun ve ailesin dısında herkes cirkin ve herkes piss arkadaslarımın bebeglerini hic sevmez mesela laf atar hep arkadaslarıma agzına yzune laf soyler bu aralar anneme ve kz krdesimede taktı beni son seviyeye getiren de ozellkle bu oldu zaten

Çocuğun bazı sorumluluklarını verin ona, hasta etmeden baksın beyefendi. Çok kızdım kusura bakmayın.

Kızmak az kalır bu dusunceli bir adamı kaybar kazana atıp yakmak lazım cok kotu dusuncesi olan kotu biri ya artık ınanıyorhm

Boşanınca o çar çur etmediği para işinize yarar demeye geldim

Benmde oyleydi gebeyken mukemmel babacılık onamıss bana bebek bir dgdu dort aydır bıkmadı usanmadı su bebege bak bebeg aglıyor telefonu brak bebegle ılgılen der durur ama kendi asla ilgilenmez elinde teleofn kmseylede konusmaz ailemi bok yerine koyar bense onun ailesnie asırı saygılıyımdır ama bndan snra benden karsılıgını alıcak sanırım ona cok yumusak davrandım

Kızmak az kalır bu dusunceli bir adamı kaybar kazana atıp yakmak lazım cok kotu dusuncesi olan kotu biri ya artık ınanıyorhm
Eşiniz tam bir buldumcuk olmuş
Sizin yerinize o lohusa depresyonuna girmiş. Ben sizin bu sözlerini neden yuttuğunuzu anlayamadım ama.
Fabrika ayarlarına geri döndürmeniz lazım

Benim bebegimi benden cok mu dusunuyorsun diye sinir krizine girerdim muhtemelen.Ana baba kardesinize laf ettirmeyin.Agzinin payini verin susturun.

Ben dogurdum saatlerce acisini cektim her gun ben yediriyorum evladimin sen benimle boyle konusamazsin derim.Buyuk ihtimalle.Ama ben sakin bir insan degilim zivanadan cikabilirim.

Ben bakamiyorum otur sen bak ozaman derim uzakdan konusmak kolay tabi hem ilgilenme hemde cok dusunen baba rolunu oyna..cocuk bu hastada olur varsa bir ihmalkarlik iki tarafda sorumludur anneyi suclamak olmaz

anneliğimden ve eşliğimden bu kadar memnun değilsen kapı orda deyin. zaten hastane ortamı çocuk hasta insanın sinirleri bozuk oluyor bir de koca dır dırı. ay sinirlerim bozuldu.

Eşiniz tam bir buldumcuk olmuş
Sizin yerinize o lohusa depresyonuna girmiş. Ben sizin bu sözlerini neden yuttuğunuzu anlayamadım ama.
Fabrika ayarlarına geri döndürmeniz lazım
Fazla rahat ve sımarık yetistirlmis asla kotu gden bir seye tahammulu yok eglenceli biri hayatı sevıyor kotu bsey oldumuda aman nn nasıl olur dıye baslıyor herkese bagırmaya halbuki kendi hatasıda olsa baskasına bagırıyor kız krdesine babasına annesine bana herkese karsı tutumu boyle ben grmezden gelıyordum ama bu cocuk olayı beni artık sınırlandrdı susmuycam gerekirse kendisine cok guzel bir cevap verıcem sanırım onu beklıor

Soylemıyor deilim konsuyorum hatta yarım saat susmuyorum bagırıyorum ama yok elinde telefon beni g...le dınlıyor

ve siz bu adamı baba yaptınız öyle mi? sebep?

Hamileyken acaip iyiydi sevecenn ilgili ne istersme yaptı hediyelere bogdu bebegimiz icin cok istedi ama b dogum yapdım adam dellendi bana saldırıyor herkese saldırıyor bebeme iyi bakın bsey yapmayın dye habire anam sanki yapan var kendi aileside şikayet ci

anneliğimden ve eşliğimden bu kadar memnun değilsen kapı orda deyin. zaten hastane ortamı çocuk hasta insanın sinirleri bozuk oluyor bir de koca dır dırı. ay sinirlerim bozuldu.

Daha once aynısını soledim on dkla dinledi snra aşkım cay demlede icelim dedi sanırım bir deliyle evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…