Çocuğumu hasta ettin diyen eş

Uzaktan teşhis koyamam elbette ama ciddi bir kişilik problemi olduğunu düşünüyorum.
Konuşmakla,kavgayla çözemezsiniz.
Kendisi kabul etmedikçe,
tedaviye ikna etmek de zor.
Allah yardımcınız olsun.

Yok zaten ne solersem duvara konusuyorum iyi dıyorum anlamaz kotu derim anlamaz susarim ustume biner zaten saolun cok

İkizler evet malesef cok ama cok egoist umarım bu egoistligi bize zarar vermez
İkizler mi? Allah başka dert vermesin
Benim eşimde ikizler aslında ama bu kadar göze batacak özellikleri yok.
Keşke gidip tedavi olup gelse
Sizin üzüldüğünüzü gördüğü zaman ne yapıyor?
Mesela biz tartıştığımız zaman o haklıdır, ama ben üzgün bi şekilde konuşunca ben

benim eşim de ikizler..ruh hali cabuk değişir bir müthiş ikna kabiliyeti var üste çıkmayı bilir(di)

sizin eşinizinki kişilik özelliği değil de kişilik problemi gibi duruyor.Ömür boyu çekilmez..destek almaya ikna edin..iyi sabrediyorsunuz..

Su durumda hastanedeyim ve sabretmıycem artık canm cok ustume geldi annelimi aşagılayamaz hic kmse bunu yapamaz ben mukemmel deilşm ama asla kotude deilim bebegime kavusmak icin cok zorlandım cok acı cekdim smdi baba denen adam bana anneligi ogretemez ne yazıkkı yanımda deil karsımda duran biri olucak bundan snra karsımda allahım buyuk dert vermesin tek basınayım onu anladım

Bilir (di) derken?
Evet her konuda bilgisi var ve ikna kabiliyeti de var. Ya da belki de biz sevdiğimiz için ikna oluyoruz

Üzülüp aglayına evet benden ozur diler ben bir malım der ama habire aynı yere geri doneriz bzde degisen sey safece farklı zmnlar

Üzmeyin kendinizi. Sizin ciddi olduğunuzu ve yıprandığınızı anlayınca düzelir belki.

kusura bakma ama delimidir nedir!
herkesın evladı kendıne değerli.
çocuk düşe kalka buyur.
ayrıca dışarıya çıkmadıkça eve hapsoldukça çocuklar hasta olur bunu söyle eşine.

kusura bakma ama delimidir nedir!
herkesın evladı kendıne değerli.
çocuk düşe kalka buyur.
ayrıca dışarıya çıkmadıkça eve hapsoldukça çocuklar hasta olur bunu söyle eşine.
Blmem galiba deli ben artık ahzından cıkanlara ınanamıyorum bende sok etkisi yarattı aksi gbi hc brseye faydası yok cocugu hasta hastanede gelıyor telefon elinde dktora hemsireye bagırırak konsuyor sıkıntıları var maddi zorluk cekıyor kendi işi üsütüne gtmıyordum ama sanırım beni bu gidişle kum torbası yapıcak bde snrlennce etegndekileri dokuverıyor asla susu yok kalp cok kırıyor nasıl evlilik devam ederkş bole

Bence gec bile kalmissinz, benim de 3 aylik bebegim var esim cok ilgilenmez yani ilgilenir falan ama benim beklentim daha coktu ondan, gercj simdi cok yogun calisiyor ama her zaman yogun ben ise baslayinca ne yapacaksin diyorm o zaman mecbursn simdi biraz dinlensin diye birsey demiyorum ama bakalim ise baslayinca ne olacak...esim de o zaman bebek ek gidaya gececek biraz daha oyndan anlayacak o zamanlar daha kolay oyalarim ben onu diyor ama sanirim biraz da biz de bitiyor kendime is uyduruo kizimi verecegim ona yavas yavas o zaman alisir bakmaya...

o kadar haklısınız ki..Eşiniz aynı zamanda bilgisiz..Gitsin yeni doğan yoğun bakımlarını gezsin..10 günlük zatürre olan da var 2 aylıkken boğmaca olan da..hastalık bu..

bebeğiniz hastaneden çıkınca sakince konuşun..aile olmanın gerektirdiklerini zor zamanlarda destek olması gerektiğini eksik görüyorsa düzgün bir üslupla yerinde söylemesi gerektiğini ve daha önemlisi bebekle ilgili daha fazla sorumluluk alması gerektiğini..

O pis hasta dediği başkalarının bebeklerine kurban olsun..

Ee noldu simdi kendi cocugu da pis hasta oldu o zaman
Boyle bir konusma tarzi var mi ya nasil sinir bozucu bir insan bu

Bu cahil bencil adami niye baba ettiniz ki? Hasta olan bebek pis bebek mi oluyormuş?

Valla su basit durumda bile beni al aşagı etti kendince herkese bagırırm cagırırm dıyor ama bana bagıramaz dedm zaten y sus ya bsey yap bebegine bakıcaksın altını alıcaksın gydrceksn artık dye banyo yaptrrken kacan bir adam benm kocam ben bakamam dıye

Bu cahil bencil adami niye baba ettiniz ki? Hasta olan bebek pis bebek mi oluyormuş?

Dıyorumy bu kdr bencil deildi ben sizin icin ölürüm deyıp duruyor ama bos hava sıkıyormus meger zor geldi tabi maddi manevi baba evinde yediig onunde yemediig arkasndaydı cınku

Ee noldu simdi kendi cocugu da pis hasta oldu o zaman
Boyle bir konusma tarzi var mi ya nasil sinir bozucu bir insan bu

Bak orasını hic dusunmuyor benm bebegmde hasta olablrmıs demiyor dktra ben goturuyorum zayen geldigi zmn dktora bagırır cagırır bebeme iyi bakın dıye utanıyorum ondan

Kesinlkle ole ama asla benm basıma gelmez sanıyorlar ama allahm korusun onun bu buyuk konusması riske atacak benm yavrumu sanırım henuz daha bebegi odluguna baba olduguna alısamadı kafa yatmıyor eski eglenceli gunlerinş ozluyor ne yapıyorsa sanki yemek onune gelir kıyafetş yıkanır utulenir ya bu erkkeler cidden ne işe yarıyır acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…