- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Eşiniz kova aslan ve ikizler burcunun karışımı gibi olmuş
Sizin anlayışlı ve yumuşak başlılığınız eşinizde ters tepmiş.
Uzaktan teşhis koyamam elbette ama ciddi bir kişilik problemi olduğunu düşünüyorum.
Konuşmakla,kavgayla çözemezsiniz.
Kendisi kabul etmedikçe,
tedaviye ikna etmek de zor.
Allah yardımcınız olsun.
İkizler mi? Allah başka dert vermesinİkizler evetmalesef cok ama cok egoist umarım bu egoistligi bize zarar vermez
İkizler mi? Allah başka dert vermesin
Benim eşimde ikizler aslında ama bu kadar göze batacak özellikleri yok.
Keşke gidip tedavi olup gelse
Sizin üzüldüğünüzü gördüğü zaman ne yapıyor?
Mesela biz tartıştığımız zaman o haklıdır, ama ben üzgün bi şekilde konuşunca ben
Su durumda hastanedeyim ve sabretmıycem artık canm cok ustume geldi annelimi aşagılayamaz hic kmse bunu yapamaz ben mukemmel deilşm ama asla kotude deilim bebegime kavusmak icin cok zorlandım cok acı cekdim smdi baba denen adam bana anneligi ogretemezbenim eşim de ikizler..ruh hali cabuk değişir bir müthiş ikna kabiliyeti var üste çıkmayı bilir(di)
sizin eşinizinki kişilik özelliği değil de kişilik problemi gibi duruyor.Ömür boyu çekilmez..destek almaya ikna edin..iyi sabrediyorsunuz..
Bilir (di) derken?benim eşim de ikizler..ruh hali cabuk değişir bir müthiş ikna kabiliyeti var üste çıkmayı bilir(di)
sizin eşinizinki kişilik özelliği değil de kişilik problemi gibi duruyor.Ömür boyu çekilmez..destek almaya ikna edin..iyi sabrediyorsunuz..
İkizler mi? Allah başka dert vermesin
Benim eşimde ikizler aslında ama bu kadar göze batacak özellikleri yok.
Keşke gidip tedavi olup gelse
Sizin üzüldüğünüzü gördüğü zaman ne yapıyor?
Mesela biz tartıştığımız zaman o haklıdır, ama ben üzgün bi şekilde konuşunca ben
Üzmeyin kendinizi. Sizin ciddi olduğunuzu ve yıprandığınızı anlayınca düzelir belki.Su durumda hastanedeyim ve sabretmıycem artık canm cok ustume geldi annelimi aşagılayamaz hic kmse bunu yapamaz ben mukemmel deilşm ama asla kotude deilim bebegime kavusmak icin cok zorlandım cok acı cekdim smdi baba denen adam bana anneligi ogretemezne yazıkkı yanımda deil karsımda duran biri olucak bundan snra karsımda allahım buyuk dert vermesin tek basınayım onu anladım
Blmem galiba delikusura bakma ama delimidir nedir!
herkesın evladı kendıne değerli.
çocuk düşe kalka buyur.
ayrıca dışarıya çıkmadıkça eve hapsoldukça çocuklar hasta olur bunu söyle eşine.
Bence gec bile kalmissinz, benim de 3 aylik bebegim var esim cok ilgilenmez yani ilgilenir falan ama benim beklentim daha coktu ondan, gercj simdi cok yogun calisiyor ama her zaman yogun ben ise baslayinca ne yapacaksin diyorm o zaman mecbursn simdi biraz dinlensin diye birsey demiyorum ama bakalim ise baslayinca ne olacak...esim de o zaman bebek ek gidaya gececek biraz daha oyndan anlayacak o zamanlar daha kolay oyalarim ben onu diyor ama sanirim biraz da biz de bitiyor kendime is uyduruo kizimi verecegim ona yavas yavas o zaman alisir bakmaya...Fazla rahat ve sımarık yetistirlmis asla kotu gden bir seye tahammulu yok eglenceli biri hayatı sevıyor kotu bsey oldumuda aman nn nasıl olur dıye baslıyor herkese bagırmaya halbuki kendi hatasıda olsa baskasına bagırıyor kız krdesine babasına annesine bana herkese karsı tutumu boyle ben grmezden gelıyordum ama bu cocuk olayı beni artık sınırlandrdı susmuycam gerekirse kendisine cok guzel bir cevap verıcem sanırım onu beklıor
Su durumda hastanedeyim ve sabretmıycem artık canm cok ustume geldi annelimi aşagılayamaz hic kmse bunu yapamaz ben mukemmel deilşm ama asla kotude deilim bebegime kavusmak icin cok zorlandım cok acı cekdim smdi baba denen adam bana anneligi ogretemezne yazıkkı yanımda deil karsımda duran biri olucak bundan snra karsımda allahım buyuk dert vermesin tek basınayım onu anladım
Bilir (di) derken?
Evet her konuda bilgisi var ve ikna kabiliyeti de var. Ya da belki de biz sevdiğimiz için ikna oluyoruz
O pis hasta dediği başkalarının bebeklerine kurban olsun..Kızlar aşırı üzgünüm dort aylık bebegim bronsit oldu ve hastanedeyiz tedavi alıyoruz durumumuz iyi kucuk oldugu iicn riske atmadılar yatırdılar bende saglıkcıyım zaten cok hastaydım bebegime bulastı engel olamadım eşim baısndan bu yana bana eziyet ediyor dısarı cıkdında bebegimizi hasta ettin noldu değdimi gezmene ? Ya benden bulastı nezle oldum engel olamadım bebek bu hasta olucak dıyorum ama yok asırı buyuk konsuuyor benm bebegim hasta olmamalı benm bebegim baskalarının pis bebekleri gbi deil blmem ne salak salak konsuyor acıkcası bu egoist halleri hep vardı ama dgumdan snra bana asıır eziyet etmeye basladı artık son seviyeye geldim icimdeki sevgiyi felan bitrdi ve bu arada asla bebegine on dkkadan fazla bakmaz altını almaz aglayınca susturmaz ev işi yapmaz ki ben calısan biriyim anlasılan evlilik sadece benm onuzlarımda bir yük kendisi brde benden gizli hesap acık euro biriktrmis bugun bana gosteriyorr - yaa bak ben sen deilim parayı carcur etmoyorum brktrdim diyor halbuki ben kısa kısa on bin attım bankaya gecen senedelircem bu adam beni sinir krizlerine sokuyor nasıl baş etcegimi blmıyorum konusmakta fayda etmıyor beni b tarafıyla dinliyor ne yapmalıyım
Valla su basit durumda bile beni al aşagı etti kendince herkese bagırırm cagırırm dıyor ama bana bagıramaz dedm zaten y sus ya bsey yap bebegine bakıcaksın altını alıcaksın gydrceksn artık dye banyo yaptrrken kacan bir adam benm kocam ben bakamam dıyeBence gec bile kalmissinz, benim de 3 aylik bebegim var esim cok ilgilenmez yani ilgilenir falan ama benim beklentim daha coktu ondan, gercj simdi cok yogun calisiyor ama her zaman yogun ben ise baslayinca ne yapacaksin diyorm o zaman mecbursn simdi biraz dinlensin diye birsey demiyorum ama bakalim ise baslayinca ne olacak...esim de o zaman bebek ek gidaya gececek biraz daha oyndan anlayacak o zamanlar daha kolay oyalarim ben onu diyor ama sanirim biraz da biz de bitiyor kendime is uyduruo kizimi verecegim ona yavas yavas o zaman alisir bakmaya...
Bu cahil bencil adami niye baba ettiniz ki? Hasta olan bebek pis bebek mi oluyormuş?
Ee noldu simdi kendi cocugu da pis hasta oldu o zaman
Boyle bir konusma tarzi var mi ya nasil sinir bozucu bir insan bu
o kadar haklısınız ki..Eşiniz aynı zamanda bilgisiz..Gitsin yeni doğan yoğun bakımlarını gezsin..10 günlük zatürre olan da var 2 aylıkken boğmaca olan da..hastalık bu..
bebeğiniz hastaneden çıkınca sakince konuşun..aile olmanın gerektirdiklerini zor zamanlarda destek olması gerektiğini eksik görüyorsa düzgün bir üslupla yerinde söylemesi gerektiğini ve daha önemlisi bebekle ilgili daha fazla sorumluluk alması gerektiğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?