- Konu Sahibi Pinki-dream
-
İşte herşeyin başladığı yerben grmezden gelıyordum
En mantıklsıı o olucak galiba evet cnku basıl yeterince dolu b onla ugrasamıyorum valla hele ailesine saygıyu sevgiyi bnden zor gorur artık nrmalde hep gderm bebemide alıp ama bndan snra gorur o annemle knusmuyor ya saka gibi kadın kendinde suc aramaya basladı artık ne ducemi sasırıyorum kadınaYa bu erkeklerin anlamsız ve hiçbir işe yaramaz egoları beni deli ediyor. Hele bir de ailemize saygısızlık yapmazlar mı deli oluyorum. Kendi lüzumsuz aileleri de nedense gözlerinde çok mükemmel. Alttan alttan onun ailesindeki olumsuzluklari yanlışları söyleyin kavga etmeden. O sizinle böyle kavga ederken siz çok sakin konusun ve savunmaya girmeyin. O kendini deli gibi hissetsin bağırıp çağırdıkça. Çok uzatırsa istediğin zaman gidebilirsin benim için hiç sakıncası yok deyin. Vazgeçilmez olmadığını bilsin. Çok geçmiş olsunn
İşte herşeyin başladığı yer
Kenslkle !! Bende ondan korkuyorum ya bu bebegimize okdr cok düşüyormuş gibi davranıyorya sanki b bebek bizim var dnyada baska yok fanısa kapatsak yeridir asla bebegle dısarı ckmıycam kmseyle knusmuycaz evde ölecez beraber yaslanacaz ole ama kendi ailesi cagırdnmı koşa koşa gıdıyoruz bebemide alıp şaka gbi bir kişilik ya valla delircem artıkAyyyy ne kadar itici laflar,bu ne kendini beğenmişlik.Allah sabır versin size,kendinizi suclamayın cocuk bu pamuklara da sarsanız bir türlü hasta olabilir.Hastalıkla da pisliğin bir alakası yok.Fanusa kapatsın o zaman bebeği.Allah daha beterini başına verir,cok pisman olur.Büyük konusmasın
hayatda kendıne bıle bır faydası olmayan bır adamın sozunu nıye bukadar cıddıye aldınız kı
sıze boyle bır cumle veya buna benzer bır cumle kurdugunda
pardon ? kacıncı babalık sevıyen ? sankı cocuguyla ılgılı baba evıyle ılgılı eşmıssın gıbı konusma benım işim anne olmak ve saglıkcı olmak bana işimi anlatıp sinirimi oynatma deyın olsun bıtsın
bırde su erkeklere eve gelınce melısa cayı falan ıcırın kızlar
mart ayından mıdır bahardan mıdır nedır bunyelerı cozutmus
martın basından berı kı nısan sonuna kadar yol gorunuyorerkeklerın salak hallerıyle alakalı bırsuru konu okuduk
kanları kaynıyor zaar
Biz iyi olunca onlar da iyi olacak sanıyoruz ama erkekler hep bana hep bana diyorlar. Al gülüm ver gülüm yapmak lazım. Ne verirse onu almalı. Tabi sizin yapınızda yoksa zor olacak hesap kitaplı hareket ama elinizden geleni yapın. Lafınızı da kavga etmeden alttan alttan söyleyin. Kavga edemez böylece ama emin olun mesajı alır. Salak olmadığınızı bilsin..
Bişey oldugu kesin valla benm yerime adam lohusa depresyonuna grdi resmen ben hallederizci o panik atak sinirli hanım :) şaka gbi biri iyi yonlerine bakıp duruyordum surekli ama bu huyu beni benden aldı sank yeterszmisim hissine kapılıyorum ama asırı ıkı yuzlu bazen bana deli gbi iltifat eder hediyelere bogar sever öper bazende sen yapdın senn suucun aşırı sakarsın bu ne anan seni skaarlık yaparken mi dogurmus arabanın agzına ettin lastiig sen indrdin demi ben sisirmistim arabaya iyi bak bilmem neay şiştim
Kelime bu evet ömür törpüsü krdesim gecen bana sana üzülüyorum abla dedipatavatsız bırı yanı
esınızın huyunu sız bılırsınız kırmak uzmek ıcın soyluyorsa bunu konusarak asmanız gerekıyor
yok kotu nıyetlı degılse dusuncesızlık bılmeden patavatsızlıktan boyle konusuyorsa cıddıye almayın duymayın kendısını
ömur torpusu mubarek
Eşiniz ruhsal anlamda normal değil,üzgünüm.
Benzeri diyaloglara hazırlıklı olun.
Uzaktan teşhis koyamam elbette ama ciddi bir kişilik problemi olduğunu düşünüyorum.Bencede deil ben pskologa gtmen lazım dedim zaten ama nerdeee cift hatta on karakterli hasta oldugunu dusunuyorum bende
Eşiniz insanları nekadar çok küçümsüyor kendini ne sanıyor acaba ukalabaskalarının pis bebekleri gbi deil
Eşiniz kova aslan ve ikizler burcunun karışımı gibi olmuşKenslke evet ama ben cok ygun bir insanım brde onun gibi deilim sukunet ile iş hallletmeye calsıırım olur yaparız derim maddi manevi sakinimdir yani insanları severim gderim gelirim adamın arkadası ble yok o denli egoist ya surekli ben soleym ben boleym dıyor hatta snen baş parmagın benm baş parmağımdan daha buyuk benm elim daha kibar diye yakıstırma yapıyor
Birde emekli olup hep başınızda olması varKelime bu evet ömür törpüsü krdesim gecen bana sana üzülüyorum abla dedivalla nasıl ömür gececek bu işin brde yaslılıgı var
Aşırı kücümser kendisi kaf dagındadır burnu aşırı tavan yaptı son zmanalarda bide gorseniz bos hava cıva anca konusur ve derki ben hem fiizken hem ruhen harikayım bebegmde bana cekmis cok guzel cok yaksııkıyım der durur allahım valla sanırım daha fazla kaldrsmıycamEşiniz insanları nekadar çok küçümsüyor kendini ne sanıyor acaba ukalabide benim bebeğimi hasta ettin ? Senin mi tek mi yapmış bu çocuğu ? Allah yardım etsin size daha fazla konuşup Ban yemek istemiyorum
Birde emekli olup hep başınızda olması var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?