Çocuğumu hasta ettin diyen eş

Öncelikle çok geçmiş olsun.Allah şifa versin yavrunuza.Benim oğlumda ilk 8 aylikken bronşit oldu.Simdi 4 yasinda.Ayaktan atlatıyor nezleyi gribi.
Eşinize gelecek olursak ego tavan üslup çok çirkin.Kesinlikle bebeğin bakımı ile ilgili görev verin.Yine aynı şekilde sizi eziklemeye çalışırsa da bi çingar çıkarın bence ne kadar ciddi olduğunuzu ve kendisinin bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlasın.Zira tepki koyma vakti çoktan gelmiş geçiyor.Hic yıpratmay in kendinizi bu adam için.Haddini bildirin.Aileler konusunda da kisasa kisas yapin.Bebeginize odaklanın siz.Saglikla huzurla büyütün miniğinizi :)

Ayniydi benim esimde kizim 2 yasina girdikten sonra duzelmeye basladi davranislari daha dogrusu alismaya kabullenmeye basladi :) hapsursa bana atardi sucu pimpirik biseydi zamanla duzelir

Gecmis olsun bebeginize. İnsALLAH en kisa zamanda iyilesir.
Esinize de asiri sinir oldum. Tam dayaklik

Canım benim alttan alınır tabııı bu kabul.. bununla birlikte bukadsr harekete susulmaz.. ‘’’LütfeEeEeen’’’ bi cevap verin kiminle konusuyor??? Neyle sucluyor??? Ne münasebet!! Herkez biraz haddını bilsin.. benim okurken sınırım bozuldu..
Allah yardımcın olsun..

Çok haklısın
Ben de 20 gün önce nezle oldum 4 aylık bebeğime geçti ama o da nezle olup atlattı çok şükür.
İnşallah hemen iyileşir bebeğin.
Eşine gelince çok saçmalıyor. Bebeğe 1 gün hatta onu geçtim 1 yarım gün baksın da ondan sonra konuşsun.
Hem çalışıyosun hem bebek bakıyosun bi de bu adamın sana laF etmesine izin verme bence kendine gelsin

Benim küçük kızım da 4 aylık ve 2 aydır neredeyse her gün dışarı çıkarıyorum, sümük donduran soğuklar olmadıkça. Hiç çıkarmadan bu çocukların direnci nasıl artacak? Eşiniz saçmalıyor. Mevsimine uygun giydirip, tabi ki dışarı çıkacaksınız.

Ev işi yapmaz, çocuğa bakmaz ama çenesi on kaplan gücünde maşallah. Üstelik çalışıyorsunuz da... Valla böyle durumlarda ben erkekten çok kadına kızıyorum, kusura bakmayın. Çünkü bu muameleye çoktan isyan etmeliydiniz. Köle misiniz? Niye bunca sorumluluğu üstleniyorsunuz? Beyefendi çenesini çalıştırdığının yarısı kadar ellerini kollarını çalıştırsın da, evde bir işe yarasın.

Bu arada geçmiş olsun ikinize de.

Öncelikle geçmiş olsun.
Yani bu söylediklerini bi anlık üzüntüyle değil ciddi ciddi söylüyorsa ve sürekli böyle saçma sapan davranışlar sergiliyorsa oldukça sert bi tavrı hak ediyor. Evet o da babası ama siz annesisiniz, ne kadar olsa evladınıza karşı sizin hissettiklerinizi sizin hissettiğiniz şekilde hissedemez. Yani biraz lafını bilsin dr konuşsun. Siz evladınıza mı üzüleceksiniz kendisiyle mi uğraşacaksınız? Üstelik başka çocuklara pis demek de neyin nesi? Çok pis bir düşünce. Ayrıca her bebek, her çocuk hasta olur, keşke olmasa ama olur, nokta.

Son düzenleme:
Cok steril ve adeta fanusda büyütülen bebekler büyüyüp de okula başladıklarında cok daha büyük sağlık sorunlarıyla karşılaşıyor. Hasta olmak kadar doğal bir şey yok ve cocugun arada sırada grip olması bağışıklığının kuvvetlenmesi için faydalı. Kocanıza bazen o egosundan aşağı inip biraz daha bilgilenmesi için tavsiyede bulunun.

Bebeklere pis diyen adamdan çok bişey beklemeyin helede bakmayip laf söylemesi bu çocuk hasta olunca anneye kızan adamlar varya tam bir uyuzlar ya sanki anneler canı bile bile hasta ediyor, gereksiz insan ezdirmez isinde varmış bulsun kendine kendi gibi birini

En sinir bozucu baba tipi
Elinden iş gelmez çenesiyle diri adamı mezara koyar
Verin çocuğu eline hasta etmeden baksın

hadi dedim belki çocuğu hasta olunca panikle kızmıştır çünkü babam da biz hasta olunca anneme kızardı açtın evi havalandırıcam diye camları üşüttü çocuklar tarzında.ama başkasının pis bebeği ne demek ya.ölsün mü diğer bebekler.madem öyle sizin hasta olduğunuzu görüyor, alsın çocuğu steril steril baksın kendisi hem elini taşın altına da koymuş olur.

Narsist insan, kendi çok mu temizmiş o milletin bebeğine pis diyene kadar kendi pis kalbini temizlesin bu ne merhametsizlik melek gibi masum çocukları sevmemeler falan ileride bu çocuğunuz okula başlayınca yavrum sen o pis çocuklara yaklaşma sen başkasın der doldurur, birde çocuk okulda grip falan olsa diğer çocuklar pislik benim çocuğumu hasta etti diye okula koşar dövüşmeye Allah yardımcın olsun

Baskalarinin pis bebekleri ne demek ya???? Delirdim..

Çocuk cok küçük ama brn olsam herhalde al o zaman cocuğunu deyip bir gün kapıyı çeker cıkardım 2 saat başbaşa dursun da görsün bakalım anyayı konyayı. Bu çocuğu tek başına mı yaptın sen mi karnında taşıdın deyin. Babalık sadece yapımda verilen emekle olmuyor adamsan gel de yayım aşamasında emek ver deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…