- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Gecmis olsun .Bebek bu hasta da olacak,düşüp kafasinu da carpacak .Bazi şeylere engel olunamiyor.
Benim bebeğim de bronsit oldu .Esimden bulaştı .Ama adam ne yapsın maske takti ayni ortamda5 dk dan fazla bulunmadilar bile .Oldu mu oluyor.
Üzülme sen çat çat lafları sok ağzına. Gerçekten çok sinirlendim. Hangi anne ister evladı hastalansın? Elalemin pis çocuğunun sümüğüne kurban olsun o. Sanki sen keyif alıyorsun o hastanede durmaktan. Tatil yeri çünkü. Çok biliyorsa ver çocuğu kucağına dünya kaç bucakmış görsün. Ezemez seni öyle.Ne guzel boyke dusunen bir es kynanamada kayınpederm aynını yapmıs bizmki babasndan gormus cidden cocuk yetistreken rol model okdr onemliki kynanam senelerce dayak yemis her cocugu dustugunde hastanıldugunda smdi aynısını psklojk siddet olarak bana yaoıyor sevgili oglu
zevk alıyorum çocugu hasta edince,böle hastanede yatınca çünkü ben şizofren manyagın tekiyim.yakında senide zehirlemeyi planlıyorum de
bu erkekler bir gün baksa gün boyu bebeye ne yaşadığımızı net anlayacaktır
Üzülme sen çat çat lafları sok ağzına. Gerçekten çok sinirlendim. Hangi anne ister evladı hastalansın? Elalemin pis çocuğunun sümüğüne kurban olsun o. Sanki sen keyif alıyorsun o hastanede durmaktan. Tatil yeri çünkü. Çok biliyorsa ver çocuğu kucağına dünya kaç bucakmış görsün. Ezemez seni öyle.
Kafası pırıl pırıl bu adamın maske taksan ne olacak? O mikrop senin vücuduna girdiği an seni hasta etmiyor ki! Maske takmasan sütten geçecek belki.Ah ahhhbana bde soguktan demıyor sen ble isteye bebegin yuzune hapsırdun maskemtakmadın saglıkcısın saten hastaneden getrdin bebeme mkrobu dıyor delirtti beni valla sormayın
sende biriktirDemeidmi brakmadım valla canm zaten neler neler soledm senn annene eltimlere gdince bebek saglam ben annemlere gdince yada ben ahsta olunca cocuk hasta demi belkide sizde kaptı dedim susuyor ya varya hic bisey yaramaz bu erkeklere bde benden habersz gidip hesap acıyor kendine para koyuyor hesaba bana sen yapamıyorsun ben yapayım dıye para brktrıyor bana nispet yapıyor cok zoruma gtti halbuki ben memurum ayda dortbin gelirim var faturalar benden gder kira benden gder kredi kartı benden gder kendisi maasını brktrcekdk zaten salak salak iş yapıyor
İşte b konuda bsey blmemek okdr guzel bir kafaki dıyorlarya cahillik mutluluktur diye ypruluyor beynim ona herhun konuş konusKafası pırıl pırıl bu adamın maske taksan ne olacak? O mikrop senin vücuduna girdiği an seni hasta etmiyor ki! Maske takmasan sütten geçecek belki.
sende biriktir
biz kadınlar zaten her b.kumuzu kocamıza sölediğimizden kaybediyoruz
Baskalarınin bebekleri gibi pis değil ne demek ya. Hayatımda böyle saçma bir muhabbet duymadım.
Tabiki hasta olacak. Kızim 6.5 yaşında okul zamanı ne hastalıklar atlattı aklınız durur anlatsam,kusma mı dersiniz,ishal mi neler neler. Artık abone olmuştum hastaneye ,götür serum taktır getir şeklinde. Ben miyim hatalı yani. Okula başlayınca ne yaparsanız yapın hastalanacak. Bağışıklığı güçlenene kadar bu böyle,eşiniz o zaman ne zırvalayacak cidden merak ediyorum.
Artık zaten bakmasını istemıyorjm o konuda fikrim degsti oda bana sen hasta ettin dedi hastaneye grer grmez ana ogul aynılarSizi yorumlarınızdan hatırlıyorum.
Anneniz ve kv niz için çocuğuma bakmak zorunda diyordunuz.
Şu durumda çocuğunuza yeri geldiği zaman kv bakıyor. Belki o hasta etti çocuğu.
Eşinize bunu söyleyin. Senin anan hasta etti bu çocuğu deyin. (Kv niz mutlaka iyi bir insandırama eşiniz annenize dil uzattığı için diyorum bunu)
Bu yolu bir deneyin bakalım . Ne yapacak
Büyük kızımda özellikle kreşten sonra hastalıktan burnumuz çıkmadı. Çocuğun kulak zarı bile gitti gidecek hale geldi. Bak bir aydır tam bahar ayları hastalıktan kendimizi kurtaramıyoruz. Bir ay önce büyük kızım hastalandı iki gün yattı. Ne kadar maske takabilirsin 4.5 yaşındaki çocuğa? Kardeşine yaklaşmadı ama iki gün sonra kardeşi başladı. İki gün de o kötü oldu. İki gün sonra ben de gittim. Büyüğü ile en çok temas eden ben olduğum halde en son bana vurdu. Geçen hafta yine aynı şeyi yaşadık. Hastalık sırası yine aynı. İkisi iyileşti, şimdi ben kötüyüm. Ne yaparsan yap o mikrop geçiyor. Ben de küçükken bronşittim, şimdi gayet iyiyim. Biz de çiğer hastalıkları genetik çünkü. Doğuştan gelmese bile ciğer rahatsızlıklarına yatkınlığımız var. X bir nezleyi bronşite çevirmeyebilir ama ben çevirebilirim. Geçmiş olsun bu arada canım. Takma gerçekten, uğraşma hiç onunla.İşte b konuda bsey blmemek okdr guzel bir kafaki dıyorlarya cahillik mutluluktur diye ypruluyor beynim ona herhun konuş konus
Haklısnz ayne oyle geciyor her turluBüyük kızımda özellikle kreşten sonra hastalıktan burnumuz çıkmadı. Çocuğun kulak zarı bile gitti gidecek hale geldi. Bak bir aydır tam bahar ayları hastalıktan kendimizi kurtaramıyoruz. Bir ay önce büyük kızım hastalandı iki gün yattı. Ne kadar maske takabilirsin 4.5 yaşındaki çocuğa? Kardeşine yaklaşmadı ama iki gün sonra kardeşi başladı. İki gün de o kötü oldu. İki gün sonra ben de gittim. Büyüğü ile en çok temas eden ben olduğum halde en son bana vurdu. Geçen hafta yine aynı şeyi yaşadık. Hastalık sırası yine aynı. İkisi iyileşti, şimdi ben kötüyüm. Ne yaparsan yap o mikrop geçiyor. Ben de küçükken bronşittim, şimdi gayet iyiyim. Biz de çiğer hastalıkları genetik çünkü. Doğuştan gelmese bile ciğer rahatsızlıklarına yatkınlığımız var. X bir nezleyi bronşite çevirmeyebilir ama ben çevirebilirim. Geçmiş olsun bu arada canım. Takma gerçekten, uğraşma hiç onunla.
Sağol canım. Üzme kendini ve lütfen ezdirme. Laf anlatmaya kalkma, cevabını ver geç. En olmadı aç google, koy önüne bak buraya yazınca ne neymiş öğreniyorsun çenemi yorama de.Haklısnz ayne oyle geciyor her turlusaoljn cok sizede gecms olsun
Domuz gribine bile yakalandi kızım,bit salgıni bile oldu,el ayak ağız hastalığı salgını da,bulaşmadi kızima ama oldu yani ki özel okulda kızım. Hayır yani eve gelen birinden hatta bizzat eşinizden de olmadık bir hastalık kapabilir bebeğiniz(Allah korusun tabi,dilerim olmaz)ama önemli olan suçlu aramaktan ziyade çözüme odaklanmak zira olmuş artık olan. Kimden,neden oldu diye debelenmek aşıri saçma.Ozmnda gider baskalaırnın annelerine hakaret eder heralde okula pano astırır bebeme bulasanı yakarım felan dıyeben de sasıyorum nabıcam artık nasıl ilerlycek
Bu adama niye cocuk verdiniz ki?bir daha cocuk yapmayin bari yazik size.ayaklarnz uzerinde duruyormussunuz hemmcalisip hem eve cocuga yetiyosunuz niye sirtinizda kambur gbi tasiyosunuz bu adamiKızlar aşırı üzgünüm dort aylık bebegim bronsit oldu ve hastanedeyiz tedavi alıyoruz durumumuz iyi kucuk oldugu iicn riske atmadılar yatırdılar bende saglıkcıyım zaten cok hastaydım bebegime bulastı engel olamadım eşim baısndan bu yana bana eziyet ediyor dısarı cıkdında bebegimizi hasta ettin noldu değdimi gezmene ? Ya benden bulastı nezle oldum engel olamadım bebek bu hasta olucak dıyorum ama yok asırı buyuk konsuuyor benm bebegim hasta olmamalı benm bebegim baskalarının pis bebekleri gbi deil blmem ne salak salak konsuyor acıkcası bu egoist halleri hep vardı ama dgumdan snra bana asıır eziyet etmeye basladı artık son seviyeye geldim icimdeki sevgiyi felan bitrdi ve bu arada asla bebegine on dkkadan fazla bakmaz altını almaz aglayınca susturmaz ev işi yapmaz ki ben calısan biriyim anlasılan evlilik sadece benm onuzlarımda bir yük kendisi brde benden gizli hesap acık euro biriktrmis bugun bana gosteriyorr - yaa bak ben sen deilim parayı carcur etmoyorum brktrdim diyor halbuki ben kısa kısa on bin attım bankaya gecen senedelircem bu adam beni sinir krizlerine sokuyor nasıl baş etcegimi blmıyorum konusmakta fayda etmıyor beni b tarafıyla dinliyor ne yapmalıyım
Manyaksınız bayılıyorsunuz acı çeken yavrunuzu görünce ruh hastası bu adamlar ya bağırın çağırın altta kalmatçyın lütfenAh ahhhbana bde soguktan demıyor sen ble isteye bebegin yuzune hapsırdun maskemtakmadın saglıkcısın saten hastaneden getrdin bebeme mkrobu dıyor delirtti beni valla sormayın
Bagırmktan bgazım yırtıldıfı zmnlar oldu ama yok adam kıçıyla ble dnlemıyır yada tamm dyor bdaha aynı tas aynı hamam bna daha etkili b cozum lazım işte onu mort rdicekManyaksınız bayılıyorsunuz acı çeken yavrunuzu görünce ruh hastası bu adamlar ya bağırın çağırın altta kalmatçyın lütfen
Bu adama niye cocuk verdiniz ki?bir daha cocuk yapmayin bari yazik size.ayaklarnz uzerinde duruyormussunuz hemmcalisip hem eve cocuga yetiyosunuz niye sirtinizda kambur gbi tasiyosunuz bu adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?