- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Daha beter.Kaynana gibi koca
Keske aslan olsa aslan dengeli tutarlidir lafini sozunu bilir.Eşiniz kova aslan ve ikizler burcunun karışımı gibi olmuş
Sizin anlayışlı ve yumuşak başlılığınız eşinizde ters tepmiş.
Kesinlkle ole ama asla benm basıma gelmez sanıyorlar ama allahm korusun onun bu buyuk konusması riske atacak benm yavrumu sanırım henuz daha bebegi odluguna baba olduguna alısamadı kafa yatmıyor eski eglenceli gunlerinş ozluyor ne yapıyorsa sanki yemek onune gelir kıyafetş yıkanır utulenir ya bu erkkeler cidden ne işe yarıyır acaba ?
Zor bir durumBak orasını hic dusunmuyor benm bebegmde hasta olablrmıs demiyor dktra ben goturuyorum zayen geldigi zmn dktora bagırır cagırır bebeme iyi bakın dıye utanıyorum ondan
Ne guzel boyke dusunen bir es kynanamada kayınpederm aynını yapmıs bizmki babasndan gormus cidden cocuk yetistreken rol model okdr onemliki kynanam senelerce dayak yemis her cocugu dustugunde hastanıldugunda smdi aynısını psklojk siddet olarak bana yaoıyor sevgili ogluBenim bebeğim 1 ay 4 günlük ateşlendi 3 gün yattık. Sebepsiz ateş. Üstelik şehirdışındaydım. Eşime söyledim, çocuk bu ateşlenir dedi. İki aylıkken Trabzon'da yaylalara çıktık abimlerle, hava çok güzeldi ama burun akıntısı oldu. Eşim aradı, hastanedeyiz. Kesin çok kızacak derken, "Olsun, temiz hava almıştır çocuk," dedi. Relax bir insan değil ama çocuk bu. Hasta olacak, düşecek kalkacak.
Çok özür dilerim ama nasıl bir cahillik bu? Çocuk hasta olmadan nasıl bağışıklık kazanacak? Evet belki bronşite çevirmesi kötü olmuş ama demek ki ailede ciğer hastalıkları genetik ki bu kadar kolay etki etmiş. Kusura bakma ben buradan çok sinirlendim, seni düşünemiyorum.
Aynı benim eşim o kadar iyi anlıyorum ki 6aylıkken brosiolit oldu benim bebeğime burnumdan getirdi doktora söyledim bu cocuk soğuktan mı hasta oldu diye hayır bir yerden Bi yerden o virüsü almış soğukla alakası yok dedi de anca sustu s. Cocuk bu hasta da olacak düşecekte kafasını da yatacak ayıptır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?