Çocuğumu hasta ettin diyen eş

Sakın alttan alıp kendini savunmaya çalışma. O zaman egoları daha da kalkıyor. Kimse senin anneliğine laf edemez kocan bile olsa.
Ayrıca o manyak kocanın tedaviye ihtiyacı var.

Davulun sesi uzaktan hoş gelir.
Sizin eşinizde boş boş konuşuyor ve büyük laflar ediyor.

Esinizin kendisini bir toparlamasi lafini sozunu bilmesi gerekiyor sanirim kendi iç huzuru olmadigi için baskalarina da eziyet etmeyi seciyor.
Bizim evde kizimla ilgili kararlari ben veriyorum genelde tabi babaya da danisiriz fikrini soyler ancak babamizin kizimla biraz oynamasi disinda bir sorumlulugu yoktur genelde annesi olarak ben kosarim bakimina vs bu yuzden onun yok hasta ettin yok iyi bakmadin yok bu cocuk zayifladi falan konusamaz konussada sen naptin derler adama.daha dort aylik bebeginiz buyudukce kosacak ziplayacak bir yerleri aciycak vs esinize kisa oz cevabinizi verin.

Öyle görünüyor eşiniz baba olmaya hazır değildi herhalde. Çocuk sahibi olduktan sonra 2 yıl boyunca anne de baba da kendi Hayatindan rahatindan feragat edeceğinin bilincinde olmalı.. bebek bu sonuçta sipariş üzere gelmiyor ki hastalığı oluyor uykusuzluğu oluyor gazi oluyor engeli olur doğuştan bir rahatsızlığı olur kim ister ki bunları yaşamayı..

Siz zaten Çok bilinçisiniz.umarim konuşarak halledersiniz.isiniz zor.. Allah yardımcınız olsun.

Madem çok biliyormuş bakmayı bırakın 1 hafta çıkın gidin siz de bir yerlere otursun baksın bebeğine bakalım başkalarının pis bebekleri gibi mi bakıyor? Hey allahım ya keşke anne baba olmanın ehliyeti olsa

Kız cidden bu erkekler ne işe yarıyo ya biz niye evlenene kadar tapıp evlenince kaçacak delik arıyoruz. Hayır öocuk bakmazlar yemek yapmazlar evde bi işe yaramazlar çalıştırmaxlar kendileri ben çalışıyorum sen yiyosn derler. Falan da falan cidden neden böyleler ya. Eşime çocuğun altını drğiştirirken kaçıyo yardım et diyorum her seferinde söylemem gerekiyo ama günde kaç kere geliyo yok. Anam ben boşancam bu adamdan bak. Bi de çenesi var ömre bedel dırdırından usandım.. Neyse yaramı deştin erkekler ne işe yarıyo deyip de.

Sizi yorumlarınızdan hatırlıyorum.

Anneniz ve kv niz için çocuğuma bakmak zorunda diyordunuz.

Şu durumda çocuğunuza yeri geldiği zaman kv bakıyor. Belki o hasta etti çocuğu.

Eşinize bunu söyleyin. Senin anan hasta etti bu çocuğu deyin. (Kv niz mutlaka iyi bir insandırama eşiniz annenize dil uzattığı için diyorum bunu)

Bu yolu bir deneyin bakalım . Ne yapacak

zevk alıyorum çocugu hasta edince,böle hastanede yatınca çünkü ben şizofren manyagın tekiyim.yakında senide zehirlemeyi planlıyorum de

bu erkekler bir gün baksa gün boyu bebeye ne yaşadığımızı net anlayacaktır

Gecmis olsun .Bebek bu hasta da olacak,düşüp kafasinu da carpacak .Bazi şeylere engel olunamiyor.
Benim bebeğim de bronsit oldu .Esimden bulaştı .Ama adam ne yapsın maske takti ayni ortamda5 dk dan fazla bulunmadilar bile .Oldu mu oluyor.

Bebek bu yaa hasta da olur iyileşir de. Fanusta büyüyecek değil. Ne kadar dikkat edersek edelim hasta oluyorlar. Mesela benim kızım hep aşı sonrası ya da doktor kontrolü sonrası hasta olur. Hastaneden kapar hemen mikrobu. Ne yapayım simdi kontrole mi gitmeyim

Aynı benim eşim o kadar iyi anlıyorum ki 6aylıkken brosiolit oldu benim bebeğime burnumdan getirdi doktora söyledim bu cocuk soğuktan mı hasta oldu diye hayır bir yerden Bi yerden o virüsü almış soğukla alakası yok dedi de anca sustu s. Cocuk bu hasta da olacak düşecekte kafasını da yatacak ayıptır ya

eminim bile isteye etmişinizdir bebeği hasta!

kocanız hasta hanımefendi yani tamam can havliyle sizi suçladı diyecektim ama genel hali buymuş herkes bozuk bi kendi mükemmel ama sorumluluğa gelince fossss aaa ne o klasik erkekten bahsediyoruz.

Benim bebeğim 1 ay 4 günlük ateşlendi 3 gün yattık. Sebepsiz ateş. Üstelik şehirdışındaydım. Eşime söyledim, çocuk bu ateşlenir dedi. İki aylıkken Trabzon'da yaylalara çıktık abimlerle, hava çok güzeldi ama burun akıntısı oldu. Eşim aradı, hastanedeyiz. Kesin çok kızacak derken, "Olsun, temiz hava almıştır çocuk," dedi. Relax bir insan değil ama çocuk bu. Hasta olacak, düşecek kalkacak.

Çok özür dilerim ama nasıl bir cahillik bu? Çocuk hasta olmadan nasıl bağışıklık kazanacak? Evet belki bronşite çevirmesi kötü olmuş ama demek ki ailede ciğer hastalıkları genetik ki bu kadar kolay etki etmiş. Kusura bakma ben buradan çok sinirlendim, seni düşünemiyorum.

Ne guzel boyke dusunen bir es kynanamada kayınpederm aynını yapmıs bizmki babasndan gormus cidden cocuk yetistreken rol model okdr onemliki kynanam senelerce dayak yemis her cocugu dustugunde hastanıldugunda smdi aynısını psklojk siddet olarak bana yaoıyor sevgili oglu

Ah ahhh bana bde soguktan demıyor sen ble isteye bebegin yuzune hapsırdun maskemtakmadın saglıkcısın saten hastaneden getrdin bebeme mkrobu dıyor delirtti beni valla sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…