Çocuğumu kaçırdı

incican7272

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
32
1
86
Herkese merhaba geçen hafta eşimin bana ettiği küfürler canıma tak etti etmetigi hakaret kalmıyor bir şekilde dayanamayıp anneme söyledim ( bu ilk vukaat değil daha evvel darp hakaret evden kovma onlarca kez aynı şeyler yaşandı) neyse annem müdahil olunca gelin kızınızı alın beğenmiyorsanız demiş annem ve babam geldiği sırada kaynanam geldi bu eşyaları ben almışım babanin evine git dedi bende oğlumla çıktım çıkmak zorunda kaldım oğlum 7 yaşında aslında herşeye şahit anne sen haklin tarafsin gidelim dedi benim yanimda üç dört gün kaldı oğlum okuluna gönderdim hergun okul çıkışı almasına izin verdim bu arada bir avukatla anlaştım ama en son okuldan aldi ve bir daha geri getirmesi annesi ve kocasıyla ihanet ettiği için ayrılmış. Gorumcemi ve çocuğunu evime goturmus çocuğumu da yanlarına annen bizi sevse geri döner die de öğretmiş oğlumla iletişime gecemiyorum geçtiğimde de ben gelmeyecem beni seviyorsan sen gel eve diyor çok caresiszim baba hiç ilgilenmeyen bir baba sadece benle küsken çocukla ilgilendiği için çocuğumun hoşuna gidiyor ilgisi bu tecrübeleri yaşayan. Veya psikolog olan birileri varsa lütfen yardımcı olurmusunuz oğluma nasıl davranmalıyım ne demeliyim

öncelikle avukata danışın prosedüre nasıl uyuyorsa polis vasıtasıyla çocuğunuzu alın, çocuğunuzun yeri sizin yanınız. çocuğunuza her zamanki gibi iyi bir anne olun zamanla fikri değişecektir olmazsa pedagoga danışırsınız buradan olmaz. ama ilk adım çocuğunuz ne olursa olsun sizden ayrı kalmamalı.
o yaştaki bir çocuk çok çabuk etkilenir. kısa süreli etkiler zamanla geçer fakat çocuğunuz düzenli olarak beyin yıkamasına maruz kalırsa size karşı tepki geliştirebilir. bu yüzden öncelik çocuğunuzu almak olsun.

Polisle almak çocuğun psikolojisini bozar diyorlar

Çocuğa her şeyi yeterince yansıtmışsınız zaten. O çocuk orada kaldıkça daha da etkilenecek onlardan. Bir an önce çocuğunuzu yanınıza alın. Annesinin onu istediğini, yanında olduğunu bilsin.

Diyorlar? Çocuğunuzun psikolojisini bu kadar düşünüyorduysanız keşke bunca şeye şahit olmasına izin vermeden boşansaydınız. Eşiniz insafa gelsin getirsin diye mi bekleyeceksiniz yoksa çoçuğunuzun psikolojisini düşünerek eve mi döneceksiniz?

Polis ve yanınızda bir de bir pedagog eşliğinde alabilirsiniz.
Esiniz yine oyunlarla iş çevirme peşinde.
Ya biz kadınlar çocuğumuzun en hassas noktasına kadar düşünüp babasını kötü bilmesin diye bazı şeyleri anlatmaktan bile uzak dururken bazı erkekler o kadar canavar düşünceli olabiliyor ki
Çocuğunu düşünmeyi bırak bütün zorbaliklarini kullanarak tehdit , çocuğu kötüye kullanma , oyunlarına alet etme ne kadar kötülük varsa yapıyorlar.
Allah yardımcınız olsun.

Avukata vekalet verdim pazartesi islem baslatacak hangi durumlarda net olarak polis devreye girebilir
Benim bildiğim ortada açılmış bir dava yok , geçici velayet yok. Cocuk baba da olabilir , ortada kaçırma gibi birsey yok. Polis bu durumda birsey yapamaz diye biliyorum.

Hukukçu üyeler daha iyi bilir.
Avukatınız bilgi vermedi mi?

cocuk bu kadar seye tanık olmus zaten psıkolojısı darmadagın olmustur
sızde daha yenı velayet ıcın avukata vekalet vermıssınız ,
yanı tam velayet sıze verılmıs degıl kı ? cocuk kacırılması olmuyor o yuzden, ınsanlarda bunun ıcın kapılarına polısle gıtme zaten cocugun psıkolojısı bozuldu demıstır .

esınızle uzlasma yoluna gıdın orta yolu gerekırse rol yaparak bulun cocukla gorusebılsın ıstedıgı zaman mahkeme acılana ve karar netlesene kadar o guvenceyı verın . sakın sakın konusun kalsın sende haftasonu, haftaıcı ben alırım dersınız.
ayrıcada bır uzmana gıdın cocugunuz ıcın destek alın

Ya çok üzüldüm. Bir an önce boşanma davasını aç ve çocuğunu kaçırdığını söyle

Kocan olacak şerefsiz adam olmadık nasıl bir anneden 7 yaşındaki çocuğunu kaçırır ki. Böyle babalar olmaz olsun. Anneler hem baba hemde anne olabilir

O zaman getirip insan gibi versinler şerefsizler, çocuğu kaçırıp sonra da gelme alma sakın bak psikolojisi bozulur demek neyin kafası ... getirin verin o zaman polisi kapınıza getirip boşuna rezil olmayın diyin.

Bir de sosyal medyada ifşa yapın bence, ortak tanıdıklar varsa İnstagram olur facebook olur neyiniz varsa artık çocuğumu kaçırdılar, savcılığa da başvurdum bu şerefsiz aileye sakın güvenmeyin yazın.

Polis zoruyla çocuğu almaya gitseniz ise yarar mı, çocuğun psikolojisi açısından da çok üzücü bir durum, boşanma işlemlerini hızlandirin ki mahkeme çocuğu size verebilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…