çocuğumu kaçırırsa?

başa gelmeyen bilemez Alah korusun hepimizi vicdanlı insanlarız daha doğrusu kalabilmişiz

Çünkü çok zor bir kadını anlayıvermek, çünkü yaşanmamış acılar üstünden ayar vermek çok haz verici hele birde beğeni kasıyorsan değmeyin keyiflerine...Kimse yarın hayatında ne olacağını bilemez ben dahil kimse en sağlam evlilklerine bile güvenmemeli bence..kadın kadına bunu yapmamalı ya.. beyinler tatilde vicdanlar kör !! beğeni kasıcam diye sivrilirsiniz anca. Acıtmaya çalıştığınız yerden acır canınız unutmayın

offfff...bir daha yazılan yorumları okumayacagım zira şiddet gören kişiyi de suçlamış arkadaşlardan biri tek diyecegim YAZIKLAR OLSUN. şiddet mağdurlarının psikolojisi hakkında zerre fikri yok sanırım bu cümleyi kuranın. Baskı, korkutma, güvensizlik hissi, her suçu kendinde arayacak hale getirilmiş bir psikoloji düşünün bir de kol kırılır yen içinde kalır diyen çevre! Bu insan ne yapsın??? Bakın sizlere bir örnek vereceğim kurdugu cümle hoşa gitmeyen kadın toplum içinde azarlandı ve kadın ağladı, ağladığı için de azarlandı ve kadın ağladıgı için özür diledi. Bu benim birebir şahit olduğum sindirilmiş kişilik örneğidir. Bunu bir de dayakla yapıldıgını düşünün.... gerçekten birşey yazmadan empati kurmak gerek. empati sadece ben olsam öyle yapmazdım demek değildir karşı tarafın hislerini korkularını vs vs anlamaya çabalamaktır.

Kadın isen,
Hayvan isen,
Ve Çocuk isen ...olayların faturası döner dolaşır illaki sana kesilir malesef !!!

Aldatılır , kadın kadın olsaydı da aldatılmasaydı kaaaarşim..
Dayak yer..ee O da adamı KIŞKIRTMASAYDI canım !!!
NAMUSUNA-ANALIĞINA laf edilir.Ammaa odaaa........ yapmasaydı diye uzaar gider malesef.

Pişkinlikle aymazlık arasında paslaşarak devam ettire ettire ite kaka aynı perdeden yorumlara devam bir de..
Dünya çok kirli,düşünceler dimağlar kirli ve biz bu kirli dünyada sağlıklı evlat yetiştirebilmek için çırpınıyoruz...

canım telefonlarda ekranı kaydeden programlar var basit app store ya da play store dan indirebilirsin kamera açtığında sana ettiği sözleri kaydedebilirsin . Çocugunuda gösterme gün alsın

Gercek bir baba ve şerefli bir insan olsaydı biricik evladının psıkolojısını düşünür,bu kadın fuhuş yapıyor ıftırası atmazdı.
Böyle leş bir insandan her şey beklenır.

Baba olsaydı kadını sevmiyorsa,adam gibi ayrılır kardeşiyle bir olup darp etmezdi!
Yorumlara yine hayret içinde baka kaldım babaymış! Cok iyi baba gercekten!
Bu sürecleri hiç bilmiyorum Allah yardımcın olsun... Avukatına danısmadan asla hareket etme derim.

Bu tarz adamlar 2 ye ayrılıyor.. Benim eski eşim de cocugumdan ayrı kalamam derdi bana etmedıgı kalmazdı. Eve gelmez içki içer cocuguyla zaman gecırmez ustune bir de sen annemısin derdi. İş bosanmaya gelınce cocugumu gormeden yapamam ben her aksam onu görmeliyim derdi. E cocugunla zaman mı gecırıyosun yok fedakarlık mı yapıyosun ıckınden aleminden cocuk ıcın yok. Eee ama ayrılmayalım cocugum var.. Ayrıldım valla senın gıbı baba olmaz olsun dedım.. Şimdi baba oglumu iyi yetıstır diyo o aynı ben diyo.. Senın gıbı olmaması ıcın elımden geleni yapıcam dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…