Aklıma direkt bu kadın geldi zamanında ne olursa olsun konu sahibi vermesin çocuğu hiç bir şey yapmazsa gider çocuğu başka şehire götürür kadin burada aglar durur
Bencede vermesin ... baba normal degil ki. Simdi burda cok rahat konu sahibine baski yapilir yüklenir üstüne gidilir ama allah korusun cocuga birsey olsa olan ona olur ....Aklıma direkt bu kadın geldi zamanında ne olursa olsun konu sahibi vermesin çocuğu hiç bir şey yapmazsa gider çocuğu başka şehire götürür kadin burada aglar durur
Böyle bir itlik yapması çok olası
Kadınım ve anneyim. Çocuğunuza dair yaptığı hiçbir kötülüğü anlatmamışsınız. Onu darp etti mi? Psikolojik şiddet uygulayıp tramva yaşattı mı? Çocuğun babasına karşı korkusu yada görmeme isteği var mı?
Eşiniz affedilir şeyler yapmamış, karşılığında sizde boşanıyorsunuz zaten. Eminim ki sizinde verdiğiniz karşılıklar olmuştur. Sizin kavgalarınız çocuğun size olan ihtiyacını değiştirmiyor. Ne kadar görmek istiyorsa o kadar görecek, mecbursunuz. Başta sizin yanınızda vakit geçirir, uzlaşmaya varıldığında yada karar çıktığında yavaş yavaş onunla gönderirsiniz.
Ben bir şey soracağım. Bana uzaklaştırma kararı yazan yeri gösterir misiniz? Konda öyle bir şeyden bahsedilmiyor. Bir arkadaş söylediğinde haberim oldu. Konu sahibi gidip göstersem cümlesini de kurmuş ayrıca, onu bi geçin yani.ne kadar isterse o karar görür mü?? onu da nerden çıkardınız. Türkiye'de bizim bildiğimizden farklı bir hukuk sistemini mi biliyorsunuz acaba??
adamın uzaklaştırma kararı var. kadına yaklaşamaz dolayısıyla çocuğa da.
ha illa görmek isterse gider mahkemeden gün talep eder. mahkeme de istediği zaman görür diye bir karar vermez. çünkü çocuğun belli bir düzeni olur. o düzeni bozamaz. mahkeme gün belirler ancak öyle görür.
kaldı ki çocuğun bulunduğu ev de gözü önünde annesine iftiralar, şiddet uyguluyor. bu da demek oluyor ki çocuk da psikolojik şiddetin içerisinde.
Ben bir şey soracağım. Bana uzaklaştırma kararı yazan yeri gösterir misiniz? Konda öyle bir şeyden bahsedilmiyor. Bir arkadaş söylediğinde haberim oldu. Konu sahibi gidip göstersem cümlesini de kurmuş ayrıca, onu bi geçin yani.
İkincisi ben kanunen bahsetmedim. Vicdanen bahsettim. Vicdanımız var değil mi? Bi çocuğun babaya da ihtiyacı var, babanında çocuğa. Anneyle aradaki sorunu çocuğa yansıtmayı nasıl doğru buluyorsunuz?
Şiddet gösteren kadar şiddete karşı susanda suçludur. Şiddet gerçekleşir gerçekleşmez evden ayrıldıysa kadın, çocuğun şahit olduğu bir şey olmamıştır. Ben mesajımda da sordum. Çocuğa şiddet var mı? Tramvatik baskılar var mı? Cevap vermedi. Annelik babalık kendi öfkesni susturup çocuğu düşünmek demek. Nasıl bir formül bulur bilmiyorum. Çözüm; görüştürmemeye çalışmak değil ama.
Neden anlamıyorsunuz? Babalığıyla ilgili ne anlattı konu sahibide ben kaçırdım? Bin şahit gerektiği ne malum?kadın demiş ki yazısında mahkemeye git gün al görüş.
daha nasıl vicdani bir şey yapabilir. madem baba! ki demeye bin şahit gerek. gitsin babalık haklarının peşine düşsün.
siz mesajınızda direkt demişsiniz ki ben olsam ben de kaçırırdım. bu asla doğru bir şey değil. kanunlar var bu ülkede. onlar ne derse o dur yani.
Neden anlamıyorsunuz? Babalığıyla ilgili ne anlattı konu sahibide ben kaçırdım? Bin şahit gerektiği ne malum?
Benim için çocuğumdan daha önemli bir şey yok. Kaçırırsam kaçırırım derim ne diyeyim? Sadaka gibi verilen güne mi tamah edeceğim? Çocuğuma bi hediyeyi bile veremeyeceksem, çocuğun canına kastetmiş muamelesi görürsem daha çok bilenirim, alır giderim. Baba yapar mı bilmiyorum ama ben çocuğu için gözü dönecek insanlardanım. Böyle bi seçenekte var.
Amerika sever böyle suçluları. Gider yaşarız gül gibi. :)valla çocuk kaçırmak ciddi suçbunu deyim önce. bir ömür o çocuğun yüzüne mahrum olmak da var sonuçta.
neyse tartışmak istemiyorum. son cümlelerimi de yazayım. evine, eşine, namusuna , haysiyetine saygısı olmayan kişilerden ne ana olur ne baba. zaten çocuk da yaş aldıkça iğrenecektir babasından. he bu anne de olsa fark etmez ondan da iğrenir. ben böyle babam olacağına olmasın daha iyi derim. sevgiler.
Aynen. Bir tanıdığım var. Çocuğu iki yaşında adamın. Karısıyla aralarındaki ilişki bitmiş resmen. Adam avukat. Diyor ki “Sırf çocuğum için ayrılmıyorum ya da ona ayrılması için fırsat verecek bir şey yapmıyorum. Çünkü çocuğu hâkim eşime verir, biliyorum. Her akşam eve geldiğimde çocuğumu göremeyecek olmayı hayal edemiyorum. İçim daralıyor. O yüzden şu an ayrılamıyorum.” Elbette bu durum da güzel değil ama çocuğunu gerçekten seven adam budur işte. Karını çocuğunun gözünün önünde döv, çocuğun yanında karına hakaretin bini bir para olsun. Çocuğu görmek için kanunen yapman gerekeni yapma. Sonra da annesi çocuğunu göstermiyor olsun. Yok öyle yağma, yemezler.Çocuğunu gercekten seven dusunen ayrı kalmayı dötü yemeyen adam kazık atmıcak o zaman. Sonra ayrılınca birden baba kesılıyolar ulan cocuk dıbındeyken aklın neredeydi derler adama
hay Allah razı olsun ya bı normal yorum var. başlarına gelse görürrüm bunları kadına destek oluncak bıdeamma üstüne gitmişsiniz kadının ya bir sorsanıza çocuğunun önünde mi hakaret etti dayak attı??? eğer çocuk bunlara şahit olduysa birebir çocuk da istismar edilmiş sayılır arkadaslar. Konu sahibi arkadasım sorunlu bir dönem geçiriyorsunuz Allah yardımcınız olsun detayların hepsini vermeyince yanlış anlaşılırsınız. Çocugunuz darpa maruz kalmasa dahi siz onun gözleri önünde kaldıysanız bence durum aynı sayılır. Herşeyi yasal yollardan halledin, ve lütfen avukatınıza danışın, bizlere değil. Burada zora düşmüş hem cinslerimin linç yemesinden nefret ediyorum ya.
malesef bdv de çokca karşılaşıyorum kimi zaman detayları bilmiyoruz kimi zaman da empati kuramıyoruz hemcinslerimize sanırımhay Allah razı olsun ya bı normal yorum var. başlarına gelse görürrüm bunları kadına destek oluncak bıde
Aynen katılıyorum
Cevaplar İsveçten Norveçten gelmiş
Kadına eziyet etmek için çoçuğu kaçıran da çok, çocuğa zarar veren de ülke psikopat kaynıyor
Adamın derdi de çocuk falan değil zaten bu kadına hakaret etmek
Kaçırcam diye tehdit eden adama çocuk mu teslim etsin bu kadın yani
kafalar güzel
başa gelmeyen bilemez Alah korusun hepimizi vicdanlı insanlarız daha doğrusu kalabilmişizBirde ben adamın yerinde olsam çocuğu kaçırıdım diyen analar var burda inanılası değil iki kez okudum doğrumu okudum diye!!! Küçücük sabinin önünde dayaklar yemiş anası, namusu ayaklar altına alınmış insanlık dışı muamele edilmiş ama yinede karşı tarafın hakkına giriyorsun diye ayar veren analar var !! Bu çocuk uzaydaydı değil mi tüm bunlar yaşanırken.....birde anneliği henüz tatmamış ama beylif lafalara takla attıranlar var pesss !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?