• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğumu kaçırırsa?

Evlenmemiş çocuk sahibi olmamış insanların böyle beylik laflar etmesi de ayrı bir tez konusu bence.

Siz hangi hakla bu şekilde suçlayıcı konuşabiliyorsunuz peki??? Kimse analığı burdan öğrenecek değil! Sınanmadığınız konular hakkında yorum yaparken biraz vicdan süzgecinden geçirin lafınızı

Kadın canını zor kurtarmış aile boyu çirkef insanlar yüzünden uzaklaştırma kararı almak zorunda kalmış, kimse evliliğinden çocuğunun babasından bu şekilde ayrılmak istemez mecbur kalmış bazı şeylere bunu anlamak çok mu zor?

Anne baba ne yaşarsa yaşasın acısını çocuktan çıkartamaz. Siz önce bunu öğrenin. Anne ve baba olmak öyle kolay değil. Babasız, annesiz çocuk ne oluyor hiç düşündünüz mü? Bu kopukluğa, çekişmeye şahit oldukça ne hale geliyor? Anne almış yanina çocuğu, baba görüşmesin bana kötülük yaptı çünkü kafasında. Bu mu sağlıklı olan? Anne değilim ama mantikli düşünen bir insanım çok şükür. Mahkemeye gidince de siz anne misiniz de karar veriyorsunuz dersiniz artık. Bu ne cahilliktir. :) Çocukları kullanmak annelik babalık oldu size göre vallahi pes!

Hanımefendi mahkeme orada. Babası çok meraklıysa görmeye, gitsin görüş günü için karar çıkartsın.
Kadın zaten uzaklaştırma kararı çıkartmış eşi için. Ki adam ona bile uymamış. Ne kadar da güvenilir bir adam gerçekten. Tam çocuk teslim etmelik.
hanfendi... mahkeme karari verecek tek yer. oturdgunuz yerden karara baglayamiyorsunuz durumu. biz burda anlatilanlardan biliyoruz olaylari. mahkeme her yonuyle degerlendirir merak etmeyin.

tabi canım... hem eşim hem eşimin kardeşi tarafından darp edildim. hem namusuma ifftime iftiralar yedim. hem aileme ağza alınmayacak hakaretler yedim. sırf çocugu alabilmenin yolunun annenin iffetsiz yaşamı varsa diye öğrenip namusuma okadar düşkün bir anne olmama rağmen fuhuş yapmakla suçlandım.oğlu için evliyken almadığı hiç bir oyuncağı şimdi kıymete binince alıp gelip üstüne 3 yaşndaki anne çocuğunu kaçırmasını (kaçırsa kendisi bakmayacak sehir dısı çalışıyor) haklı buluyorsanız ya siz hiç anne olmadınız yada erkeksiniz.
Gösterme darp raporun yok mu çocuğun onun yaninda tehlikede oldugunu söyleyip kalmasina izin verme cok zorlarsa 1 saat kalabalik bir cafede görsün sen muhattap olma..

Aynen katılıyorum
Cevaplar İsveçten Norveçten gelmiş
Kadına eziyet etmek için çoçuğu kaçıran da çok, çocuğa zarar veren de ülke psikopat kaynıyor
Adamın derdi de çocuk falan değil zaten bu kadına hakaret etmek
Kaçırcam diye tehdit eden adama çocuk mu teslim etsin bu kadın yani
kafalar güzel

Sorma...
Çocuğunun meraklısı olan adam 3 ayda gidip mahkemeden bir görüş günü belirlemez miydi?
Adam insan gibi boşanmayı bilmiyor, karım diye koluna taktığı kadına fuhuş yapıyor diye iftira atacak kadar kendini kaybediyor...
Hala ama babası.
İyiki lütfedip bir hücre bağışlamış. Napmış acaba baba olmak için?

hanfendi... mahkeme karari verecek tek yer. oturdgunuz yerden karara baglayamiyorsunuz durumu. biz burda anlatilanlardan biliyoruz olaylari. mahkeme her yonuyle degerlendirir merak etmeyin.

E adam meraklıysa çocuğuna 3 ayda gider bir görüş günü için başvururdu öyle değil mi? Burada mesele çocuğu görmek falan degil.
Ayrıca aynı kanunlar kadına uzaklaştırma kararı vermiş, mahkeme kararıp Yoksa kadın çocuğu göstermek zorunda da degil.
Neyse ki dediğiniz gibi kararı mahkeme veriyor.

Burda okadar şey söylemişerki sinir oldum ya size yapmış çocuğa yapmamış diyorlar..
Dün size yapan bugün çocuğa yapmıcağı ne malum ..
O yaşta bir çoçukk annesinden ayrılmamalı bence gösterme mahkemede de söyle bunları görüş günlerinde görsün gerekirse polis denetiminde görsün
Evliliğin boyunca çocuğa oyuncak almamışta şimdimi aklına gelmiş bu tarz adamlar sizden hıncını almak canınızı yakmak için herşeyi yaparlar yapmayın mahkemeye kadar konuşmayında göstermeyinde bence ben evladımı düşünürdüm ilk alıp girse kafayı yerdim böyle düşünceler içimi kemireceğine hiç göstermemek en mantıklısı

Anne baba ne yaşarsa yaşasın acısını çocuktan çıkartamaz. Siz önce bunu öğrenin. Anne ve baba olmak öyle kolay değil. Babasız, annesiz çocuk ne oluyor hiç düşündünüz mü? Bu kopukluğa, çekişmeye şahit oldukça ne hale geliyor? Anne almış yanina çocuğu, baba görüşmesin bana kötülük yaptı çünkü kafasında. Bu mu sağlıklı olan? Anne değilim ama mantikli düşünen bir insanım çok şükür. Mahkemeye gidince de siz anne misiniz de karar veriyorsunuz dersiniz artık. Bu ne cahilliktir. :) Çocukları kullanmak annelik babalık oldu size göre vallahi pes!
Umarım adamın darptan dolayı uzaklaştırması olduğunu, uzaklaştırmayı ihlal ettiği için hapse girme ihtimalinin olduğunu, çocuğu kaçırmakla falan tehdit ettiğini de biliyorsunuzdur!

Umarım adamın darptan dolayı uzaklaştırması olduğunu, uzaklaştırmayı ihlal ettiği için hapse girme ihtimalinin olduğunu, çocuğu kaçırmakla falan tehdit ettiğini de biliyorsunuzdur!

Bunlari konu sahibi kendisi uyduruyor ya da kurguluyor. Boşanma aşamasından önce çocuğu alıp giderim diyormuş ama çocuğu alıp giden anne olmuş. Siz nerenizle okuyorsunuz konuyu? 1 saat görüştüreyim yeter diyor. Sanki sadece kendi çocuğu. Adam alıp gitse konu sahibinden farkı ne de kaçırmış oluyor? O zaman şimdi de kaçıran konu sahibi olmuyor mu? Biraz objektif olun.

ah şu boşanma zamanları... kaçıncı konum bu bilmiyorum. sizden gelen destekleri annem ve babamda okuyor bak insanlarda böyle düşünüyor diye telkinde bulunuyoruz...şimdiden teşekkr ederim herkese..
gelelim konuya. eş kişisiyle çekişmeli boşanma davamız sürüyor.daha ilk duruşma görülmedi. eş kişisi bebekliğinden beri çocuğu her kavgada alıp gitmekle tehtit ederdi. ayrılma kararı aldm cocugmuda aldm geldm baba evine. her fırsatta bana diyorki o cocugn velayeti sende degil suan istesem bend alırım ama almıyorum fln diyor.çocuğu kameradan göstermemi istiyor bende dedim git mahkemeden karar çıkar.görüş günü iste.çocuğmu mahkemeden izin almaynca göremicekmiyim kafasına giriyor.gitmiş bugün bir sürü oyuncak almış.ayrı şehirlerdeyiz buarada.geleyim ben vereyim biraz seveyim diyor. şimdi sıkıntı şu ki. yine boşanma davası olan bir arkaşıma ara kararda mahkeme görüş günü 20 gün yatılı vermş 3 yaşndaki bebeyi babasına. bu adam 20 gün alsa (tamda uzaklaştırmayı ihlalden işlem yaptırdığım sırada bide hapis kararı çıksa buna ) öfkeleyle cocugmu kaçırır. tanıyorum. 2.5aydır görmüyor bana da aynı acıyı yaşatmak için. velayet resmi olarak şuan daha bende olmadığı içinde gidip şikayet etsem babası der bşii yapmazlar. mahkemeden görüş için gün almasını istemiyorum aslında. gelse ailemin oturdgu sitede cocugu görse bir.saat gitse diorum kesin sorun çıkarır beni ittirip çocuğu alsa babamla kavgaya girseler Allahım düşünmek istemiyorum bile. ne yapaym ben şimdi. yani. gözümün önünde yarım saat görmesi mi daha az riskli. görüş günü alıp getirmesini beklemekmi.
Nasıl izin vermezsiniz yanlız sizin çocuğunuz mu yazık 2.5 ay olmuş benim kinin babası bir ay da bir görüyor ben ona bile üzülüyorum allah evladına sabır vermeli bence siz boşanınca siz herşey bitecek ama yavruya herşey yeni basliyir

Bunlari konu sahibi kendisi uyduruyor ya da kurguluyor. Boşanma aşamasından önce çocuğu alıp giderim diyormuş ama çocuğu alıp giden anne olmuş. Siz nerenizle okuyorsunuz konuyu? 1 saat görüştüreyim yeter diyor. Sanki sadece kendi çocuğu. Adam alıp gitse konu sahibinden farkı ne de kaçırmış oluyor? O zaman şimdi de kaçıran konu sahibi olmuyor mu? Biraz objektif olun.
Ben gözlerimle okuyorum konuyu. Hatta tüm sayfaları okudum. Ayrıca konu sahibinin bir önceki konusunu da okumuştum. Oldukça bilgi sahibiyim yani.
“Nerenizle okuyorsunuz” ne demek yahu???

Yorumları okuyamadığım için aradığınız cevabı buldunuz mu bilmiyorum ama biz davayı açarken velayet için de ara karar verilmesini talep ettik. Aynı gün karar çıktı. Ara karara göre babanın görüş günleri belirlendi. O zamandan beri görmeye başladı. Velayet kararı yoksa babası çocuğu kaçırsa gidip sizin mahkemeden karar çıkarıp onunla birlikte çocuğu almanız gerekir. Hem şimdiden belli olsun görüş günleri, çocuk da babasını unutmaz

Nasıl izin vermezsiniz yanlız sizin çocuğunuz mu yazık 2.5 ay olmuş benim kinin babası bir ay da bir görüyor ben ona bile üzülüyorum allah evladına sabır vermeli bence siz boşanınca siz herşey bitecek ama yavruya herşey yeni basliyir

hanımefendi sanırım çocuğumun babasından daha çok üzüldünüz zira o okadar üzülmüyorki gelip görüş günü.talep etmiyor bile mahkemeden.

hanımefendi sanırım çocuğumun babasından daha çok üzüldünüz zira o okadar üzülmüyorki gelip görüş günü.talep etmiyor bile mahkemeden.
Adam.mahkeme günü talep etmiyor ama sırf çocugu kaçırmak için bir sürü oyuncak alıyor demi sende haklsiin. Banane senin uzulmedigin çocuğa ben neden uzukeyim

Verme sakın çocuğunu.
Gitsin usul erkan neyse ona göre davransin
Mahkemeden gün mü almasi gerekiyor bilmiyorum artik
Ama siz sakin kendi ellerinizle teslim etmeyin
Manyak pisikopat dolu ortalik
Baba olmak oyle kolay degil
Oturdugun yerden mabadini yaya yaya babalik olmuyor
Hem de madem kiymetli evladi, neden anasina iftira atiyor
Erkekler cok reziller ya
Allahlarindan bulsunlar
Umarim en kisa zamanda bu rezillikten kurtulursunuz

yazınıza gerçekten güldüm
çocuğumu bırakıp evden gitseydim
beni tebrik mi ederdiniz?
nasıl bir kafadasınız?
yarın bigün evladınız olursa
evliliğiniz bir zulümse ve karşınızda medenice ayrılacağınız bir adam yoksa asla kabul etmiyorsa boşanmayı
evden gitmeniz varsa ailenize sığınmanız gerekse

o evladınızı bırakıp mı giderdiniz?
velevki zulüm yapmadı yine de anlaşamıyorsunuz veyahut artık sevmiyorsunuz o adamı! her evlilik hadi boşanıyoruz deyince bitmiyor. her adam ha deyince kabullenmiyor. ben hem söverim döverim hem ezdiririm diyor hemde boşanmam diyor.
neden çocuğu babasından kaçırmışım gibi.bi algı oluşturuyorsunuz?
ayrıca ben şizofren miyim bu saatte konu uydurup birde size cevap yetiştireceğim.

siz canınızı sıkmayın benim çocuğum çok iyi şartlarda yetişiyor binlerce şükür. konumdan çıkabilirsiniz
evliyken çocuğuna aldığı ıslak mendili adet fiyat hesabı yapan maası asgari ücretin neredeyse on katı olan bu baba kişisi
çocuğuna aldığı herşeyde ağzma ederdi. 3 aydır cocuk ne yiyor ne icior demedi şmdi gitmş en pahalı oyuncakları almş.oo süper baba

Back
X