İlk sene öyle oluyor hastalıktan çocuğun başı kalkmıyor resmen diğer sene daha az oluyor
Benim çocuklarımda alerjik astım var biri ağır ve şiddetli diğeri daha hafifti ama doktor bize asla kreşten almayacaksınız demişti
Hayatın akışına uyacak uyabilmesi içinde
Kızım 5.5 yaşında 3 yaşında alerjik astım teşhisi kondu.allah yardımcın olsun çok zor bi durum.geçmek bilmeyen öksürükle sabahlara kadar uğraşmak çaresizce çırpınmak ne kadar acı çok iyi bilirim.şimdi 10 aylık oğlum var.malesef aynı hastalık ondada çıktı.çünkü genetik.ama kızımınki bu sene biraz daha hafifledi.geçen sene anaokuluna gitti yarım yamalak.çok hastalandı.bu senede anaokuluna gidiyo.doktor 8 yaşından sonra geçer dedi.biz artık doktor gibi olduk bu konuda.gerçekten çok zor.allah yardımcın olsun.
Size de kolaylıklar diliyorum.Astim belirtileri de var tam net teshisi alerji uzmani koyacaktir dedi cocuk doktorumuz.İnanır misiniz ben daha sogukkanli sabirliydim bu surecte ama esim cok kaygili biri ve hem kendini hem de beni yedi bu surecte.Hasta oldugunda işe gidemiyordu ben devam etsin dedikce evde kiyamet kopuyordu cocuk daha kötü olucak diye..o da kendince hakliydi ama okuldan alma kararimi eşimin bu davranislari da etkiledi.Saglik olsun gerisi boş