Çocuğumun Babası Tekrar Barışmak İstiyor

Konu sahibinin amaci para bence. Karaktersiz kocasindan girip konuyu cocugunun hesabina yatirilan parayi yatirim yapacagina getirdi. O para olmasa adam karaktersiz kalmaya devam ederdi ama hesaptaki para yumusatici etki yaratmis konu sahibinde. 🤭

Parayi once ev sahibi vermis dedi, sonra kadindan tirtiklamis olabilir dedi ve son olarak da esinin ust duzey yonetici oldugunu soyledi. Ust duzey yonetici zaten o birikimi yapar, ne gerek var birisinin vermesine veya birinden tirtiklamasina.

Konu feykimsi.

bence konu fake değil, önceki mesajlarına baktım başka bir konu sahibi erkek arkadaşım bana ve kendisine apple watch seri 6 alacak diye konu açmış, keşke benim başıma da böyle şeyler gelse, çok şanslısın sevildiğin belli falan gibi şeyler yazmış.
az çok fikir edindim.

bence konu fake değil, önceki mesajlarına baktım başka bir konu sahibi erkek arkadaşım bana ve kendisine apple watch seri 6 alacak diye konu açmış, keşke benim başıma da böyle şeyler gelse, çok şanslısın sevildiğin belli falan gibi şeyler yazmış.
az çok fikir edindim.

478.000 TL ile kac apple alir yani? 😆

Konu sahibinin amaci para bence. Karaktersiz kocasindan girip konuyu cocugunun hesabina yatirilan parayi yatirim yapacagina getirdi. O para olmasa adam karaktersiz kalmaya devam ederdi ama hesaptaki para yumusatici etki yaratmis konu sahibinde. 🤭

Parayi once ev sahibi vermis dedi, sonra kadindan tirtiklamis olabilir dedi ve son olarak da esinin ust duzey yonetici oldugunu soyledi. Ust duzey yonetici zaten o birikimi yapar, ne gerek var birisinin vermesine veya birinden tirtiklamasina.

Konu feykimsi.

Ev ve arabada var diyor. turkiyedeki ust duzey yoneticlerde kac tanesinde hem ev hem araba hemde kenarda 470 bin tl var? Bir de kucuk cocukları oldugunu dusunursek yas en fazla 40 tır.

Adam microsoftta felan ust duzey yönetici değildirdir herhalde.

Heleki devlette ust duzey yoneticiyse sabit maasla bu kadar mal mulk kenarda bu kadar para imkanı yok.

Konu sahibi de eski kocasının rüsvet aldığından süpheleniyor. demekki devlette ust duzey yonetici. Devletteyse zaten 5 yılda bir mal beyanı yapmak zorunda adam para üstunde görulsün istemiyor. çunkü süpheli bir durum. o da cocuğun uzerine yapmiş işte.

Bu kadar vicdanlı, merhametli, iyi kalpli bir adamı sırf aldattı diye mi boşadınız yani? 😯 Şok oldum.
Haksızlık etmişsiniz bence. İnsanlar iyi kalpli olduğu sürece aldatabilir, ne var ki bunda? Siz de yapabilirdiniz sonuçta, o sizi aldattınız diye boşasa hoşunuza gider miydi?
Bana sorarsanız barışıp tekrar evlenin ve bu aldatma konularını da ciddiye almayın.
İkiniz de ikinizden başkasıyla evlenmemelisiniz.

Diğer sorum ise şu
Bu parayı bankadan çekip yatırım yapmak istedim çocuğum çok küçük olduğundan. Ama yukarıdada dediğim gibi para üzerinde bloke varmış likit fon alıp öyle yatırmış. Bu konuda ne önerirsiniz
Diğer sorunuza cevabım ise şu
Müstakbel kocanıza o blokeyi kaldırıp parayı sizin avucunuza saymazsa evlenmeyeceginizi söyleyin. Evlilik için para lazım, çeyiz falan dizeceğim deyin. Sizi anlayacaktır.

Hesapta o parayı görünce konu sahibinin kocasına nolur barışalım gel seni affettim istersen on kadına git no problem diye yalvarmadigina kimse ikna edemez beni 😅 Hele ki parayı çekemedikten sonra 🤣 Yalniz hiç şaşırma, sorgulama yok hemen parayı çekip yatırım yapma telaşı çocuk için! Yersen . Ey para sen nelere kadirsin

Ev ve arabada var diyor. turkiyedeki ust duzey yoneticlerde kac tanesinde hem ev hem araba hemde kenarda 470 bin tl var? Bir de kucuk cocukları oldugunu dusunursek yas en fazla 40 tır.

Heleki devlette ust duzey yoneticiyse sabit maasla bu kadar mal mulk kenarda bu kadar para imkanı yok.

Konu sahibi de eski kocasının rüsvet aldığından süpheleniyor. demekki devlette ust duzey yonetici. Devletteyse zaten 5 yılda bir mal beyanı yapmak zorunda adam para üstunde görulsün istemiyor. çunkü süpheli bir durum. o da cocuğun uzerine yapmiş işte.
çocuk için eş için de mal beyanında bulunuyoruz

Resmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.

Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.

Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.

Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)

Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
Bence evlen. İyi kalpli merhametli sevgili ex kocanız o iyi kalbiyle sevkatiyle sizi tekrar aldatsin. Ne de olsa iyi kalpli. Sizi aldaticak kadar iyi kalpli . Ne ponçik bı koca🐼🐼🐼

Miras hikayesine inandınız mı ? eşiniz katil bile olmuş olabilir ? bu kısmı size normal geliyor mu ?
Önemli olan paranın nasıl geldiği değil. Para gelmiş. Para para 🤣🤣 ve adam merhametli bı kere. 😈😈 Konu bana fake geldi .farzedelim gerçek . O zaman konu sahibi de çok karakterli bı kadın değil demek ki. Aldatma yüzünde boşanıyor . Sonra para gelince ama merhametli falan dio🤣

Resmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.

Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.

Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.

Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)

Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
Karısını aldatan ve bundan pişman olmayan, yüzsüzce de tekrar eski karısı ile evlenmek isteyen bir adam nasıl temiz kalpli ve kötülük düşünmeyen biri oluyor?

Kesinlikle cozmussun olayi👍

Yine olsa yine giderim o kadina diyen bi adama degil 478 bin 17278383880000 bin verse gitmem ...çocuguna bakmak zorunda zaten
Edit:yorumlari okudum da simdi dehşet verici paranin nerden geldigide belli degil haram para olabilir allah korusun

Eşiniz aldatmış bir de pişkin pişkin bunu savunuyor üstelik nereden geldiği belli olmayan bir para var ortada. Kimse kusura bakmasın ama o paranın tek kuruşunun bile çocuğumun boğazından geçmesini istemezdim.

İğrenç gerçekten

Adam çocuğuna para vermiyor ki, yediği rüşveti saklamak için evladını kullanıyor. İğrenç bir adam. Rüşvetçi, hırsız, üstelik aldatmış. İyi insan buysa kötü insan nasıl olur düşünmek istemiyorum🤦‍♀️

Bu devirde kim kime 470 bin miras bırakıyor. Ev sahibiymiş. Ev sahibinin de akrabası yoktu hic de size miras kalacak. Paranın nereden geldiği belli değil. Sizi aldatmış yine olsa yine giderim diyor siz de inanıyorsunuz. Konu fake mi konu sahibi saf mi anlamadım hic

Ben olsam barışmayı geç ölse bi bardak su vermem beni aldatan adama. Ayrıca o para miras yoluyla geldiyse ispatlasın sana kaynağını göstersin diğer türlü ben olsam cocuğuma haram para yedirmem seni bilemiycem tabi!

Back
X