Çocuğumun çok cana yakin olması...

Benim çocuğunda sizin çocuğunuz gibi cok güleryüzlü her çocukla oynamak ister dokunmak ister hele hele çocukları gördüğünde dunyanin en mutlu insanı oluyo yalnız değilsiniz

Evet bide çocuklar affedersin küfür etmeyi bile öğreniyor. Ailelerden geliyor o davranış bence aile iyi olmadı mı çocuk da iyi olmaz ben iyi ailede büyüdüm küfür argo hiç konusmazdim evlendim o zaman öğrendim küfürü.. maalesef eşim küfürbaz biri.. sinirlenince ediyor kızıyorum çocuğumun yanıma küfür etme diye. Kavga etmiyoruz da ağzı bozuk sadece iste. Ailesi de küfür ediyor içimden ne biçim aile demekten kendimi alamadım bide diyor ki çocuğa güzel şey öğretin. Tamam da ağızları bozuk olmazsa.. çocuğumu onlara teslim edesim gelmiyor ben küfür öğretmiyorum sevgi dolu güzel sözlerle öğretiyorum seni sevmiyorum sozu ne? Biliyorsun dünya çok pis. İnsanlar kötüleşti.. ne yapacağı bilemiyoruz

2 yaş civarı çocuklar paylaşmayı bilmedikleri için zaten fazla beraber oynayamazlarlar. Kızın tavrı bana normal geldi. Herşey karşıtı ile var sevgi varsa nefret de var.

malesef herkes çocuk sahibi oluyor ama herkes anne babalık yapamıyor iyisi mi siz çocugunuzu dışarda ki kötü etkenlere karşı kendini savunabilecek mekanizma da yetiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…