Çocuğumun çok cana yakin olması...

boşluk yerine noktalama kullanıyor arkidis

Ya telden yazdigim icin .Bende bundan bahsediyorum . Her konusmanin altina gülme emojisi koyunca noluyo anlamadim.ne kadar komik yoruma bak ya

Sizim gibi anneler sayesinde cocuklar surekli bi rolde cocukluklarini yasayamiyolar.yok surdan okudum bi dönemiymis yok bilmem öyleymis buda bana cok.komik geliyo

Valla siz kizdiniz ben cocuguma anlattim sizin zorunuza gitti

Tövbe estağfurullah neden zoruma gitsin hanım ,çocuğum anormal değil ,seninki de anormal değil ee problem ne ?

Bir süreç diyoruz ,senin evladinda geçecek aynı süreçten diyoruz ama inatla anlamıyorsun daha ne diyelim

Gelen yorumlarda hep o şekilde oldu.
Burda anormal olan oynamak istemiyorum diyen çocuğu sevecen olarak gormemen

Sizim gibi anneler sayesinde cocuklar surekli bi rolde cocukluklarini yasayamiyolar.yok surdan okudum bi dönemiymis yok bilmem öyleymis buda bana cok.komik geliyo

çocukları bir role sokmaya çalışan sizsiniz !
başından beri size zaten her çocuk farklıdır dedik sizinki sevecen olur diğeri hırçın olur diğeri suskun olur vs vs
ama siz benim çocuğum çok sevecen niye diğerleri hırçın diyerek belli ettiniz zaten
simdi bu ne yaman çelişki konu sahibesi ....

siz bu durumda şuanda birçok anneyi eleştirmiş oluyorsunuz..
bunun ailenin yetiştirme tarzıyla ne alakası var? sendrom arkadaş böyle bir sendromdan haberiniz olacak merak etmeyin.
vahh tühh kaka aileler benm yetiştirme tarzım süper de demeyi bırakın ,
o çocukla alakalı birşey sizin zaferiniz değil !!
siz sadece ahlakına müdahalelerde bulunabilirsiniz huyuna karakterine değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…