- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
- Konu Sahibi manolyammmm
-
Cocuk ilerde seyi agzinda dolasir ogretme diyorum anlamiyo ki malesefValla sen böyle sessiz kaldığın için kadın azmış. Edepsiz. Yüzüne diyemiyorsan mesaj at o zaman. Bir şey yap yani kır bu kadının kalbini.
Ay o zaman ne yapacaksınız merak ediyorum? Kadın kavga dövüşten başka bir şey bırakmamış size. Eee? Kayınpederinize söyleyin o zaman. Eşinize de anlatın çevrenin iğrenç olduğunu ve bunun çocuk tacizi olduğunu, bu durumun çocuğa normal geleceğini ve ilerde tacize uğrarsa susacağını! Vs vs. Eşiniz annesine söylese daha cesaret edemez ama neden demiyor? Gerekirse eşinize kızın.Cocuk ilerde seyi agzinda dolasir ogretme diyorum anlamiyo ki malesef
Evlenirseni esiniz olcak insanin ailesini taniyin iyice simdiki aklim olsa bu aileden dolayi evlenmezdim
Kiramiyor annesini ben bu kadini susturamam bagirmak bana yakismaz ama cocuguma nasi ogretebilirim ayip oldugunu asil sorum buAy o zaman ne yapacaksınız merak ediyorum? Kadın kavga dövüşten başka bir şey bırakmamış size. Eee? Kayınpederinize söyleyin o zaman. Eşinize de anlatın çevrenin iğrenç olduğunu ve bunun çocuk tacizi olduğunu, bu durumun çocuğa normal geleceğini ve ilerde tacize uğrarsa susacağını! Vs vs. Eşiniz annesine söylese daha cesaret edemez ama neden demiyor? Gerekirse eşinize kızın.
Valla Allah yardimciniz olsun. Sabir versin sakin kalmaya calisin hep. Sinirli tepki vermenizden anlamayacaklari gibi uste cikarlar.Esim cok iyi ev isi yapyor cocuga bakiyor beni kirmiyor ama geri kalanlar hep erkekci soyumuz sopumuz derdindeler kv cocugum icin benim cocugum diyor kendi kizlari evendi ele karismis onlardan degilmis kiz kismi evlenince kocasina itaat edermis . ogluma pembe giydirdigimde kari etcen cocugu diyor malesef asiri bir cahillik var
Izin vermem onlara benzemesine ama gidemiyorum da esimden memnunum ama ailesi fena. Esimde diyo durumumuzmu var cikcaz annemle derdin ne torununu sevemicekmi diyo
Böyle bir kadından uzak durursanız belki ama başka türlü çok zor.Kiramiyor annesini ben bu kadini susturamam bagirmak bana yakismaz ama cocuguma nasi ogretebilirim ayip oldugunu asil sorum bu
Esim ailesinin aksine kizimiz olsun istedi hep ama Rabbim erkegi uygun gordu evde bana yardimci olan duzgun bir esim var cok sukur ama ailesi soy derdinde erkeklere cok onem veriyorlar bugun tartıştık dedim ilerde kufur ederse cezalandiririm ve sorumlusu siz olursunuz ben sevmiyorum kufur dedim cocuk benim cocugum dedim gerginlik oldu dayanamadim tutamadim kendimi. Burayi okudukca daha da moralim bozudu habuki ben sizin yazdiginiz gibi rahatatici birseyer bekliyordum kvdemin terbiyesiz oldugunun farkindayim bunun onune gecemesemde cocuguma nasi ogretebilirim ilerde ayip oldugunu onu danismistimBunlar sanitim esinizin ailesindr "canim" demek kadar normal karsilaniyor. Esiniz durumu alismis. E kendisi de oyle buyuduyse, zararini da gormedim diye dusunuyor demek ki...
Isiniz zor, ikna etmek zaman alacakm sinirlerinize cok saglam sahip cikmaniz gereken bir surec. Cocuklarla ilgili hassas oluyoruz. Bu kadar zit fikirleri uzlasmaya dokmek kisa zamanda olmaz. Oglunuz neyseki kucuk daha, zamaniniz var bu zorlu mucadele icin.
Ataerkil bir aile yapisi mi var acaba erkekleri cok pohpohlamak esinizin ailesinde? Yoksa kiziniz olsaydi nasil seveceklerdi merak ettim de
Erkek adam diye diye buyutmek cocugu da iyi degil, simdi sadece sevgi sozcugu ile baslayan ayrimcilik ileride erkek adam evdeis yalmaza kadar gitmesin?
Esiniz nasildir paylasimci midir ev islerinde, oyleyse sorun yok oglunuzu duzgun bir erkek olarak yetistirme sansiniz yukselir. Belki esiniz bunlari ailesinin cahilligi veya aliskanligi ile normal sevgi tarzi diye gorup uzerinde cok dusunmuyor.
Resmin butununu goren esinizin nasil bir erkek oldugunu bilen sizsiniz. Ileriyi gormenize bu yardim edecektir.
oha sapık mıdır nedir o nası sevmekMerhaba bayanlar
Moralim cok bozuluyor kvdemle altli ustluyuz hergun cocugumun defalarca severken cukunu sikini dasaklarini yerim diyor. Ben cocugumun ileride kendini ozellestirmemesi cocukluk caginda agina bu pis laflarini almasini istemiyorum. Suan minik ama boyle devam ederse cinsel organini cok onemsemesinden korkuyorum. Kvdeme elini ayagini ye organini rahat birak diyorum sanane nenesiyim istedigim yerini yerim sen ye elini ben sikini yicem diyor. Esime diyorum karisma kadin seviyor diyor. Napcagimi sasirdim . evine gidesim bile gelmiyor durmadan dudagindan opuyor benim kiyamadigim dudagini yaliyo resmen mikrop kapcak korkuyorum.sevsin oynasin ama cocugun ozel yerlerini rahat biraksin istiyorum ilerde yabancilara dudak opturen cukunu agindan dusurmeyen bir cocuk olmasi kulagima hos gelmiyor.
Dediginiz gide olabilir cunku anneme laf etmisti ik zamanlar annanesi kim oluyr diye tartismistim dayanamayip .Çüş.
Birsey diyecem olmayacak.
Mesafeyi korumaliydiniz en bastan.
Yasini basini almis insanlar neden boyle davranirlar bilmem..1 kere dersin 2 kere dersin agzindan dusurmemesi sanki inadina yapiyor diye dusundurdu.
O zaman kulaklarını tıkamak durumundasın.eşinin hatrı var ise oda anlayıslı biriymiş mademNefret ediyrum kvdemden ama esimin hatri var beni hic uzmuyor onrmsiyor evde yardim ediyor cocuga bakiyor sadece annemin sevmesine laf etme diyor arada birakmayin beni sevsin istedigi gibi diyor
Merhaba bayanlar
Moralim cok bozuluyor kvdemle altli ustluyuz hergun cocugumun defalarca severken cukunu sikini dasaklarini yerim diyor. Ben cocugumun ileride kendini ozellestirmemesi cocukluk caginda agina bu pis laflarini almasini istemiyorum. Suan minik ama boyle devam ederse cinsel organini cok onemsemesinden korkuyorum. Kvdeme elini ayagini ye organini rahat birak diyorum sanane nenesiyim istedigim yerini yerim sen ye elini ben sikini yicem diyor. Esime diyorum karisma kadin seviyor diyor. Napcagimi sasirdim . evine gidesim bile gelmiyor durmadan dudagindan opuyor benim kiyamadigim dudagini yaliyo resmen mikrop kapcak korkuyorum.sevsin oynasin ama cocugun ozel yerlerini rahat biraksin istiyorum ilerde yabancilara dudak opturen cukunu agindan dusurmeyen bir cocuk olmasi kulagima hos gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?