cocugumun cükünü t.s.gni yiyen kv

manolyammmm

Minik Meleğim Oğluşum ❤
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
1.084
816
43
31
Merhaba bayanlar
Moralim cok bozuluyor kvdemle altli ustluyuz hergun cocugumun defalarca severken cukunu sikini dasaklarini yerim diyor. Ben cocugumun ileride kendini ozellestirmemesi cocukluk caginda agina bu pis laflarini almasini istemiyorum. Suan minik ama boyle devam ederse cinsel organini cok onemsemesinden korkuyorum. Kvdeme elini ayagini ye organini rahat birak diyorum sanane nenesiyim istedigim yerini yerim sen ye elini ben sikini yicem diyor. Esime diyorum karisma kadin seviyor diyor. Napcagimi sasirdim . evine gidesim bile gelmiyor durmadan dudagindan opuyor benim kiyamadigim dudagini yaliyo resmen mikrop kapcak korkuyorum.sevsin oynasin ama cocugun ozel yerlerini rahat biraksin istiyorum ilerde yabancilara dudak opturen cukunu agindan dusurmeyen bir cocuk olmasi kulagima hos gelmiyor.

Merhaba bayanlar
Moralim cok bozuluyor kvdemle altli ustluyuz hergun cocugumun defalarca severken cukunu sikini dasaklarini yerim diyor. Ben cocugumun ileride kendini ozellestirmemesi cocukluk caginda agina bu pis laflarini almasini istemiyorum. Suan minik ama boyle devam ederse cinsel organini cok onemsemesinden korkuyorum. Kvdeme elini ayagini ye organini rahat birak diyorum sanane nenesiyim istedigim yerini yerim sen ye elini ben sikini yicem diyor. Esime diyorum karisma kadin seviyor diyor. Napcagimi sasirdim . evine gidesim bile gelmiyor durmadan dudagindan opuyor benim kiyamadigim dudagini yaliyo resmen mikrop kapcak korkuyorum.sevsin oynasin ama cocugun ozel yerlerini rahat biraksin istiyorum ilerde yabancilara dudak opturen cukunu agindan dusurmeyen bir cocuk olmasi kulagima hos gelmiyor.
Tavrını net koy çocuğa kesinlikle bunlar soylenmeyecek de söylendiği an çocuğu gotur oradan. Eşini kiskirtabilir bu durumda kv ama ona da açıkça böyle sevgi olmayacagini gerekirse hem eşine hem kv mesafe koy insanlar hangi dilden anliyorsa o dilde konuşacaksın çocuğun soz konusuysa. Bu yaptıkları resmen sapıklık

Esiniz bu durumu makul karsilayabiliyorsa durum daha vahim:(
Siz degil esinizin dur demesi gerekir bu duruma.
Gorunuse bakilirsa cocuk buyudukce esinizle de sorunlar yasayabilirsiniz, bu durumu su anda normal karsilayan zihniyetle cocuk egitimi anlayisiniz ortusmeyecektir.
Bence esinizle cok ciddi konusup bu sekilde "sevmenin" cocuk icin zararini kabul ettirmelisiniz.
Zor bir durum. Cok rahatsiz edici. Allah kolaylik versin!

Tavrını net koy çocuğa kesinlikle bunlar soylenmeyecek de söylendiği an çocuğu gotur oradan. Eşini kiskirtabilir bu durumda kv ama ona da açıkça böyle sevgi olmayacagini gerekirse hem eşine hem kv mesafe koy insanlar hangi dilden anliyorsa o dilde konuşacaksın çocuğun soz konusuysa. Bu yaptıkları resmen sapıklık
Tartismaktan cok bnaldim anlamiyolar anneme demislerki cocugu sevdirmiyo annem uzuluyo boyle olmalarina

Esiniz bu durumu makul karsilayabiliyorsa durum daha vahim:KK43:
Siz degil esinizin dur demesi gerekir bu duruma.
Gorunuse bakilirsa cocuk buyudukce esinizle de sorunlar yasayabilirsiniz, bu durumu su anda normal karsilayan zihniyetle cocuk egitimi anlayisiniz ortusmeyecektir.
Bence esinizle cok ciddi konusup bu sekilde "sevmenin" cocuk icin zararini kabul ettirmelisiniz.
Zor bir durum. Cok rahatsiz edici. Allah kolaylik versin!
Cocuk bilcek tabi organini diyo esim karisma insanlar istedigi gibi sevsin diyo deli olcam gecen diyoki esimin abisine amcasi skni yesin

Yuh yaaaa oha. Kayınpederinki yetmemiş galiba oğlumu rahat bırak deseydin.
Tövbe adamın ağzını bozuyorlar. Şu cümleyi kurduğum için utandım ama ben böyle kadına bunu derdim.
Saygidan demiyorum defalarca dedimki bu cocuga cuku ogretcen cuk bilmem ne deme dedim neymis ilerde nenem benim cukumu yiyodu diyip gulcekmis ona ani kalcakmis

Kayınvaliden sapık galiba.. senin de böyle açık açık o kelimeleri yazmana gerek yoktu bu arada, bari başlığı biraz daha usturuplu seçseydin.. kayınvalidene bu yaptığın cinsel istismara giriyor, devam edersen savcılığa şikayet edicem yeter artık de.. ve yap gerekirse.. gerçekten istismar suçu..

Saygidan demiyorum defalarca dedimki bu cocuga cuku ogretcen cuk bilmem ne deme dedim neymis ilerde nenem benim cukumu yiyodu diyip gulcekmis ona ani kalcakmis
İğrenç pislik, lanet kadın. Bak çocuğuna bu normal gelecek ve yabancı biri bunları deyip taciz ettiğinde de çocuk normal karşılayacak. Bak evladını bu kadından kurtar. Eşine deme ama bağır çağır ne yaparsın bilmem ama şu lanet ağızlı kadından kurtar.

İğrenç pislik, lanet kadın. Bak çocuğuna bu normal gelecek ve yabancı biri bunları deyip taciz ettiğinde de çocuk normal karşılayacak. Bak evladını bu kadından kurtar. Eşine deme ama bağır çağır ne yaparsın bilmem ama şu lanet ağızlı kadından kurtar.
Ben bagiramam saygidan ama defalarca dedim karsima aldim konustum Allah gelin etmesin diyo ben cocugumu nasi sevcem sanami sorcam yicem diyo . ilerde oglum agzina alirsa kizamam da cocugun sucu yok cunku ogreten buyukleri oluyor. Cikmiyorum evine geldigindede cok uykusu var diyorum cukunu yedigim uyusun diyo ben aklim almiyor zaten bir insan agzindan neden dusurmez ben kibarca yaziyorum daha cok s.k diyo

Diger torunu anani skm dio hoslarina gidiyo guluyolar marifet gibi anlatiyolar cok fena anamizi belliyo diyolar ben nasil bi cahillik ettimde bunlarla altli ustu oturmayi kabul ettim simdide cikamiyorum evlerinden

:KK57:
Nasıl olur bilmiyorum ama susturulmalı o kadın...

Ay evet annesine soracak... Böyle özel, gereksiz şeylerin dillendirilmesi, yapılması elbette anneye sorulacak.
Beni saymiyolar ki onun soyuymus o benden onde geliyomus Rabbim bana sabir versin saygisizlikda edemiyorum byle giderse esimle kotu olcam korkuyorum

Diger torunu anani skm dio hoslarina gidiyo guluyolar marifet gibi anlatiyolar cok fena anamizi belliyo diyolar ben nasil bi cahillik ettimde bunlarla altli ustu oturmayi kabul ettim simdide cikamiyorum evlerinden

Valla fırsatınız olursa gidin oradan, çocuğunuz da onlara benzeyecek yoksa :KK43:

Valla fırsatınız olursa gidin oradan, çocuğunuz da onlara benzeyecek yoksa :KK43:
Izin vermem onlara benzemesine ama gidemiyorum da esimden memnunum ama ailesi fena. Esimde diyo durumumuzmu var cikcaz annemle derdin ne torununu sevemicekmi diyo

Back
X