- 11 Aralık 2015
- 28
- 39
- 3
- 41
- Konu Sahibi araftayimm
-
Filmin bir sahnesinde silah görünür ise film bitmeden mutlaka patlar! Bilmem anlatabildim mi??Merhabalar arkadaşlar hatırlar mısınız bilmem erkekler değişir mi diye bir başlık açmıştım geçenlerde. Eşimden boşanmayı düşündüğümü ancak son zamanlarda onda ciddi değişiklikler olduğundan bahsetmiştim ve oğlum için bir şans daha vermeye karar vermiştim bu evliliğe.
Dün akşam çok ciddi bir konu üzerinden tartışmaya başladık ve ona artık onu istemediğimi hayatımızdan çıkmasını söyledim. Hiç düşünmeden silahını aldı, kurdu ve 1,5 yaşındaki oğlumun yanında kafasına dayadı. Allah'ım korkudan ölmek üzereydim. Bir kaza olacak bişeyler olacak diye elim ayağım titredi, ölüp ölüp dirildim. Bir şekilde ikna edip silahı aldım elinden ama bu yaptığı hareket yüzünden affetmedim onu, affetmeyeceğim de. Oğlum yavrum korkudan nasıl ağlıyordu, gece boyu sıçrayarak uyandı. Nasıl yapar böyle bişeyi ya aklım almıyor. Ya Allah korusun kazayla oğluma falan gelseydi kurşun napardım ben? Düşünmek bile istemiyorum. Yada kendine bişey yapsaydı o çocuğun hayatı boyunca psikolojisini nasıl toparlardım?
Şuan çok kızgınım eşime ve bu sinirim geçmeyecek biliyorum. Affedilir bişey değildi bence yaptığı.
Artık bu evliliğe bir son vermek istiyorum ama biyandan da çok korkuyorum. Ne kendine ne bizlere zarar vermesini istemiyorum ama bunun için ne yapmalıyım bilmiyorum. En zararsız şekilde bu işi nasıl çözebilirim fikirlerinize ihtiyacım var
silahı ruhsatlı ve mesleği gereği var. dün akşamki konuşmalarımızdan sonra psikoloğa gidip tedavi olmak istediğini söyledi. mesleği içinde silahını bırakıp geri planda masa başında çalışmak istediğini söyleyecekmiş. ama bize bunu yaşatan biriyle aynı evde olmak istemiyorum şuan.
oğlum bağrışmalarımızdan korktu tabiki ama oğluma bişey olacak korkusu beni mahfetti
Eşinizin amacı siz onu terketmeyin diye sizi korkutmak mı yoksa gerçekten manyaklık derecesinde psikolojisi mi bozuk anlayamadım.
Önceki konuyu hatırladım ben, adam gerçekten sinir hastası.
Emniyette hemen kabul eder ya silahı bırak masa başına geç der eşinize hayal kurmasın boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?