Çocuğumun Gözlerinin Önünde Kafasına Silah Dayayan Kocam


Psikolog arkadaşlar daha iyi bilir ama benim bildiğim 2 yaşına kadar olan olaylar hatırlanmadığından çocuğunuz ileride bu olayı hatırlamayacak. Siz de sakın bu olayı anlatıp hafızasına sokmayın. Çünkü bu olayı hatırlamasa da 10 yaşında biri bu olayı anlattığında da etkilenir. Olayı hatırlamayacak olsa da şu an korkudan etkilenebilir belki. Mutlaka iyi bir çocuk psikoloğuna götürün.

Can güvenliğiniz için de oradan kaçın kurtulun. Veya mutlaka tam güvenliğinizi sağlayacak bir şeyler yapın. Geçmiş olsun.
 
1 dk durmayın o evde bugün o silahı kendi öz yavruna dayanan yarın tetige de basar.
Eşiniz kolluk görevlisi falan mı. SilahIn ne işi varki evde
 
Çocuğunuz için boşanmıyorsunuz ama evde psikolojisini bozacak ortamda büyütmeyi de umursamıyorsunuz, nasıl olacak? Demek ki çocuğunuz için değil başka bir sebepten boşanmamışsınız.
 
Reactions: anu

Ben 1 yaşımdaki bazı önemli olayları hatırlayıp annem ve babama da teyit ettirdim. İkisi de şoke oldular ama hatırladıklarım gerçekti.
 
Ben 1 yaşımdaki bazı önemli olayları hatırlayıp annem ve babama da teyit ettirdim. İkisi de şoke oldular ama hatırladıklarım gerçekti.

Sizin durumunuz çok nadirdir diye tahmin ediyorum. Bir de ne olursa olsun mutlaka iyi bir psikoloğa götürsün tabii.
 
bilmiyorum ki işte sormak istiyorum.yani bu suç mudur değil midir?

eğer konu sahibine seni öldürürüm çocuğu öldürürüm gibi ifadeler kullandıysa kullanıyorsa silahla tehdit suçu oluşabilir diyebiliriz
ama adam kendi kafasına silah dayayınca intihar oluyor onun için de bir suç var diyemeyiz
 
Bence blöf yapmış sizi korkutmak için. Ama psikopat olduğu belli. böyle bi insan ayrıldıktan sonra da rahat bırakmaz. önce iyilikle psikolojik tedavi görmeye ikna edin ve bunu çocuğunuz için yapmasını isteyin. psikolojisi düzelince de ayrılın çünkü manyak manyaktır. maksat kötü ayrılmamak ve sonrasında size ve cevrenize zarar vermemesi
 
Sizin durumunuz çok nadirdir diye tahmin ediyorum. Bir de ne olursa olsun mutlaka iyi bir psikoloğa götürsün tabii.

Ben bu olayı kime anlattıysam ortamda illa ki bu tür anıları olanlar çıktı. Hani hiç birşey hatırlamasa bile olayın yansımasını, o anki ruh halini hatırlama ihtimali var.
 
Korku filmi gibi
Ben olsam bosanmakla kalmam izimi kaybettiririm
Adamin psikolojisi normal degil bugun kendi kafasina silah dayayan yarin seni de oglunu da keser bicer Allah korusun
Kac kurtar canini
 
adam öldürmeye teşebbüs değil midir bu? hem de çocuğuna karşı olduğu için daha ciddi bir suçtur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…