Çocuğumun Gözlerinin Önünde Kafasına Silah Dayayan Kocam

Ondan dedim amirlerine kendisi söylemezse siz bildirin, teşkilat içinde hallediyorlar duyurmadan kimseye..Silahını alırlar masa başına verirler ve tedavisi için uğraşırlar...

Ben bu durumlarda tedavinin ise yarayacağını dusunmeyenlerdenim
Ayrıca silah olmaz bıçak olur kafasına koyan her türlü yapar
Bence boşanmayi düşünmeye başlayın
Aile sosyal politika bak telefon hattından yardım isteyin
Bulundugunuz şehrin barosundaki kadın hakları Komisyonu veya kurulundaki avukatlarla ne yapabilirim diye irtibata geçin
Ve bunları çaktırmadan yapın

Belli bir süresi ve prosedürü var hemen öyle 2 günde olacak is değil anlamında dedim ben hani arastiriyorlar vs vs

Allah yardımcın olsun avukat arkadaşlar daha iyi bilir bu konuyu bi cezası vardır elbet bi lokma bebeye silah dayamanın..

Emniyette hemen kabul eder ya silahı bırak masa başına geç der eşinize hayal kurmasın boş yere

Etmeyip ne yapacaklar al silahı devam mı et diyecek

Buna tek başına karar veremez doktordan rapor alması lazım ki böyle kafasına silah dayayan adama doktorda rapor verir herhalde.

Bu adamdan ilelebet kurtulll delimidir nedir ?
Çocuktan ne istiyorsun be ADAM !!!
Herşey bitti tartışmalarınıza sokmayın minicik yavruyu,
Bu ADAM NE İŞ YAPAR belalımıdır nedir !! Tedbirli olmadan haraket etme,
Yoksa allah korusun başına silah dayayacak kadar alçalan babadan herşey beklenir.

Psikoloğa mutlaka gitsin. Emniyette çalışıyorsa böyle durumlarda silahı alıyorlar.tedaviye başlasın

Polismiş allahım çok kötü bişey hemen alsınlar silahı

Katılıyorum.
Manyaklar iyi olsun diye uğraşırken konu sahibesi canından ve çocuğunun canından olmasın. Direk kaçsın diyorum.

Ne kadar çirkin , kontrolsüz bir insan ...

Ayrıca sizi en can alıcı damarınızdan hayattaki en değerli varlığınızla vurmuş , bu tarz insanların içleri öfke, intikam ve zarar verme iç güdüsü var ...

Tedavi olmadığı sürece ilerler tabiki , şiddetin en kötüsü , oğlunuzun ve sizin pskolojinizi daha dazla bozmadan kurtulmanızı dilerim...

olay ciddi baya,nasıl yaparım diye düşünmeyi bırakıp bir an evvel kurtulun bu adamdan ALLAH muhafaza bu korkuyu çocuğuna yaşatmaktan çekinmeyen adam yarın öbürgün daha tehlikeli şeylerde yapar geri dönüşü olmaz,
kaçın kurtarın kendinizi,ne hali varsa görsün..

Cok zor durumunuz..asagi tükürsen sakal yukari tükürsen biyik misali..ama bosanmaniz lazim..

Sizin yerinizde olsam esimin is yerinde pozisyonunun degismesini saglardim..gem daha rahat bi ise kavusur hem de silahi alinir..bi yandan tedaviye baslatin..ne olursa olsun bosanin ama..

yanlış anladınız kendi kafasına dayadı silahı. oğluma böyle bişey yapacak olsaydı o silahı alır ben öldürürdüm onu zaten!!!

Bırakın kendini vurursa da vursun. Yarın öbür gün silahı size doğrultur bu adam, başınıza bela olur. Onun yerine en temizi ne yapacaksa kendine yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…