Çocuğumun Gözlerinin Önünde Kafasına Silah Dayayan Kocam

Canim evi terk ederken seni sikayet edecegim,bosanacagiz tarzi cumleler kurmayin sakin.Hicbir sey olmamis gibi sakince cikin esyalarinizi sonra aldirirsiniz.Bugun kendine silah dayayan oglunada sıkar sanada.Hemen o evi terk etmelisin

acil destek alın canım hem de çok acil

Bence bu aşamada yanında olup tedavisine destek vermelisiniz çocuğunuzun babası için yapmalısınız bence tedavi sonrası ise duruma göre kararınızı tekrar düşünürsünüz olumsuz bile olsa kararınızı daha makul karşılayacaktır bu aşamada terkedilmesi onu daha hırçın yapabilir iki tarafta zarar görebilir

Çok korkunç bir şey çocuk için.
Ailenizden destek alın boşanmak için
Eşiniz tehlikeli geldi bana tartışmayın bile bence bu adamla evde yalnızken sağı solu belli olmaz.

Tedaviye baslamasini istedin baslamista gercekten faydasini gorenler oluyor dene bi gor gercekten iyiye dogru gidiyorsa devam et yanlislara devam ediyorsa o xaman vazgec evliliginden bu arada is konusunda dediginide uygulasin o silah evde oldugu surece rahat olmuycan

Ailene haber ver, hatta onun ailesine de manyak oğullarını bilsinler. Senin ailende senin yanında olsun ne yapacağı belli olmaz manyak mıdır nedir. Suyuna gidin vallahi tatlı dille çözmeye çalışın

Çocukların kalici hafızası 4 yaşından önce oluşmaz. O yuzden korkmayın kalıcı psikolojik bir durumu olmaz. Bu konunun dışında, eşinizin acilen bir psikiyatriste gitmesi lazım. Siz bosanın ya da boşanmayin o adam çocuğunuzun babası. Ruhen sağlıklı olmak zorunda.

ben de haberi okuyunca süphelendim aklıma konu sahibi geldi çok üzücü bir durum vahset resmen

çok sağolun arkadaşlar. haberi görmemiştim şimdi okudum

ailem var ama başka bir şehirde. bu durumları da onlara anlatmadım henüz. bir haftasonu muhtemelen haftaya çocuğumla birlikte ailemin yanına gidip herşeyi anlatmayı ve davayı açmayı düşünüyorum.

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Eski oturduğumuz mahalleden 3 yaşımdayken ayrıldık, o eve ait anılarım var unutamadığım. Konu sahibini endişelendirmek için yazmıyorum ama yanlış bilgi olmaması açısından düzeltmek istedim.
Çocuğun durumu gözlenipte ona göre bir yol çizilebilir.

oğlum babasıyla bugüne kadar çok fazla zaman geçirmedi zaten. eşim çok yoğun çalışıyordu anlıyordum ama işten kalan zamanlarını da ailesine ayırmak yerine hep arkadaşlarıyla gezmeye ayırdı. biz hep ikinci planda kaldık onun için. ve oğlum şuanda babasını istemiyor. babası sarılmak için ona yaklaştığında eliyle itiyor, daha fazla üstelerse ağlamaya başlıyor.

Çocuk bile istemiyor adamı
Demek ki babası olmasa eksikliğini hissetmiyor
Ayrıca co uk anlar yasanilanlari ve bence her şeyin farkında

Çocuk bile istemiyor adamı
Demek ki babası olmasa eksikliğini hissetmiyor
Ayrıca co uk anlar yasanilanlari ve bence her şeyin farkında
evet babasını günlerce görmediği oluyor bazen ve hiç aramıyor eksikliğini hissetmiyor. çünkü babasız büyüdü çocuğum çok üzülüyorum onun için. hiçbir zaman baba sevgisi şefkati alamadı doğru düzgün. zaten kırılma noktalarımız da burdan başladı işin açığı. eşimin bana karşı ilgisizliğine artık alışmıştım, ama çocuğuna karşı ilgisizliği bitirdi beni

Allah yardımcın olsun. zor bir durum

ve eşime bin kere çocuğun yanında kavga etmeyelim o herşeyi anlıyor ve etkileniyor dememe rağmen bütün kavgalarımız onun yanında yaşanıyor maalesef. susuyorum konu uzamasın kavga büyümesin diye ama sessiz kaldıkça iyice çığırından çıkıyor. daha dün oğlum 39 derece ateşle yanarken ve ben ateşini düşürmek için çabalarken yine kavgaya başladı. sonrada evden çekti gitti. neymiş duvarlar üstüne üstüne geliyomuş evde duramıyomuş boğuluyomuş. çocuğu hasta umrunda mı acaba?

Çocuğa mi tuttu sana mi orayı anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…