- 27 Temmuz 2013
- 2.839
- 1.165
- 373
- Konu Sahibi araftayimm
-
acil destek alın canım hem de çok acilMerhabalar arkadaşlar hatırlar mısınız bilmem erkekler değişir mi diye bir başlık açmıştım geçenlerde. Eşimden boşanmayı düşündüğümü ancak son zamanlarda onda ciddi değişiklikler olduğundan bahsetmiştim ve oğlum için bir şans daha vermeye karar vermiştim bu evliliğe.
Dün akşam çok ciddi bir konu üzerinden tartışmaya başladık ve ona artık onu istemediğimi hayatımızdan çıkmasını söyledim. Hiç düşünmeden silahını aldı, kurdu ve 1,5 yaşındaki oğlumun yanında kafasına dayadı. Allah'ım korkudan ölmek üzereydim. Bir kaza olacak bişeyler olacak diye elim ayağım titredi, ölüp ölüp dirildim. Bir şekilde ikna edip silahı aldım elinden ama bu yaptığı hareket yüzünden affetmedim onu, affetmeyeceğim de. Oğlum yavrum korkudan nasıl ağlıyordu, gece boyu sıçrayarak uyandı. Nasıl yapar böyle bişeyi ya aklım almıyor. Ya Allah korusun kazayla oğluma falan gelseydi kurşun napardım ben? Düşünmek bile istemiyorum. Yada kendine bişey yapsaydı o çocuğun hayatı boyunca psikolojisini nasıl toparlardım?
Şuan çok kızgınım eşime ve bu sinirim geçmeyecek biliyorum. Affedilir bişey değildi bence yaptığı.
Artık bu evliliğe bir son vermek istiyorum ama biyandan da çok korkuyorum. Ne kendine ne bizlere zarar vermesini istemiyorum ama bunun için ne yapmalıyım bilmiyorum. En zararsız şekilde bu işi nasıl çözebilirim fikirlerinize ihtiyacım var
Dogru.Çocuğu alıp kaçın.
Adam da kendine ne yaparsa yapsın bence umrunuzda olmamalı.
http://www.hurriyet.com.tr/polis-memuru-bosanmak-isteyen-esini-oldurdu-intihara-kalkisti-40042805
Dün bu haberi duyduğumda hemen aklıma geldiniz. Sabah işe gelir gelmez yaşadığınız şehre baktım, farklıymış. Orada bir can gitti, benzer şeyler yaşamamak için lütfen bir şeyler yapın.
ben de haberi okuyunca süphelendim aklıma konu sahibi geldiçok üzücü bir durum vahset resmen
Çocukların kalici hafızası 4 yaşından önce oluşmaz. O yuzden korkmayın kalıcı psikolojik bir durumu olmaz. Bu konunun dışında, eşinizin acilen bir psikiyatriste gitmesi lazım. Siz bosanın ya da boşanmayin o adam çocuğunuzun babası. Ruhen sağlıklı olmak zorunda.
Eski oturduğumuz mahalleden 3 yaşımdayken ayrıldık, o eve ait anılarım var unutamadığım. Konu sahibini endişelendirmek için yazmıyorum ama yanlış bilgi olmaması açısından düzeltmek istedim.
Çocuğun durumu gözlenipte ona göre bir yol çizilebilir.
oğlum babasıyla bugüne kadar çok fazla zaman geçirmedi zaten. eşim çok yoğun çalışıyordu anlıyordum ama işten kalan zamanlarını da ailesine ayırmak yerine hep arkadaşlarıyla gezmeye ayırdı. biz hep ikinci planda kaldık onun için. ve oğlum şuanda babasını istemiyor. babası sarılmak için ona yaklaştığında eliyle itiyor, daha fazla üstelerse ağlamaya başlıyor.
evet babasını günlerce görmediği oluyor bazen ve hiç aramıyor eksikliğini hissetmiyor. çünkü babasız büyüdü çocuğum çok üzülüyorum onun için. hiçbir zaman baba sevgisi şefkati alamadı doğru düzgün. zaten kırılma noktalarımız da burdan başladı işin açığı. eşimin bana karşı ilgisizliğine artık alışmıştım, ama çocuğuna karşı ilgisizliği bitirdi beniÇocuk bile istemiyor adamı
Demek ki babası olmasa eksikliğini hissetmiyor
Ayrıca co uk anlar yasanilanlari ve bence her şeyin farkında
oğlum babasıyla bugüne kadar çok fazla zaman geçirmedi zaten. eşim çok yoğun çalışıyordu anlıyordum ama işten kalan zamanlarını da ailesine ayırmak yerine hep arkadaşlarıyla gezmeye ayırdı. biz hep ikinci planda kaldık onun için. ve oğlum şuanda babasını istemiyor. babası sarılmak için ona yaklaştığında eliyle itiyor, daha fazla üstelerse ağlamaya başlıyor.
Çocuğu alıp kaçın.
Adam da kendine ne yaparsa yapsın bence umrunuzda olmamalı.
Çocuğa mi tuttu sana mi orayı anlamadimve eşime bin kere çocuğun yanında kavga etmeyelim o herşeyi anlıyor ve etkileniyor dememe rağmen bütün kavgalarımız onun yanında yaşanıyor maalesef. susuyorum konu uzamasın kavga büyümesin diye ama sessiz kaldıkça iyice çığırından çıkıyor. daha dün oğlum 39 derece ateşle yanarken ve ben ateşini düşürmek için çabalarken yine kavgaya başladı. sonrada evden çekti gitti. neymiş duvarlar üstüne üstüne geliyomuş evde duramıyomuş boğuluyomuş. çocuğu hasta umrunda mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?