Çocuğumun Gözlerinin Önünde Kafasına Silah Dayayan Kocam

eşim için bir psikologdan randevu aldık onunla görüşmeye gidecek. oğlum içinde bir pedagogdan destek alacağım.

tedavisi biter bitmez de davayı açmayı düşünüyorum. şuanda yine aynı şeyleri tekrarlamasından korkuyorum

desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar. konuyu yeniden güncelleme gereği duydum.

eşim bu olaydan sonra yaklaşık 15 gün önce psikoloğa gitti. gayet iyi, düzelmiş gibiydi. ancak ben tüm bu olanları sindiremiyorum, durup durup eski konuları açıyorum ve tartışma başlıyor.

hele bu silah meselesini unutamıyorum. bu sebepten boşanılmaz beni çocuğumdan ayırma bir hataydı affet diyip ağlıyor sürekli. ama ben artık kesin bir şekilde boşanmak istediğimi söyledim dün. ve bu sefer çok çirkinleşmeye başladı. oğlumuz büyüsün ona anlatıcam, annen bizi yok yere ayırdı, bizi birbirimizden mahrum bıraktı seni babasız büyüttü yavrum diyecem, oğlumu soğutcam senden diye tehdit ediyor. hatta daha da ileriye gidip benden boşanırsan oğlumun elleri iki yakanda olsun, senden bu acının hesabını sorsun demeye bile getirdi durumu.

kafayı yemek üzereyim ben ya

Psikolojik işkence görme ihtimalin de var buna şaşırma. Eşin normal düşünebilen biri değil.
Hiç bir şey yapamaz. Çocuğunun düşüncelerini onun söyledikleri değil senin yaptıkların şekillendirir.
Bir kaç seansla da hemen normale döndüğünü düşünme. Eşin ağır bir vaka bana göre. Hemen tehditlere başvuran biri.
Umarım kararını uygularsın.

Psikolog 15 günde sonuç vermez, size rol yapmış sadece
Adamın karakteri ortada, bence doğru kararı vermişsiniz

Yaşadıklarını bende yaşadım. Benimki de kendine bıçak dayadı. Ama çocuk falan görmedi. Ben aldım elinden bıçağı. Bazen almasa idim de kendini gebertseydi diyorum. Boşanmayı çok istiyorum lakin aynı korkuları yaşıyoruz. Çocuk olunca hele herşeyi düşünüyorsun. Bazen Allahtan bulsa diyorum. O da olmuyor. Ama benimde dönüşüm yok sanırım. Kurtulmak en iyisi bunlardan. Zaten psikolojileri bozuk, daha ne yapabilirler düşünemiyorum bile.

Tedavi ise yaramamis belli
Ben zaten bu tarz adamlara tedavi ise yarayacağını asla düşünmüyorum iyi örneklerini de görmedim
Bence boşanma karariniz doğru olan

Psikolojik destek bir işe yaramamış bence de.
Adam aciz manyağın önde gideni, seni çocuğu sana karşı doldurmakla tehdit ediyor.
Bi cacık olmaz bu heriften.
En kısa zamanda kurtulmanı diliyorum

en kısa zamanda boşanıp kurtulabilirim inşallah

sizinde Allah yardımcınız olsun arkadaşım. çocuk olmasa zaten şimdiye kadar bende asla durmazdım çoktan boşanmıştım ama dediğiniz gibi çocuk olunca insan herşeyi iki kez düşünmek zorunda kalıyor

Ben şuanda konuşmuyorum ki. Artık onu kaale almayıp, konuşmasam soğuk davransam artık kendi gider herhalde diye düşünüyorum. Çocuğuma da faydası yok çünkü.

Niye ayriliyorsun adam duzelmeye calisiyor.Hic cabalamadigini goruyorum yazik degilmi esine yuvana.

Niye ayriliyorsun adam duzelmeye calisiyor.Hic cabalamadigini goruyorum yazik degilmi esine yuvana.

Hangi hareketi duzeldigini gösteriyor sizce
Söyleyin de konu sahibi bir de o açıdan bakmayı denesin
Çocuğun gözü onunde tekrar silahı kafasına dayanağı için mi düzelmis oluyor

Okudum diger konunu kavga kufur varmis esinle her konustugun da adam duzeltmeye calismis zaten kendini alttan alip idare edebilirsin tatli dilli olabilirsin sinirli stresli bir isi var yardimci olmaya ne dersin birazda bu sizde bitiyor .Hemen ayrilicam diye tehdit etmissiniz tamam kim ister evladinin sagliksiz bir ortam da buyumesini ama sizde hemen resti ceken bi kadinmissiniz gibi geldi bence idare edin mutlulukta sizin eliniz de.

Hangi hareketi duzeldigini gösteriyor sizce
Söyleyin de konu sahibi bir de o açıdan bakmayı denesin
Çocuğun gözü onunde tekrar silahı kafasına dayanağı için mi düzelmis oluyor
Acaba bayan ne yapmista adam o hareketi yapmis tek tarafli bakiyorsunuz .Adam bunalim da belli yardima ihtiyaci var yuzustu neden birakiliyor tedaviye de yanasmis bayan tedaviden sonra birakacam diyor.

Acaba bayan ne yapmista adam o hareketi yapmis tek tarafli bakiyorsunuz .Adam bunalim da belli yardima ihtiyaci var yuzustu neden birakiliyor tedaviye de yanasmis bayan tedaviden sonra birakacam diyor.
eşimin bir arkadaşlık sitesinde üyeliğini yakaladım ve ordan kavga etmeye başladık. hayır seni aldatmadım bana inan diyerek kafasına silah dayadı, işin özü bu.

bugüne kadar biçok kez alttan aldım biçok şeye göz yumdum. dayak yedim onu bile sineye çektim oğlum için ama artık tahammül edemiyorum. en ufak şeyi bile batar oldu bana. ve o psikolojik destekten sonra dahi beni oğlumla tehdit ediyor. daha ne yapabilirim ki?

Sizin yaptığınız adamın şiddetine bahane aramak
Tek taraflı baktığımı düşünmüyorum
Bir evde çocuk varsa o çocuğun menfaatine göre bakarım olaya
Bu olayda da böyle her işine geldiğinde işin içine tehdit ve silah sokan bir baba ile buyumek çocuğun yararına olamaz

Evde hastalikli bir es varsa o hastaligi yenmesi icin once mucadele gerek baktin duzelmiyor o zaman birakirsin ama adam tedaviye evet demis beklesin biraz.Yuva kolay kurulmuyor.Her seye cocugu karistirmayin simdi babasiz buyumekte cocugun ruhbsagligini etkiler biraz ugrasmak lazim ondan sonra yollari ayirabilir.Bekara koca bosamak kolay gelir tabi onu bosa bunu bosa kolay mi .Savasmaliyiz anlatabildim mi .

Birazdaha mutlu olmaya calisabilirsiniz mutlu olabilecegi seyler yaparak yeniden deneyin ve rahatsizliginolan esinize yardim edin size ihtiyaci var demekki .Baktiniz olmuyor ayrilin tabiki de siddeti asla onaylamiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…