- 11 Aralık 2015
- 28
- 39
- 3
- 41
- Konu Sahibi araftayimm
-
merhaba arkadaşlar. konuyu yeniden güncelleme gereği duydum.
eşim bu olaydan sonra yaklaşık 15 gün önce psikoloğa gitti. gayet iyi, düzelmiş gibiydi. ancak ben tüm bu olanları sindiremiyorum, durup durup eski konuları açıyorum ve tartışma başlıyor.
hele bu silah meselesini unutamıyorum. bu sebepten boşanılmaz beni çocuğumdan ayırma bir hataydı affet diyip ağlıyor sürekli. ama ben artık kesin bir şekilde boşanmak istediğimi söyledim dün. ve bu sefer çok çirkinleşmeye başladı. oğlumuz büyüsün ona anlatıcam, annen bizi yok yere ayırdı, bizi birbirimizden mahrum bıraktı seni babasız büyüttü yavrum diyecem, oğlumu soğutcam senden diye tehdit ediyor. hatta daha da ileriye gidip benden boşanırsan oğlumun elleri iki yakanda olsun, senden bu acının hesabını sorsun demeye bile getirdi durumu.
kafayı yemek üzereyim ben ya
merhaba arkadaşlar. konuyu yeniden güncelleme gereği duydum.
eşim bu olaydan sonra yaklaşık 15 gün önce psikoloğa gitti. gayet iyi, düzelmiş gibiydi. ancak ben tüm bu olanları sindiremiyorum, durup durup eski konuları açıyorum ve tartışma başlıyor.
hele bu silah meselesini unutamıyorum. bu sebepten boşanılmaz beni çocuğumdan ayırma bir hataydı affet diyip ağlıyor sürekli. ama ben artık kesin bir şekilde boşanmak istediğimi söyledim dün. ve bu sefer çok çirkinleşmeye başladı. oğlumuz büyüsün ona anlatıcam, annen bizi yok yere ayırdı, bizi birbirimizden mahrum bıraktı seni babasız büyüttü yavrum diyecem, oğlumu soğutcam senden diye tehdit ediyor. hatta daha da ileriye gidip benden boşanırsan oğlumun elleri iki yakanda olsun, senden bu acının hesabını sorsun demeye bile getirdi durumu.
Psikolojik destek bir işe yaramamış bence de.merhaba arkadaşlar. konuyu yeniden güncelleme gereği duydum.
Yaşadıklarını bende yaşadım. Benimki de kendine bıçak dayadı. Ama çocuk falan görmedi. Ben aldım elinden bıçağı. Bazen almasa idim de kendini gebertseydi diyorum. Boşanmayı çok istiyorum lakin aynı korkuları yaşıyoruz. Çocuk olunca hele herşeyi düşünüyorsun. Bazen Allahtan bulsa diyorum. O da olmuyor. Ama benimde dönüşüm yok sanırım. Kurtulmak en iyisi bunlardan. Zaten psikolojileri bozuk, daha ne yapabilirler düşünemiyorum bile.
Ben şuanda konuşmuyorum ki. Artık onu kaale almayıp, konuşmasam soğuk davransam artık kendi gider herhalde diye düşünüyorum. Çocuğuma da faydası yok çünkü.en kısa zamanda boşanıp kurtulabilirim inşallah
sizinde Allah yardımcınız olsun arkadaşım. çocuk olmasa zaten şimdiye kadar bende asla durmazdım çoktan boşanmıştım ama dediğiniz gibi çocuk olunca insan herşeyi iki kez düşünmek zorunda kalıyor
Niye ayriliyorsun adam duzelmeye calisiyor.Hic cabalamadigini goruyorum yazik degilmi esine yuvana.merhaba arkadaşlar. konuyu yeniden güncelleme gereği duydum.
Niye ayriliyorsun adam duzelmeye calisiyor.Hic cabalamadigini goruyorum yazik degilmi esine yuvana.
Acaba bayan ne yapmista adam o hareketi yapmis tek tarafli bakiyorsunuz .Adam bunalim da belli yardima ihtiyaci var yuzustu neden birakiliyor tedaviye de yanasmis bayan tedaviden sonra birakacam diyor.Hangi hareketi duzeldigini gösteriyor sizce
Söyleyin de konu sahibi bir de o açıdan bakmayı denesin
Çocuğun gözü onunde tekrar silahı kafasına dayanağı için mi düzelmis oluyor
eşimin bir arkadaşlık sitesinde üyeliğini yakaladım ve ordan kavga etmeye başladık. hayır seni aldatmadım bana inan diyerek kafasına silah dayadı, işin özü bu.Acaba bayan ne yapmista adam o hareketi yapmis tek tarafli bakiyorsunuz .Adam bunalim da belli yardima ihtiyaci var yuzustu neden birakiliyor tedaviye de yanasmis bayan tedaviden sonra birakacam diyor.
Acaba bayan ne yapmista adam o hareketi yapmis tek tarafli bakiyorsunuz .Adam bunalim da belli yardima ihtiyaci var yuzustu neden birakiliyor tedaviye de yanasmis bayan tedaviden sonra birakacam diyor.
Evde hastalikli bir es varsa o hastaligi yenmesi icin once mucadele gerek baktin duzelmiyor o zaman birakirsin ama adam tedaviye evet demis beklesin biraz.Yuva kolay kurulmuyor.Her seye cocugu karistirmayin simdi babasiz buyumekte cocugun ruhbsagligini etkiler biraz ugrasmak lazim ondan sonra yollari ayirabilir.Bekara koca bosamak kolay gelir tabi onu bosa bunu bosa kolay mi .Savasmaliyiz anlatabildim mi .Sizin yaptığınız adamın şiddetine bahane aramak
Tek taraflı baktığımı düşünmüyorum
Bir evde çocuk varsa o çocuğun menfaatine göre bakarım olaya
Bu olayda da böyle her işine geldiğinde işin içine tehdit ve silah sokan bir baba ile buyumek çocuğun yararına olamaz
Birazdaha mutlu olmaya calisabilirsiniz mutlu olabilecegi seyler yaparak yeniden deneyin ve rahatsizliginolan esinize yardim edin size ihtiyaci var demekki .Baktiniz olmuyor ayrilin tabiki de siddeti asla onaylamiyorum .eşimin bir arkadaşlık sitesinde üyeliğini yakaladım ve ordan kavga etmeye başladık. hayır seni aldatmadım bana inan diyerek kafasına silah dayadı, işin özü bu.
bugüne kadar biçok kez alttan aldım biçok şeye göz yumdum. dayak yedim onu bile sineye çektim oğlum için ama artık tahammül edemiyorum. en ufak şeyi bile batar oldu bana. ve o psikolojik destekten sonra dahi beni oğlumla tehdit ediyor. daha ne yapabilirim ki?
http://www.hurriyet.com.tr/polis-memuru-bosanmak-isteyen-esini-oldurdu-intihara-kalkisti-40042805
Dün bu haberi duyduğumda hemen aklıma geldiniz. Sabah işe gelir gelmez yaşadığınız şehre baktım, farklıymış. Orada bir can gitti, benzer şeyler yaşamamak için lütfen bir şeyler yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?