çocuğumun güvenliği sorunu

sadece k.k daki kankilerimle görüşebileceğim bir telefon istiyorum ben de gangsta seni de kanki kabul edıyorum uygun görürsen he he

pff ne soktun aklıma gece gece sen şimdi yahu:işsiz:
yalnız anlamadım yolda takmayacak okulda takacak e okuldan da sen alıyorsun.
okulda ne olacak çocuğa.

Kesinlikle almalısınız. Evet çalınma kırılma riski var sonuçta çocuk bu. Ama değer. Feda olsun güvenlik önemli. durumu iyi olan aileler Çocuklarina savunma dersleri aldirmali. Aslında keşke ders olarak konulsa beden eğitimi yerine. Günümüz turkiyesinde başka yol yok malesef.
savunma dersi iyi fikir .Ama benim kız zaten çok zayıf ufak tefek yürüyüşe çıksak daha da zayıflayacak diye ödüm kopuyor 1 sene daha bekleyeyim serpilsin bariii

pff ne soktun aklıma gece gece sen şimdi yahu:işsiz:
yalnız anlamadım yolda takmayacak okulda takacak e okuldan da sen alıyorsun.
okulda ne olacak çocuğa.
bizimki sorunlu biraz kitabımı unuttum getir krep yap getir karnım ağrıyor gel al ayakkabım ıslandı yağmurda yenisini getir diye vırt zırt öğretmenine aratıyor . EEE zorba akranları da var arada ağlatıyorlar ş,ddet uyguluyorlar o zamanda haberim olması gerekiyor

Biz de aldık kızımıza. Yani bir de dandik bir saat gibi duruyor. Bilmeyen hiç anlamaz hele. Tek tuşla kapatamiyorsunuz. Kapatırsanız, kolundan çıkarsa falan bildirim geliyor yani. İyi bişey ama daha okulda kullanmadık biz de okul bitince almıştik.

Şimdi ben size özelliklerini yazayım konu sahibine de fikir olur,
Bu saat için anne telefonuna uygulama indiriyor uygulamaya saati kaydetip senkronize ediyor, o uygulamadan çocuğu rehberine kimleri eklemek istiyorsanız onu ekliyorsunuz cocuk bunu saatten yapamıyor,
Sonra güvenli bölgeleri seçiyorsunuz ev,okul vs allah korusun güvenli bölgeden çıkış yaptığında mesaj geliyor anneye hemde anında, ekstra olarak zaten haritadan izliyorsunuz çocuğu,
Saat kapandığı zaman yine mesaj geliyor size hatta sarji azaldığında bile mesaj geliyor
En güzeli SOS düğmesi var çocuk 3 saniye boyunca bastığı zaman rehberdeki herkese sms ile yardım çağrısı gidiyor.
hangi marka hangi uygulama acaba. çok iymiş

Bu saat için anne telefonuna uygulama indiriyor uygulamaya saati kaydetip senkronize ediyor, o uygulamadan çocuğu rehberine kimleri eklemek istiyorsanız onu ekliyorsunuz cocuk bunu saatten yapamıyor,
Sonra güvenli bölgeleri seçiyorsunuz ev,okul vs allah korusun güvenli bölgeden çıkış yaptığında mesaj geliyor anneye hemde anında, ekstra olarak zaten haritadan izliyorsunuz çocuğu,
Saat kapandığı zaman yine mesaj geliyor size hatta sarji azaldığında bile mesaj geliyor
En güzeli SOS düğmesi var çocuk 3 saniye boyunca bastığı zaman rehberdeki herkese sms ile yardım çağrısı gidiyor.

Sizin yazdığınız ozellillere uygun saatten kızıma aldım bu sene aynen anlattığınız gb nerede görebiliyorum rehberinde 10 kişi ekli onun dışında arama yapamıyor bir ihtiyaç anında arayıp konuşabiliyor bizimle ben vod...e hat bayisinden hem kartını hem telefonunu aldım ayda 50 lira 24 ay ödemeli şekilde.cokta memnunum çarşıya pazara giderken de takıyor kurana gidiyor bu yaz orada da kullanıyor memnunum şahsen arada girip nerede ona söylemeden bakabiliyorum.sarji azda yada bittiyse gene görebiliyorum çok işlevsel benim için.

Bu çok güzelmiş. Hangisi bu markası ne?

Sizin yazdığınız ozellillere uygun saatten kızıma aldım bu sene aynen anlattığınız gb nerede görebiliyorum rehberinde 10 kişi ekli onun dışında arama yapamıyor bir ihtiyaç anında arayıp konuşabiliyor bizimle ben vod...e hat bayisinden hem kartını hem telefonunu aldım ayda 50 lira 24 ay ödemeli şekilde.cokta memnunum çarşıya pazara giderken de takıyor kurana gidiyor bu yaz orada da kullanıyor memnunum şahsen arada girip nerede ona söylemeden bakabiliyorum.sarji azda yada bittiyse gene görebiliyorum çok işlevsel benim için.

hangi marka ve hangi uygulama acaba

Kızıma aldık okul kapanınca.İki arkadaşı da okullar açıkken almıştı.Bir uyenin bahsettigi ozellikleri var,alcatel marka.Simdilik memnunuz ama suya dayanıklı değil ve kayış kopması en sık yaşanan sorunmus

bizimki sorunlu biraz kitabımı unuttum getir krep yap getir karnım ağrıyor gel al ayakkabım ıslandı yağmurda yenisini getir diye vırt zırt öğretmenine aratıyor . EEE zorba akranları da var arada ağlatıyorlar ş,ddet uyguluyorlar o zamanda haberim olması gerekiyor

Cey

Bunlar içinse bence alma

Okul bağımsız olmayı olanla yetinmeyi kendi sorunlarını çözüp sorumluluklarını almayı öğrendikleri yer

Bunlar için aramamalı

Sağlık sorununda da öğretmen arar

Bunlar güvenlikten öte hanfendinin nazları

Back
X