Çocuğumun isim bilmecesi

Keşke ben de rütamda gördüm diye yalan söyleseydim de kızıma istediğim ismi koysaydım. Nerde bende o akıl
bende rüya gördüm oglumdan sonra ikiz çocuğum oluyordu 1, kız 1 erkek birkaç defa aynı şeyi gördüm ki iç aklımda olmayan isimler ...gördüğüne inanırım ama yalan söylediyse beni kızdıran o işte

Yani işte takıldığım şey isim veya kimin söylediği değil çünkü ben aram çok ta iyi olmamasına rağmen herkese sordugm için ona da fikir sordum o an deseydi bana ...
Ya gecen yıl köyde öyle ben soyeldimde oldu gibi konuşunca kendimi salak gibi hissettim arkamdan iş çevrilmiş gibi dün arqkdas ortamında bizim isim konusuna benzer bir konu geçti de irfan tekrar depresti

Allah başka dert vermesin niye bu kadar takıntı yaptınız sizinsde hoşunuza gitmiş koymuşsunuz. Gerçekten böyle hayatı kendinize fazla zorlaştırmıyor musunuz?
Yalandan nefret ediyorum .Yani ne bileyim oldureceklerini bilsem yalqn söylemem bu konuda cidden twkintikiyim belki kötü ama kandiriomis olma ihtimali beni sinirlenfiriyor işte dün arkadaşa ortamında biizmki gibi bir konu konuşuldu oradan takıldı tekrar .

Evet zoruma giden kısmı anlamissinz sağolun .Yani inanın kv,kp görümce teyze amca elti değil isim kimden çıktı umrumda değil ,kızdığım konu eşim bana yalan mı söyledi ama yani otel benden korkmaz annem istedi koydum diye kavga da eder o kadar baskıdan sonra bilmiyorum .Dün bir konu açıldı da arkadaşlar arasında oradan benimki geldi aklıma

Evet doğru söylüyorsunuz cook.sukur ki tıbbın imkansiz dediği bir şekilde öldü bin şükür .ya dün arkadaş ortamında birisi kendi yaşadığı benzer bir olayı anlatınca aklıma geldi tekrar .Birde kv geçen yıl ben koydurdum tavrıyla söylediği için ocimde kaldı işte çünkü ağzının payını almadan önce isminde ben koydurdum istersen herşeyi yaptırırım kafasında bir tip bu da rahatsız etti galiba :)

Ya inanın konu ismi kimin koyduğu değil yemin ediyorum yani kendi annemde koydursa aynı düşünürüm yani sırf tepki göstermeden koyayım.diye yalan mı söylendi bana ..Dün arkadas ortamında benzer birşey anlatıldı oradan takıldı aklıma

3.5 yaşında oğlunuz.
el insaf.
boş vaktiniz çoksa değerlendirin.
böyle şeylere takılmazsınız o vakit.
Yok boş vakitte değil dün arkadaş ortamindaydik burtanesi buna benzer bir hikayesini anlattı o zaman aklıma geldi işte birde biraz moral bozukluğu yaşadığım bir donemdeyim.sqnirim o yüzden biraz canım sıkıldı

Ya olabilir bakın o dönem kv aram iyi değildi ama yinede herkese sorduğum için ona da sordum .O zaman ben kendi kizima karismadim sana karışmam diyeceğine ya böyle böyle birşey gördüm beğenirsen binaklinda bulunsun deseydi kizmazdim .Çünkü normalde kolay kolay birisine birşey danismam yani .
Bwgenmesem tüm dünya üstüme gelse koymazdim ama gereksiz yere oyun oynanmış olma ihtimali varsa buna bozuodum dün bir ortamda arkadaş kendi yaşadığı şeyi anlattı da oradan aklıma geldi tekrar

haklsiin saçma sapan şeylere takmakta ustme yok ...ya ismi bwgenmesem koydurmazdim kötü bir isim değil inan bunu annem de yapsa kızarım çünkü ben açık bir şekilde eoruyoken fikrini söylemeyin arkadan oğluna fit fit anlatmasına uyuz oluyorum çünkü oyle huyları var .Eşim zaten öyle birşeye alet olduysa canını yerim .Ama gerçekten dalavere den nefret ediyorum .bu rüya konusu sonradan bu kadar netleşti doğumdan sonra ondan önce ben gördüm dedi geçti ..ay ne bileyim ya

Hayır gerçekten konu kv nin koymasi değil yemin ediyorum .Konu ben sorduğumda birşey söylemeyip arkadan oğluna rüya girdum vs diye anlqtmasi ve gene yılda ben koydurdum a getiren yorumu ...
Çünkü kendi çocuklarına isim koyamadigini yüz bin kez analtti ağlayarak acindurma huyu var ..Esimde buna alet olup uydurduysa diye kızıyorum yoksa inanın dürüstçe anlatsa yine düşünürdüm o ismi

İyi misiniz ya hu, başınıza silah dayayan olmamış, beğenmişsiniz de.
3,5 yıldır ne için sıkıştırıyorsunuz adamı belli değil.
Yok ilk bir yıl kavga filan ettiğimizde açtım konuyu ..gecen yıl kv köyde benim sayemde koydular gibi bir laf vardır edince biraz sinirlendim ben ne biliyorum ne duyuyorum diye kendince açıklama yaptı kapattım dün bir ortamda benzer bir olay konuşuldu ondan sonra aklıma takıldı tekrar işte

İsmiyle yaşasın çocuğunuz.İsimlerin enerjisine inanıyorum.Ne güzel isim işte.Kafanıza taktığınıza değecek bir sorun yok ortada bence.Kim ne dediyse demiş,ne önemsiyorsunuz artık.
Evet kesinlikle iki ismini de yansıtıyor cidden .acaip zevkine sefasina düşkün :) sağolun ..
Dün bulunduğum ortamda benzer birşey konuşuldu oradan takıldı aklıma ya ne bileyim bu kadar basit birşey için yalan söylendiğini düşünmek istemiyorum sanırım

İçinizde o kadar dert olduysa diğer ismini yok sayın seslenirken diğerini kullanın filan.. hem iki isim sevmiyorum ben zorlama olmuş gibi geliyor hep

Haklısınız çok şükür tabiki olmasa eminim ki olsunda ismini kim.koyarsa koysun diyecektim biliyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin ...
Dün bir konu.acildi bulunduğum ortamda konuşulanlar etkiledi biraz oradan aklıma takıldı sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…