• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugumun önünde kavgaya tutustu benimle..

Gece bol bol.konuştum yavrumla.Babasinin ona kizmadigini baska birine kizdigini ama yanlis yaptigini korkmamasini benim onu hep koruyacagimi söyledim.Gece 1 e kadar boyama yaptık sohbet ettik.Uyurken de cenin pozisyonunda yatip ona sarilmami istedi yavrum ya.Sabah eşim hicbirsey olmamis gibi konusmaya çalıştı kiyafeti iyi olmusmu diye soruyor tabiki konuşmadım oyle kolay degil dun aksami unutmak dedim sizin ailede genetik yapip yapip yüze bakmak dedim agir vakasin bi tedavi olman lazim senin dedim oh olsun.Bu boyle kalmicak dedim bu zamana kadar yaranamadim üstüne sen hicbirseyi duzeltemedin ama bundan sonra goreceksiniz dedim.Sessiz kaldi.

Gece bol bol.konuştum yavrumla.Babasinin ona kizmadigini baska birine kizdigini ama yanlis yaptigini korkmamasini benim onu hep koruyacagimi söyledim.Gece 1 e kadar boyama yaptık sohbet ettik.Uyurken de cenin pozisyonunda yatip ona sarilmami istedi yavrum ya.Sabah eşim hicbirsey olmamis gibi konusmaya çalıştı kiyafeti iyi olmusmu diye soruyor tabiki konuşmadım oyle kolay degil dun aksami unutmak dedim sizin ailede genetik yapip yapip yüze bakmak dedim agir vakasin bi tedavi olman lazim senin dedim oh olsun.Bu boyle kalmicak dedim bu zamana kadar yaranamadim üstüne sen hicbirseyi duzeltemedin ama bundan sonra goreceksiniz dedim.Sessiz kaldi.

Duygusal davranıyosun bu zıtlaşmadan en çok yara alacak olan gene oğlun, adam bir susar iki susar üçüncü de konuşur ki konuşunca ettiği laflar ortada, çocuğunun gözünde itibarsızlaşırsın

Duygusal davranıyosun bu zıtlaşmadan en çok yara alacak olan gene oğlun, adam bir susar iki susar üçüncü de konuşur ki konuşunca ettiği laflar ortada, çocuğunun gözünde itibarsızlaşırsın
Ah cnm karsimdaki kv hayatimk bitirdi evliligim en guzel zamanlari hep kavga gürültü ile gecti ama esim onunla dibdibe oturmaya mecbur birakti beni.Esime de cok kinleniyorum bosanmayi düşünmem çünkü pes etmicem bu evi sattiricam kv ye en buyuk ceza bizim burdan gitmemiz ölüyor korkudan.Biktim.usandim gorusmek dahi istemiyorum artik ama yüzsüz yine geliyor afedersin it gibi davraniyorum yüzüne bakmıyorum yine ariyor geliyor bunaltiyor.Ben calisan biriyim aksam cocugu alip geliyorum eve.Aradan cok gecmiyor esim.geliyor hemen ardindan 5 dk ya o kapıyı caliyor.Tam yemek saati geliyo kesinlikle tadına bile bakmiyor ama tepemize çöküyor ne huzur kalıyor ne istah.Defalarca kavgasini yaptim esime diyorum soyle bari yemek saati gelmesin yemiyor tepemizde dikiliyor ya da cocugu tepesinde.

Zaten beni de delirten bu.Cocuga bakmak istemiyor ama sabah aksam ve bugun 3.kere olmak uzere cocugu gorecem diye paraladi kendini.Eşime cok soyledim ama kabul etmiyor ofke kontrolü sorunu var bence de.

Inanin şöyle anlatayim kv biyere gidecegimizi duydugu anda bile cocugumun modu degisiyor kiyamet kopuyor kendinde degil gibi davraniyor ne yapacagim ne dusunecegimi sasirmis durumdayim

kocası yokmu bu kadının yav ???

Ay özür dilerim ama sizinki de ayrı bi türmüş. Güya çocuğu düşman edecek size. üstelik annesiniz siz, yeri gelir kızarsınız, yeri gelir cezA verirsiniz. Güya o kızmıyo çok seviyo anne kızıyo anne kötü babaanne iyi öyle mi?
Allahından bulsun.
Bu kaynanaların hepsi ayrı bir tür zaten. Çocuklar bağlar iyi oldu mu vız gelir tırıs gider kaynana :ukala:

kaynana manyak ama asıl sorun eşinizde.
onu işleyin önce, bu kadarına izin vermemeli. hem çocuğun yanında konuştukları da hiç normal değil.

Esimle olagan baslayan aksamimiz rezillikle sonuclandi suan darmadagin olmus durumdayim.
Herzamanki gibi esim isten geldi 5 dk gecmedi kv geldi.Yakin oturuyoruz.Çocuğum bakmak istemedigi icin krese basladi bu yil hergunumuz sikintili basliyor.Kv hanım sabah giderken ve okuldan gelince olmak uzere hergun cocugu görecem diye paraliyor kendini sanki cocugu sakiniyorum ondan.Tabi cocugumun da dengesini bozuyor bana seni sevmiyorum beni okula goturuyorsun babaneme gotur beni o iyi bakar bana ..gibi boyunda büyük laflar ediyor hatta kv yi gorunce iyice hırçınlasiyor eve girmek istemiyor.

Herneyse bu kv nin de hosuna gidiyor bu durum ki surekli kendini gosterme pesinde.Onu da gectim bu kv de ne varsa cocuk onu gordukten sonra bir aglama krizleri kendini yerden yere atma görmeniz lazim.Aylardir farkındayız esimde farkinda gözü de degiyor cocuguma bu bir degil 2 degil hep mi tesaduf olur.Onceleri konduramazdik ama cocuk bunj ne zaman gorse 2 guzel kelime etse yavrum o gittikten bi sure sonra zivanadan cikiyor.

Nitekim bu aksam da boyle oldu cocugum krizlere girdi kustu hatta bir kiyamet koptu esim apartmani inletecek kadar cocuga bagirmaya basladi elinde telefonu yere firlatti.Cocuguma ne laflar cocuk bu arada 4 yasinda.Ben de dayanamadim cocuk bi yandan aglama krizi kusma vs iken esimin tavri cocuga karşı delirdim resmen.Bana bak dedim cocugun suçu yok annen ne zaman gelse bu cocuk boyle oluyor gözü degiyor sen de biliyosun bunu bağırip durma rezil ettin konu komsuya diye.

Bu sefer bana basladi yok annemle ilgili konusma girtlagini sıkarım senden de biktim evlilikten de.Bi anami sığdıramadım başına annem kadar tas düşsün.Susacaksin Susacaksin diye bagirdi biseyler firlatti etrafa.Kendine gel dedim delirdin galiba sen de farkindasin biktim usandim evi satip uzaklasalim diyen kendiydi vazgecti kv nin dibinde yaşamadığım sorun duymadigim hakaret kalmadi nefret ediyorum kv den hatiri icin katlaniyordum ama yaranamiyorum.Kadin kem gözlü ve sinirimi bozuyor kiskancliktan etrafa o kadar negatif yayiyor ki anlatamam.Çocuğum beni öpse kiskaniyor bana düşkün olmasin diye emzirme diye beynime yiyen,aileme soylemedigi kalmayan,oglunu doldurup üstüme salan,cocuga bakamam hayatimi kısıtlayamam ne yaparsaniz yapin diyen ve 1 saat bile alip bakmayan bir kadin.Siz olsaniz sinir olmazmisiniz?Neler yapti bilseniz yüzüne bakmam bile esimin hatrina ama ne yazikki hala huzursuz etmeye devam ediyor.En cok ta cocugum yaninda bu kavgalar yüreğimi sizlatti sus diyorum bagirma cocuk var olsun diyor bunlar da lazim cocuga diye..cok sinirlerim bozuk
boşan.

Zaten beni de delirten bu.Cocuga bakmak istemiyor ama sabah aksam ve bugun 3.kere olmak uzere cocugu gorecem diye paraladi kendini.Eşime cok soyledim ama kabul etmiyor ofke kontrolü sorunu var bence de.

Inanin şöyle anlatayim kv biyere gidecegimizi duydugu anda bile cocugumun modu degisiyor kiyamet kopuyor kendinde degil gibi davraniyor ne yapacagim ne dusunecegimi sasirmis durumdayim

Arada kayınvalidenin evine bırak kaç eşinede çocuğu annene koydum gel bu akşam dışarda yemek yiyelim de.
Çocuğu kapıdan ver içeri girme babaanneni üzme tamam mı falan diye tembih et (bunu öylesine yapıcaksın ama) çok takmadan seni tutturdu bende getirdim çüs by de kaç :)))

Ah cnm karsimdaki kv hayatimk bitirdi evliligim en guzel zamanlari hep kavga gürültü ile gecti ama esim onunla dibdibe oturmaya mecbur birakti beni.Esime de cok kinleniyorum bosanmayi düşünmem çünkü pes etmicem bu evi sattiricam kv ye en buyuk ceza bizim burdan gitmemiz ölüyor korkudan.Biktim.usandim gorusmek dahi istemiyorum artik ama yüzsüz yine geliyor afedersin it gibi davraniyorum yüzüne bakmıyorum yine ariyor geliyor bunaltiyor.Ben calisan biriyim aksam cocugu alip geliyorum eve.Aradan cok gecmiyor esim.geliyor hemen ardindan 5 dk ya o kapıyı caliyor.Tam yemek saati geliyo kesinlikle tadına bile bakmiyor ama tepemize çöküyor ne huzur kalıyor ne istah.Defalarca kavgasini yaptim esime diyorum soyle bari yemek saati gelmesin yemiyor tepemizde dikiliyor ya da cocugu tepesinde.
çocuk buna da alışsın demiş ya eşin, söyle birkaç gün anasında kalsın. sebebini sorarsa "çocuk sensizliğe alışsın" de. belki tutuşur.

Arada kayınvalidenin evine bırak kaç eşinede çocuğu annene koydum gel bu akşam dışarda yemek yiyelim de.
Çocuğu kapıdan ver içeri girme babaanneni üzme tamam mı falan diye tembih et (bunu öylesine yapıcaksın ama) çok takmadan seni tutturdu bende getirdim çüs by de kaç :)))

Valla bu insanlara en güzel cevap böyle yapmak.

Çocuğunuzu ondan kaçıracağınıza, bence direkt ona götürün. Hani akşam size geliyor ya, okuldan alın çocuğunuzu eve gitmeyin direkt babannesine götürün, seni sayıkladı senin evinde yemek yemek istedi al bakalım diye. Çocuğunuz da bir süre sonra zaten babannesinden soğur. Genelde 7-8 yaşından sonra çocuklar hissediyor kötü anneanne babanneyi merak etmeyin. Çocuğunuzu gerçekten sakınmayın üzerine gidin. Haftasonu mesela alın çocuğu verin babannesine eşinizle çıkın dolaşın. Hem eşiniz de gerçekleri görür belki bu şekilde lulumom lulumom

arkadaşların fikirleri güzel. üç beş gün üstüste oğlunu kv bırak. eşinle keyifle yemeğini ye.
ama kv çocuğu da alır gelir durmadı diye.
o zaman dışarıda yemeniz lazım.

Hanim cok dolu cnm evde durmaz bize gelmeleri disinda hep geziyor ya da misafiri var cocugumu ona guvenip ben birakmam zaten evinde sigara iciliyor heryer incik cincik pislik içinde.Baktigi donemde de kendi evimde baktırdım

Hanim cok dolu cnm evde durmaz bize gelmeleri disinda hep geziyor ya da misafiri var cocugumu ona guvenip ben birakmam zaten evinde sigara iciliyor heryer incik cincik pislik içinde.Baktigi donemde de kendi evimde baktırdım
hmm. o zaman haklısın.
inşallah eşin restini görür de uzağa taşınırsınız.

Yillardir bir kisir döngü icindeyim surekli basa sariyor hep ayni sorunlar..yavrum icin güçlü duruyorum yoksa ugrasmazdim

bence yakın oturmanızdan değil eşinden kaynaklı
Evet cunku o annesini dizginleyemedi kadin hak görüyor bazi seyleri kendinde.Düşünün komsuluk iliskilerimde bile aramizi bozmaya çalışıyor.Evliligimi yedi bitirdi zaten e bende insanım nereye kadar yansitmicam eşime..

plesebo etkisi vardır esasen yani bunalrın hepsi psikolojiktir

siz inandığınız için sizin için nazar var ben inanmam hiç başıma da gelmedi

yani şimdi benim akıllı uslu oğlum bir gün yaramazlık yaptı hastanelik oldu

birkaç gün önce babası işe götürmüştü herkes aman pek akıllı pek uslu demiş ee sonra başına bu olay geldi, nazar mı değdi

hayır gerekli önlemleri almayıp acele bir şey yaptı ve düştü

Evet nazar değdi bana göre . Nazara inanmayanlar içinde olumsuz enerji dalgalarına maruz kaldı :)

Back
X