Evet nazar değdi bana göre . Nazara inanmayanlar içinde olumsuz enerji dalgalarına maruz kaldı :)
ben de dikkatsizlik yaptı diyorum
zira babası hadi çabuk demiş ayağı kaymış vs vs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet nazar değdi bana göre . Nazara inanmayanlar içinde olumsuz enerji dalgalarına maruz kaldı :)
bunla ilgili o kadar örnek yaşadım ki . özellikle belirli kişilerin yanına gittiğimde her seferinde çocugumun başına akla almayacak şeyler geldi. nazar haktır. bazı insanları etkilemez ama bazı insanalr çok fazla etkilenir. keşke inanmamak çözüm olsaydı :)Evet nazar değdi bana göre . Nazara inanmayanlar içinde olumsuz enerji dalgalarına maruz kaldı :)
ah su fesat kvler siz ona yakın oldugunuz müddetce aranız hep soguk olur cocuk bile anlamıs kadının cadı oldugunu.esine kv sakın kötüleme kötü sen olursunEsimle olagan baslayan aksamimiz rezillikle sonuclandi suan darmadagin olmus durumdayim.
Herzamanki gibi esim isten geldi 5 dk gecmedi kv geldi.Yakin oturuyoruz.Çocuğum bakmak istemedigi icin krese basladi bu yil hergunumuz sikintili basliyor.Kv hanım sabah giderken ve okuldan gelince olmak uzere hergun cocugu görecem diye paraliyor kendini sanki cocugu sakiniyorum ondan.Tabi cocugumun da dengesini bozuyor bana seni sevmiyorum beni okula goturuyorsun babaneme gotur beni o iyi bakar bana ..gibi boyunda büyük laflar ediyor hatta kv yi gorunce iyice hırçınlasiyor eve girmek istemiyor.
Herneyse bu kv nin de hosuna gidiyor bu durum ki surekli kendini gosterme pesinde.Onu da gectim bu kv de ne varsa cocuk onu gordukten sonra bir aglama krizleri kendini yerden yere atma görmeniz lazim.Aylardir farkındayız esimde farkinda gözü de degiyor cocuguma bu bir degil 2 degil hep mi tesaduf olur.Onceleri konduramazdik ama cocuk bunj ne zaman gorse 2 guzel kelime etse yavrum o gittikten bi sure sonra zivanadan cikiyor.
Nitekim bu aksam da boyle oldu cocugum krizlere girdi kustu hatta bir kiyamet koptu esim apartmani inletecek kadar cocuga bagirmaya basladi elinde telefonu yere firlatti.Cocuguma ne laflar cocuk bu arada 4 yasinda.Ben de dayanamadim cocuk bi yandan aglama krizi kusma vs iken esimin tavri cocuga karşı delirdim resmen.Bana bak dedim cocugun suçu yok annen ne zaman gelse bu cocuk boyle oluyor gözü degiyor sen de biliyosun bunu bağırip durma rezil ettin konu komsuya diye.
Bu sefer bana basladi yok annemle ilgili konusma girtlagini sıkarım senden de biktim evlilikten de.Bi anami sığdıramadım başına annem kadar tas düşsün.Susacaksin Susacaksin diye bagirdi biseyler firlatti etrafa.Kendine gel dedim delirdin galiba sen de farkindasin biktim usandim evi satip uzaklasalim diyen kendiydi vazgecti kv nin dibinde yaşamadığım sorun duymadigim hakaret kalmadi nefret ediyorum kv den hatiri icin katlaniyordum ama yaranamiyorum.Kadin kem gözlü ve sinirimi bozuyor kiskancliktan etrafa o kadar negatif yayiyor ki anlatamam.Çocuğum beni öpse kiskaniyor bana düşkün olmasin diye emzirme diye beynime yiyen,aileme soylemedigi kalmayan,oglunu doldurup üstüme salan,cocuga bakamam hayatimi kısıtlayamam ne yaparsaniz yapin diyen ve 1 saat bile alip bakmayan bir kadin.Siz olsaniz sinir olmazmisiniz?Neler yapti bilseniz yüzüne bakmam bile esimin hatrina ama ne yazikki hala huzursuz etmeye devam ediyor.En cok ta cocugum yaninda bu kavgalar yüreğimi sizlatti sus diyorum bagirma cocuk var olsun diyor bunlar da lazim cocuga diye..cok sinirlerim bozuk
Rezil kadın şimdi mutlu mu bariEsimle olagan baslayan aksamimiz rezillikle sonuclandi suan darmadagin olmus durumdayim.
Herzamanki gibi esim isten geldi 5 dk gecmedi kv geldi.Yakin oturuyoruz.Çocuğum bakmak istemedigi icin krese basladi bu yil hergunumuz sikintili basliyor.Kv hanım sabah giderken ve okuldan gelince olmak uzere hergun cocugu görecem diye paraliyor kendini sanki cocugu sakiniyorum ondan.Tabi cocugumun da dengesini bozuyor bana seni sevmiyorum beni okula goturuyorsun babaneme gotur beni o iyi bakar bana ..gibi boyunda büyük laflar ediyor hatta kv yi gorunce iyice hırçınlasiyor eve girmek istemiyor.
Herneyse bu kv nin de hosuna gidiyor bu durum ki surekli kendini gosterme pesinde.Onu da gectim bu kv de ne varsa cocuk onu gordukten sonra bir aglama krizleri kendini yerden yere atma görmeniz lazim.Aylardir farkındayız esimde farkinda gözü de degiyor cocuguma bu bir degil 2 degil hep mi tesaduf olur.Onceleri konduramazdik ama cocuk bunj ne zaman gorse 2 guzel kelime etse yavrum o gittikten bi sure sonra zivanadan cikiyor.
Nitekim bu aksam da boyle oldu cocugum krizlere girdi kustu hatta bir kiyamet koptu esim apartmani inletecek kadar cocuga bagirmaya basladi elinde telefonu yere firlatti.Cocuguma ne laflar cocuk bu arada 4 yasinda.Ben de dayanamadim cocuk bi yandan aglama krizi kusma vs iken esimin tavri cocuga karşı delirdim resmen.Bana bak dedim cocugun suçu yok annen ne zaman gelse bu cocuk boyle oluyor gözü degiyor sen de biliyosun bunu bağırip durma rezil ettin konu komsuya diye.
Bu sefer bana basladi yok annemle ilgili konusma girtlagini sıkarım senden de biktim evlilikten de.Bi anami sığdıramadım başına annem kadar tas düşsün.Susacaksin Susacaksin diye bagirdi biseyler firlatti etrafa.Kendine gel dedim delirdin galiba sen de farkindasin biktim usandim evi satip uzaklasalim diyen kendiydi vazgecti kv nin dibinde yaşamadığım sorun duymadigim hakaret kalmadi nefret ediyorum kv den hatiri icin katlaniyordum ama yaranamiyorum.Kadin kem gözlü ve sinirimi bozuyor kiskancliktan etrafa o kadar negatif yayiyor ki anlatamam.Çocuğum beni öpse kiskaniyor bana düşkün olmasin diye emzirme diye beynime yiyen,aileme soylemedigi kalmayan,oglunu doldurup üstüme salan,cocuga bakamam hayatimi kısıtlayamam ne yaparsaniz yapin diyen ve 1 saat bile alip bakmayan bir kadin.Siz olsaniz sinir olmazmisiniz?Neler yapti bilseniz yüzüne bakmam bile esimin hatrina ama ne yazikki hala huzursuz etmeye devam ediyor.En cok ta cocugum yaninda bu kavgalar yüreğimi sizlatti sus diyorum bagirma cocuk var olsun diyor bunlar da lazim cocuga diye..cok sinirlerim bozuk
İyi yapmışsınız. Eşiniz zıvanadan çıkmış artık. Çocuğun kavgaya da ihtiyacı varmış. Lafa bak.Zaten az once mesajlastik ben actim.ağzımı içimde ne varsa yazdim ya bu evi satarsin ya da seni terkederim diye rest çektim baya agir yazdım çünkü bizim.sorunlarin yuzde 90 i yakin oturmamizdan dolayi.
Çocuğun ben ce kavgaya da sevgiyede ihtiyacı vardır. ben yeri gelir çocuğumun yanında eşimle tartışırım yeri gelir tutar öperim. Ama abartmadan kavgayıda sevgiyide abartmadan yaşarım. Çocuğun elbette uçan eşyalara hakaretlere küfürlere yada fiziksel şiddede ihtiyacı yoktur ki konu sahibinin eşi ihtiyaç karşılama konusunda birhayli cömert davranmış. Ama ufak dozlu kavgalara tartışmalara sürtüşmelere şahit olması gerektiğini düşünüyorum.Cocugun kavgaya mi ihtiyac varmis? Son cumleyi yanlis mi anladim? Babaya bak.
çocuğun kusması sinirsel olabilir. ben de sinirlendiğim ve ağlama krizine girdiğimde farkında olmadan nefesimi tutuyorum akabinde kusma başlıyor. Sürekli aklımda aklımda diye uzun nefes alıp vermeye çalışıyorum.esiniz 4 yasindaki cocuktan ne istemis. kv bir sey yapmis ki cocuk boyle davraniyor. cocugun kusmasi bir garip bunun altinda mutlaka bir sey var.
Çocuğun ben ce kavgaya da sevgiyede ihtiyacı vardır. ben yeri gelir çocuğumun yanında eşimle tartışırım yeri gelir tutar öperim. Ama abartmadan kavgayıda sevgiyide abartmadan yaşarım. Çocuğun elbette uçan eşyalara hakaretlere küfürlere yada fiziksel şiddede ihtiyacı yoktur ki konu sahibinin eşi ihtiyaç karşılama konusunda birhayli cömert davranmış. Ama ufak dozlu kavgalara tartışmalara sürtüşmelere şahit olması gerektiğini düşünüyorum.
Sonra anne baba ayrılır hooop niye ayrıldı şimdi bunlar oysa güllük gülüstanlık yaşantıları vardı der oysaki belkide çocuğun sandığı gibi güllük gülüstanlık bir yaşantı yoktur. Yada eşler çocuğun yanında birbirine dokunmaz yanağa küçük bir buse koymaz neden çocuğun bunu da görmeye ihtiyacı vardır.
Sabahki restim onu korkutmus olmali ki ilk defa seni terkederim diye sert yaptim mesaj atmis aksam tepkim cok abartiliydi farkindayim bana çözümle gel ben hazirim diye yazmis..evi satalim hemen dedim bahari bekleyelim dedi hayir dedim o kadar beklemicem cocuguma bunu yapmaya hakkimiz yok cok sevdigim evimden mecburen cikicaz huzurumuz icin diye yazdim isi yokusa surerse kendi bilir artik biktim usandimKocanıza bir valiz verin gitsin ana evine.
Herkesde rahat etsin.
Çocugu bile size karşı kışkırtıyo![]()
Burda biri yazmıştı o da farkinda ama annesi yerine size patlamis diye..hakikaten oyle yazdigi mesajda annemin hal ve hareketlerinin yanlis oldugunu ve gözünün gercekten degdiginin bende farkindayim ama annem ve bu kadar frenleyebildim demisOğlunuzdan ziyade problem eşiniz.
Şimdi sesini o çok kıymetli anasına duyurmuşta rahatlamış mı ?
Küçücük çocuğa bağırmak yanında annesine bağırmak doğru mu ?
Başı göğe mi ermiş çocuğun psikolojisini bozup ?
O evden taşınmadan huzur yok size
Allah sabır versin öncelikle benim oğlumada kayınvalde bakıyor bir an sizin yerinize koydum kendimi kafayı yerdim herhalde kesinlikle uzaklaşın o kadından eşinize tavrınızı koyun yoksa çocuk sizden daha çok soğuyacak belli
ayrıca göz değmesi (nazar) diye bir şey var ve ben çok inanırım
Dayanamamıştır adam napsın bağlanacak biley aramış torunu bulmuşYok malesef adami da erken bitirmis
Şimdi kadini sevmiyorum yapriklarindan dolayi..gözunun degmesi ile benim sevmemem alakali degil.Cocuga bakmiyor diye hayiflanmiyorum bakmam dedi gittik en iyi krese dunya para bayildik yazdirdik simdi gelip yine huzurumuzu bozup durmasina katlanamiuorum belki aralarda anlattiklarimi okumadiniz yasamadigimiz sorun kalmadi dun aksam da o pis enerjisiyle cocugun huysuzlanmasi cabasi oldu.hem kadını sevmiyosunuz hem gözü değiyor diyosunuz - o ne demekse - hem de çocuğa bakmadı diye hayıflanıyorsunuz. ky sizin anneniz değil bişeyiniz değil. kocanızın kötülüğü ve odunluğu için başkasını suçlamaktan vazgeçin.
Buna benzer bir kaynana vakası daha vardı.Sabahki restim onu korkutmus olmali ki ilk defa seni terkederim diye sert yaptim mesaj atmis aksam tepkim cok abartiliydi farkindayim bana çözümle gel ben hazirim diye yazmis..evi satalim hemen dedim bahari bekleyelim dedi hayir dedim o kadar beklemicem cocuguma bunu yapmaya hakkimiz yok cok sevdigim evimden mecburen cikicaz huzurumuz icin diye yazdim isi yokusa surerse kendi bilir artik biktim usandim