- 2 Ekim 2015
- 464
- 1.382
- 113
- Konu Sahibi derya10-_-
-
Çok üzüldüm okuyunca. ..Benim de o yaşlarda kızım var .Çocuklarımıza vermek zorunda olduğumuz ilk şey mutlu huzurlu ve kendilerini güvende hissettikleri bir ortam.Erken ergen bir kız çocuğunun, sizin maddi manevi ve ailenizin maddi manevi desteği de ortadayken ;ancak sizde gayri ahlaki durumlar veya keyif verici madde kullanımı gibi durumlar olursa kızınız verilir bu durumda. ..Icinizi ferah tutun merak etmeyin karar verdiyseniz uygularken güçlü olun...çocuğa bakıp bakıp aglamayin aksine daha derin gulumseyin ve yeni hayatınızın inşasına kızınız da dahil olsun...İnanın çocuklar bizden daha dirayetli...size kolaylıklar diliyorum. ..Çooook kişiden çok daha sanslisiniz unutmayın. ..tahsiliniz, işiniz ve destek olan bir aileniz var;cevhere sahipsiniz!
Çocuk işte canım bakarsın Kanar.hımmm ben daha çokduygu sömürüsü yapar diye korkuyorum. bunlarla kandıramaz çünkü hepsi var ama çocuk işte..
evden bağlanmıyorum Allahtan. mesaj işi hiç aklıma gelmemişti. işte bu hazırlık süreci olamasın diye susuyorum.yaptığınız harcamaları vs faturalı hallerini ulaşabileceğiniz şekilde tutun
bir yerlerde eşinize ya da kızınıza gün içinde anneannesinin alacağı vs şeklinde mesajlar atın
herşey kanıtlı olsun belki öğretmeni ile yakın ilişkilerde olmanız hep ilgilenen kişinin siz ve annenizin olduğu konusunda bir görüş vs verebilir mahkemeye
son dakikaya kadar eşinize en ufak şeyi bile çaktırmayın hazırlık yapacak zamanı kalmasın
yapacagınız telefon konusmaları vs seylerde cok dıkkatlı olun
bosanmak ıstedıgınızı vs telefonunuzda msj benzerı seylerde bulunacak sekılde ortaya cıkmaması ıcın elınızden gelenı yapın
sıteden cıkarken bıle gecmısı temızleyın
evden bağlanmıyorum Allahtan. mesaj işi hiç aklıma gelmemişti. işte bu hazırlık süreci olamasın diye susuyorum.
ayrıca öğretmenimiz de biliyor durumu her türlü konuşur gibi geliyor. çevrede çok insan var bunu bilen aynı zamanda kayınvalidem öyle ters bi insan değil aksi bişey olacağını sanmıyorum. ama bilemiyorum. fatura vs derken market alışverişi falan filan mı diyosunuz. yada faturaları atm yerine banka veznesinden yatırım yatıran kısmını imzalamak falan mıyaptığınız harcamaları vs faturalı hallerini ulaşabileceğiniz şekilde tutun
bir yerlerde eşinize ya da kızınıza gün içinde anneannesinin alacağı vs şeklinde mesajlar atın
herşey kanıtlı olsun belki öğretmeni ile yakın ilişkilerde olmanız hep ilgilenen kişinin siz ve annenizin olduğu konusunda bir görüş vs verebilir mahkemeye
son dakikaya kadar eşinize en ufak şeyi bile çaktırmayın hazırlık yapacak zamanı kalmasın
yapacagınız telefon konusmaları vs seylerde cok dıkkatlı olun
bosanmak ıstedıgınızı vs telefonunuzda msj benzerı seylerde bulunacak sekılde ortaya cıkmaması ıcın elınızden gelenı yapın
sıteden cıkarken bıle gecmısı temızleyın
Çok üzüldüm okuyunca. ..Benim de o yaşlarda kızım var .Çocuklarımıza vermek zorunda olduğumuz ilk şey mutlu huzurlu ve kendilerini güvende hissettikleri bir ortam.Erken ergen bir kız çocuğunun, sizin maddi manevi ve ailenizin maddi manevi desteği de ortadayken ;ancak sizde gayri ahlaki durumlar veya keyif verici madde kullanımı gibi durumlar olursa kızınız verilir bu durumda. ..Icinizi ferah tutun merak etmeyin karar verdiyseniz uygularken güçlü olun...çocuğa bakıp bakıp aglamayin aksine daha derin gulumseyin ve yeni hayatınızın inşasına kızınız da dahil olsun...İnanın çocuklar bizden daha dirayetli...size kolaylıklar diliyorum. ..Çooook kişiden çok daha sanslisiniz unutmayın. ..tahsiliniz, işiniz ve destek olan bir aileniz var;cevhere sahipsiniz!
dinliyolrlar derken kim dinliyor.çocuğunuzun öğretmeni ile yakın ilişkiler kurun
ilgilenen kişilerin genelde siz ve anneniz olduğu konusunda bir görüşe sahip olsun
evde şüpheli sayılacak hiçbir telefon görüşmesi yapmayın
çünkü dinliyorlar
Hakimler savcılar ve avukatlar bunun için var üzülmeyin !Yeter ki siz kendinizden emin olun kararinizdan yani. ..iftira atarsa onu da yasal hakkınız saklı olarak ispatini istersiniz bakın bakalım nasıl geri adım atıyor!işte aslında bundan korkuyorum biliyormusunuz bazı olaylar okudum iftira bile atanlar olmuş. benim eşimde kıskanç biri şuan değil ama zamanında iş arkadaşıma iş çıkışı iyi akşamlar dedim diye kavga çıkarıp küsen bi adam.
evet işte sonuçta çocuk benim onunla olan ilişkilerimi çoook daha iyi düzeltmem gerek yeri geldiğinde kızıp baskı uygulayabiliyorum.Çocuk işte canım bakarsın Kanar.
kesinlikle şiddet boyutunda değil tabikievet işte sonuçta çocuk benim onunla olan ilişkilerimi çoook daha iyi düzeltmem gerek yeri geldiğinde kızıp baskı uygulayabiliyorum.
eşiniz şüphelenirse dinleyebilir telefon konuşmanızıdinliyolrlar derken kim dinliyor.
hımmm anladım teşekkürler onun huyudur zaten hep sinsi sinsi dinler.eşiniz şüphelenirse dinleyebilir telefon konuşmanızı
onu kastetmiştim
telefonlara ses kaydı yapan uygulamalarda ındırebılıyormushımmm anladım teşekkürler onun huyudur zaten hep sinsi sinsi dinler.
telefonlara ses kaydı yapan uygulamalarda ındırebılıyormus
yanı ısızın baskaları ıle yaptıgınız konusmaları daha sonra dınleme şansı doguyor
bu yuzden telefonunuza da dikkat edin sinsi dediğinz için eğer şüphelenirse böyle bit uygulamada kurabilir gibi geldi bana
belki hiçbirini yapmayacak ama tedbirli olmak en güzeli
Anne talep ediyorsa ve
Bosanma sebebi
Gecimsizlik falansa anneye veriyorlar cocugu..
Ekonomik durumunuzun hicbir onemi yok calismasaydinizda alirdiniz nafaka bu gibi durumlar icin veriliyor zaten
Ciktiginiz bu yolda size basarilar diliyorum Allah yardimciniz olsun..
inşallah etmez bende kızımda bu stresi yaşamak zorunda kalmayız.kiziniz anneanneye yeterince baglanmistir,e sizde annesiniz ve butun ihtiyaclarini rahatlikla karsilayabilecek maddi gucunuz var..
bence esiniz velayeti almayi talep bile etmez,etse de size verilecegi kesin gibi.
Canım bu konuda şüpheye düşme işim gereği iyi biliyorum ki bir çok hakim anlaşmalı boşanmada anlaşıp çocuk babaya verilse bile istemez çocuk annenin neden almıyor diye sorar. Sana verirler velayeti merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?