çocuğumun velayeti kime verilir? yardım

ben aynı evde oldukları için kapıdan dinleyebilir diye düşünmüştüm
ama bu şekilde telefona indirilen uygulamalar filan varmış
artık çağımızda herşey mümkün
o yüzden telefonu şifreli kullanmak vs bu tarz yöntemler gerekli diye düşünüyorum sinsi bir eş söz konusu ise

allah razı olsun. doğru diyosunuz ben asıl burda başından geçen vardır bi yol gösterir örnek olur diye düşünerek açtım konuyu.

bende zaten ilk başta anlaşma yoluna gidicem. derdi olacak bişey yok ne ev ne araba zaten olsada umrumda olmaz. tek derdim kızım. şükürler olsun iyi bi işim destek olan bi ailem ve ekonomik özgürlüğüm var. haline o yansın artık. inşallah anlaşma olur o gün gelince de bu kadar üzüntüyü çektiğimle kalı daha yorulmam. teşekkür ederim yorumlar için.

sağol canım kulaktan dolma değilde mutlaka başından geçen vardır diye düşündüm. inşallah sorun çıkmaz canım...

Kızınız muhtemelen sızde kalmak ıster
cocugun kararıda etkılı olur

Çocuğun kararı etkili olur da umarım çocuğun kararını sormaya gerek kalmaz anlaşmalı boşanırsınız. Bunu bir çocuğa sormak da hiç hoş değil yaşadım oradan biliyorum. Çocukken bana sorulmuştu ve ben cevap vermedim. Bide okulun kapanmasını beklemeyin isterseniz. Sonuçta okulların kapanması sonrası aynı zamanda adli tatilde başlıyor.

Tüm sayfaları okuyamadım sorulduysa kusuruma bakmayın. Eşiniz boşanmaya karşı mı ki? Çocuğunun velayetini sırf sizi üzmek için alma savaşı verecek biri mi? Bu konuyu hiç konuştunuz mu?

inanın bende bu sorunun sorulmasını bu durumları yaşamasını hiç mi hiç istemiyorum. ama sorulursa kızım %90 beni seçicektir. içinde bulunduğumuz durum tamamen bu yönde. kızım illa annemde kalmak istiyor her zaman ben izin vermedikçe sende gel buraya sanki evde napıyoruz babamda otursun bilgisayarıyla diyen bi çocuk.

boşanmaya karşı biri değil çok sorun çıkarmaz o konuda ama kızımı almak istemesinden korkuyorum.

7 yaş üzerinde ki çocukların fikirleri mutlaka alınıyor. Hatta kararda direk etkiliyor. Yeni arkadaşım boşandı, kızın her imkanı olmasına rağmen , çocuk "ben babamla kalmak istiyorum" dediği için hakim velayeti babaya verdi. Ama bu sizin için kötü örnek oldu ama, onlarda durum farklıydı. Çocuk hayatının tamamını babaanne ve baba ile geçiriyordu.

teşekkür ederim evet dediğiniz gibi kötü bir örnek ama bizdekinin tam tersi bir durum sağolun yorumunuz için

Siz alırsınız. Ama çocuğunuza da mutlaka fikrini sorulur.

tarafların sosyal ve ekonomik durum arastırlması yapılıyor
Ayrıca uzman eşliğinde çocuğunuza da soruluyor ve uzman bununla ilgili bir rapor hazırlıyor
Hakim de her şeyi göz önünde bulundurarak karar veriyor
Benim şahsi fikrim çocuğunuz velayeti size verilir

inşallah öyle olur canım.

bu arada unuttuğum önemli bir nokta var 5 yıl önce almış olduğum darp raporum ve ertelenmiş hapis cezası var eşimin bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…