- 28 Ocak 2009
- 34.474
- 57.961
- 1.123
- Konu Sahibi derya10-_-
-
Sitenin hukuk bölümü var isterseniz konunuzu oraya tasittirin.Bir mağaza da muhasebe elemanıyım
ben aynı evde oldukları için kapıdan dinleyebilir diye düşünmüştümcanim bu dinleme isi oyle kolaymiki nasil yapilior nasil dinelniliyor
Ben vallahi kendimden supheleniorum dinleniliyorum diye
Ama bunu nasil ispat edebilirim nasil ogrenirim ,eski esimden supheleniyorum ama delilim yokki
tek delil benim yaptigim herseyden onceden haberi oluyor
İllaki avukatı belirlemek zorunda değilsiniz hemen önünüzde dönem sonuna kadar zaman var. Belki velayet için iyileştirmeniz gereken durumlar çıkar ortaya. Avukat kesin ve net bilgi verir. Sizde o zamana kadar bu istenilecek şartları yerine getirirsiniz. Yani zmanı iyi kullanmak açısından bence hemen 1 2 avukata danışın sessizce. Allah yardımcınız olsun ve kızınızın da.
Anne oluşunuz, iyi anne oluşınuz , ekonomik üstünlüğümüz, ve çocuğun fikrinin sizden yana olması avantajlarınız..
Cocuk yedi yasından büyükse en önemlisi fikri..
Ama velayet davaları uzun Sürer, yıpratır .
Bence eşinizle anlaşmaya bakın bu konuda .
Ben olsam neyse derdi verir çocuğumu alırdım
sağol canım kulaktan dolma değilde mutlaka başından geçen vardır diye düşündüm. inşallah sorun çıkmaz canım...Canım git avukattan bilgi al. Böyle kulaktan dolma bilgi ile hareket etme. Zaten kafada bitirmişsin evliliğini. Kırk yolda bir burda bir avukat denk gelip fikir verecek de. Ohoooooo. İşin iş senin.
İlla kulaktan dolma bilgi istersen, herşey anlattığın kadarıyla ise, boşanmada sorun çıkmaz. Sen avantajlı görünüyorsun.
Herşeyin hayırlısı..
muhtemelen öyle olacaktır.Kızınız muhtemelen sızde kalmak ıster
cocugun kararıda etkılı olur
inanın bende bu sorunun sorulmasını bu durumları yaşamasını hiç mi hiç istemiyorum. ama sorulursa kızım %90 beni seçicektir. içinde bulunduğumuz durum tamamen bu yönde. kızım illa annemde kalmak istiyor her zaman ben izin vermedikçe sende gel buraya sanki evde napıyoruz babamda otursun bilgisayarıyla diyen bi çocuk.Çocuğun kararı etkili olur da umarım çocuğun kararını sormaya gerek kalmaz anlaşmalı boşanırsınız. Bunu bir çocuğa sormak da hiç hoş değil yaşadım oradan biliyorum. Çocukken bana sorulmuştu ve ben cevap vermedim. Bide okulun kapanmasını beklemeyin isterseniz. Sonuçta okulların kapanması sonrası aynı zamanda adli tatilde başlıyor.
Tüm sayfaları okuyamadım sorulduysa kusuruma bakmayın. Eşiniz boşanmaya karşı mı ki? Çocuğunun velayetini sırf sizi üzmek için alma savaşı verecek biri mi? Bu konuyu hiç konuştunuz mu?
Çocuğun kararı etkili olur da umarım çocuğun kararını sormaya gerek kalmaz anlaşmalı boşanırsınız. Bunu bir çocuğa sormak da hiç hoş değil yaşadım oradan biliyorum. Çocukken bana sorulmuştu ve ben cevap vermedim. Bide okulun kapanmasını beklemeyin isterseniz. Sonuçta okulların kapanması sonrası aynı zamanda adli tatilde başlıyor.
Tüm sayfaları okuyamadım sorulduysa kusuruma bakmayın. Eşiniz boşanmaya karşı mı ki? Çocuğunun velayetini sırf sizi üzmek için alma savaşı verecek biri mi? Bu konuyu hiç konuştunuz mu?
7 yaş üzerinde ki çocukların fikirleri mutlaka alınıyor. Hatta kararda direk etkiliyor. Yeni arkadaşım boşandı, kızın her imkanı olmasına rağmen , çocuk "ben babamla kalmak istiyorum" dediği için hakim velayeti babaya verdi. Ama bu sizin için kötü örnek oldu ama, onlarda durum farklıydı. Çocuk hayatının tamamını babaanne ve baba ile geçiriyordu.
Siz alırsınız. Ama çocuğunuza da mutlaka fikrini sorulur.selam. 11 yıllık evli ama evliliğinin yarısından çoğu problemli ve küs geçmiş yıllardır yürümeyeceğine inanan ama zorla yürütmeye çalışan bir anneyim. 8,5 yaşında bir kızım var ve artık olayları anlayabilen evdeki durumdan rahatsız olduğu için hafta sonları bile eve gelmek istemeyen bir çocuk. kızıma 3 aylıktan beri annem baktı ben çalışıyorum uzun çalışma saatleri olan bir işim var 12 13 saat dışarıdayım. yazları kızım annemlerde kalıyor okul sezonu annem okul çıkış saatinde okuldan alıp bize gidiyor babası gelince evine gidiyor. bu yıllardır böyle bizden çok herşeyiyle ilgilenen benim ailem maddi ve manevi hatta. çalışıyorum ve maaşım eşimin 2 katına yakın. yani kızıma ve kendime çok rahat bakabilirim zaten şuan da eşimin eve tek katkısı kirayı ödemek oda asgari ücretin yarısı kadar. okulsezonu bitince ayrılmayı düşünüyorum henüz eşimle konuşmadım anlaşmalı boşanma olmazsa sizce kızımın velayeti nasıl olur yaş gereği durum ne olur. kızıma annemin bakıyo olmasının bana avantajı olur mu? ben ayrı bir eve çıkıp kızımla kendime yeni bir düzen kurmayı düşünüyorum boşanma sürecinden sonra. eşimin annesi kendi evinde değil ananesinin evinde kalıyor kendi evi var ama ona yardımcı oluyor aynı zamanda başka bir işte yarı zamanlı çalışıyor. bakabilme durumu yok. eşim ortaokul mezunu ben üniversite. herşeyi yazıyorum ki net bilgi alabileyim diye. kızımın a dan z ye okul özel ihtiyaçları herşeyiyle ben ilgileniyorum ve benim ailem bunu şahitlendirme durumum %100. sizce durum ne olur başından böyle bir durum geçen yada hukuki bilgiye sahip olan varsa nolur yardımlarınızı bekliyorum. kızımı kaybetmeyi göze alamam gerekirse bir ömür aynı evde 2 yabancı olurum ama onsuz yaşayamam.
Teşekkür ederim inşallah öyle olur. sizde geçmişsiniz sanırım bu yoldan böyle bir durumla karşı karşıya kaldınız mı ki?Siz alırsınız. Ama çocuğunuza da mutlaka fikrini sorulur.
tarafların sosyal ve ekonomik durum arastırlması yapılıyor
Ayrıca uzman eşliğinde çocuğunuza da soruluyor ve uzman bununla ilgili bir rapor hazırlıyor
Hakim de her şeyi göz önünde bulundurarak karar veriyor
Benim şahsi fikrim çocuğunuz velayeti size verilir
Benim kizim küçüktü. Aylıkti konusamiyordu.Teşekkür ederim inşallah öyle olur. sizde geçmişsiniz sanırım bu yoldan böyle bir durumla karşı karşıya kaldınız mı ki?
Benim kizim küçüktü. Aylıkti konusamiyordu.
Avukatim bana hep şunu söyledi duzenini bozmayacagimizi vurgulayalim.
Rabbim işinizi kolaylastirsin.evet alışmış olduğu düzen var ve bunun alt üst olmasını istemiyorum işte bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?