- 2 Ekim 2015
- 464
- 1.382
- 113
- Konu Sahibi derya10-_-
-
bende çok üzülüyorum hatta yüzüne baktıkça gözyaşlarımı tutamıyorum. ve böyle huzursuz bir ortamda büyütmek mutsuz aile nedir bilsin istemiyorum ki ilerde evliliği güzel olsun.uzuldum cocugnuza. hukuki kismini bilemem ama kendi ayaklariniz uzerinde durabiliyorsunuz belli.
Kiziniza sorabilirler normal de 7 yaşına kadar olan çocuk anneye veriliyor kızınız 8.5 yaşında olduğuna göre onun fikrini alabilirler.selam. 11 yıllık evli ama evliliğinin yarısından çoğu problemli ve küs geçmiş yıllardır yürümeyeceğine inanan ama zorla yürütmeye çalışan bir anneyim. 8,5 yaşında bir kızım var ve artık olayları anlayabilen evdeki durumdan rahatsız olduğu için hafta sonları bile eve gelmek istemeyen bir çocuk. kızıma 3 aylıktan beri annem baktı ben çalışıyorum uzun çalışma saatleri olan bir işim var 12 13 saat dışarıdayım. yazları kızım annemlerde kalıyor okul sezonu annem okul çıkış saatinde okuldan alıp bize gidiyor babası gelince evine gidiyor. bu yıllardır böyle bizden çok herşeyiyle ilgilenen benim ailem maddi ve manevi hatta. çalışıyorum ve maaşım eşimin 2 katına yakın. yani kızıma ve kendime çok rahat bakabilirim zaten şuan da eşimin eve tek katkısı kirayı ödemek oda asgari ücretin yarısı kadar. okulsezonu bitince ayrılmayı düşünüyorum henüz eşimle konuşmadım anlaşmalı boşanma olmazsa sizce kızımın velayeti nasıl olur yaş gereği durum ne olur. kızıma annemin bakıyo olmasının bana avantajı olur mu? ben ayrı bir eve çıkıp kızımla kendime yeni bir düzen kurmayı düşünüyorum boşanma sürecinden sonra. eşimin annesi kendi evinde değil ananesinin evinde kalıyor kendi evi var ama ona yardımcı oluyor aynı zamanda başka bir işte yarı zamanlı çalışıyor. bakabilme durumu yok. eşim ortaokul mezunu ben üniversite. herşeyi yazıyorum ki net bilgi alabileyim diye. kızımın a dan z ye okul özel ihtiyaçları herşeyiyle ben ilgileniyorum ve benim ailem bunu şahitlendirme durumum %100. sizce durum ne olur başından böyle bir durum geçen yada hukuki bilgiye sahip olan varsa nolur yardımlarınızı bekliyorum. kızımı kaybetmeyi göze alamam gerekirse bir ömür aynı evde 2 yabancı olurum ama onsuz yaşayamam.
kızım beni tercih edicektir büyük ihtiamalle çünkü hiç anlaşamıyorlar bir hafta görmese sormaz ama biz günde 10 kere konuşuruz tel. bile ama korkuyorum içim içime sığmıyor.Kiziniza sorabilirler normal de 7 yaşına kadar olan çocuk anneye veriliyor kızınız 8.5 yaşında olduğuna göre onun fikrini alabilirler.
şuan eşimle hiç bir şey konuşmadım kızım okul döneminde etkilenmesin istiyorum düzen değişikliğinden. o zamana kadarda konuşmayı düşünmüyorum. riske atmamak için. ama o dönemde ne olur nasıl olur bilmiyorum. anlaşmalı boşanma yoluna gidicem ama en ters durumu biledüşünüp araştırmam gerek diye düşünüyorum işte.Aman dikkat edin eşiniz kızınızı sıkıştırıp tehdit etmesin fikrini değiştirmek için ya da duygu sömürüsü yapmasın, böyle yapan çok var. Boşanma sürecinde mümkün olduğunca görüştürmemeye çalışın yalnız başlarına.
Karılarının canlarını yakmak için çocuğunu seviyormuş gibi davranacak kadar adiler çünküsonuna kadar hak veriyorum. yazsam ayni seyleri yazicam. ayni seyleri dusunuyoruz cunku.
sonuna kadar hak veriyorum. yazsam ayni seyleri yazicam. ayni seyleri dusunuyoruz cunku.
buna dayanarak yani.kızım beni tercih edicektir büyük ihtiamalle çünkü hiç anlaşamıyorlar bir hafta görmese sormaz ama biz günde 10 kere konuşuruz tel. bile ama korkuyorum içim içime sığmıyor.
oysa ben boşandıktan sonra bile kanunun belirttiği saatler dışında çocuğumla görüşmesine hayır demem ama işte bilemiyorum. şuan bile sorumluluk duygusundan yoksun o zaman almak istiyicekmi bilmiyorum bileKarılarının canlarını yakmak için çocuğunu seviyormuş gibi davranacak kadar adiler çünkü
hımmm valla gerekiyosa ev ortamını kameraya bile alırım o son dönemdebuna dayanarak yani.
Dikkatli olun arkadaşım esin kızının fikrini etkilemesin. Kızının fikri alınır yaşından ötürü. Iste sana şunu alacam diyebilir. Cep telefonu. Bilgisayar vs yada tatile götürecem diyebilir.kızım beni tercih edicektir büyük ihtiamalle çünkü hiç anlaşamıyorlar bir hafta görmese sormaz ama biz günde 10 kere konuşuruz tel. bile ama korkuyorum içim içime sığmıyor.
uzme kendini belli ki kendi ayaklarinin ustunde duran bi kadinsin. ama okul doneminin bitmesini beklemek daha cok uzuntu demek degil mi
Dikkatli olun arkadaşım esin kızının fikrini etkilemesin. Kızının fikri alınır yaşından ötürü. Iste sana şunu alacam diyebilir. Cep telefonu. Bilgisayar vs yada tatile götürecem diyebilir.
ama şuan düzen değiştiremem ki okulu çok etkilenir ayrıca maddi olarakta beklemek zorundayım o döneme kadar borcumda varuzme kendini belli ki kendi ayaklarinin ustunde duran bi kadinsin. ama okul doneminin bitmesini beklemek daha cok uzuntu demek degil mi
Uyuzluğuna alıyorlar. Kabul de etmeyin çocuğunuz istemez zaten. Bence en kısa zamanda bu işi çözüme kavuşturun ki çocuğunuz onu neyin beklediğini bilsin. Siz gizlice sağlam kanıtlar toplayıp belgeleyin.oysa ben boşandıktan sonra bile kanunun belirttiği saatler dışında çocuğumla görüşmesine hayır demem ama işte bilemiyorum. şuan bile sorumluluk duygusundan yoksun o zaman almak istiyicekmi bilmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?