Çocuğumuz Olmadığı İçin Eşim Çok Üzülüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebegimi mamayla buyutmeyi dusunuyorum, en pahalisindan alacagim yazmissin.
Hem bir ogretmenle bir hemsire evlenince zengin olmuyorlar zaten. Sen surekli bu imaji cizmeye calismissin. En iyi ihtimalle 10 yilda bir ev sahibi olursunuz
10 bin maaş ile çocuk bakılır hanımefendi

Bebegimi mamayla buyutmeyi dusunuyorum, en pahalisindan alacagim yazmissin.
Hem bir ogretmenle bir hemsire evlenince zengin olmuyorlar zaten. Sen surekli bu imaji cizmeye calismissin. En iyi ihtimalle 10 yilda bir ev sahibi olursunuz
Sadece anne sütü eskiden yetiyordu şimdiki çocuklar hep ağlıyorlar çünkü açlar.

Sen hemsire misin gercekten?
Ceketimi atsam hamile kaliyor lafina cok inanmissin sanirim. Bir ay deneme ile hamile kalinmayinca doktora mi gittin? Daha ortada olmayan cocuga don mu bictin?

Sen hemsire misin gercekten?
Ceketimi atsam hamile kaliyor lafina cok inanmissin sanirim. Bir ay deneme ile hamile kalinmayinca doktira mi gittin? Daha ortada olmayan cocuga don mu bictin?
Hemşire değilim öğretmenim ama isim ve meslek belirtmek istememiştim geri kalan her şey doğrudur

Benim 4 yıldır olmuyor onda bile 2 yıllık olduğumda çocuğum olmuyor diyebildim 4 aylık evlilikte 1 ay denemeyle nasıl bir sabırsızlığınız var acaba?
Daha evlilik oturmadan çocuk düşünen çok kadın gördük burda boşanıcam 9 aylık evliyim 5 aylık hamileyim diyen.

Bir aya yakın deneyip bir sürü test almak mi :işsiz:
Pfff aylarlardir deniyoruz neden düşünemedik yahu bissuuru test alayim bende :KK73:

Yarın videomu çekip atarım instagram isteyenler de özelden yazabilir hayatım gerçek evet bazen abartıp gır gır yapiyorum ama ben gerçekten buraya yazdığım şeyleri dert ediyorum elbette daha önemli dertlerim var ama belki de bu şekilde onları unutmaya çalışıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X