- 27 Nisan 2020
- 184
- 77
- 13
- 32
- Konu Sahibi Guzideakyol
Şu cavidanın adı nedir konularını okuyayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 aydır deniyormuşsunuz yine hamile değilim diyorsunuz. Yani 1 ayda 1 kere gerçekleşir bu olayArkadaşlar anlatmıştım yaklaşık 4 ay önce evlendim ve 1 ay gibi bir süredir çocuk deniyoruz adetlerim düzensiz doktora gittim çok sağlıklı her şey dedi. Çok doktora gittim hepsi aynısını söyledi.
Eşim bir sürü test almış dün yaptım ama yine hamile değilim sizce neden?
Eşim de çok üzülüyor meğer çok istiyormuş günahını almışım.
Ayrıca sürekli banlanmaktan bıktım lütfen beni yasaklamayın.
Test yapiyorum sürekli1 aydır deniyormuşsunuz yine hamile değilim diyorsunuz. Yani 1 ayda 1 kere gerçekleşir bu olay
Yarın videomu çekip atarım instagram isteyenler de özelden yazabilir hayatım gerçek evet bazen abartıp gır gır yapiyorum ama ben gerçekten buraya yazdığım şeyleri dert ediyorum elbette daha önemli dertlerim var ama belki de bu şekilde onları unutmaya çalışıyorum
Hemşire değilim öğretmenim ama isim ve meslek belirtmek istememiştim geri kalan her şey doğrudur
Kuzucugum ogretmen de olsan fark etmez. Bir ay deneme ile cocuk olmaz. Psikolojik olarak olmuyor muhtemelen. Birseyi ne kadar cok istersen olmaz. Rahat ol. Olursa olur olmazsa olmaz diye kendini birak ya. Rahat ol. Evliliginin tadini cikar. Cocuk olunca cok zorlanirsin, bu gunletini de cok ararsin, azicik evliligine alis. Hem sen daha kendin cocuksun. O cocugun sorumluluguna alabilecege benzemiyorsun. Zamana birak. Rabbim'in elbet vardir bir bildigi.Hemşire değilim öğretmenim ama isim ve meslek belirtmek istememiştim geri kalan her şey doğrudur
kendi beyanıydı meğer yalan söylemiş bize.. oysa ki hiç anlamamıştık...niye kandırıyorsun hemşire değilmiş![]()
Yok ya bence otekı bariz troll. Bu gercek. Bundaki gerceklik evlı olusu. Yazdıgı konular trol@Mervebenneyanginlargordum ya bu güzide karnını tuta tuta yatağa atlayan kayınannişkosuna I am comingli pasta yapana benzemiyo mu?
Test yapiyorum sürekli
1 ayda 30 kere test yapmanız lazımdı yaptınız mı?Test yapiyorum sürekli
Trol değilsiniz eyvallah. Ama 1 aydır deniyoruz olmuyor demek nasıl bi mantık? Yukarılarda arkadaşın dediği gibi, yıllardır çocuğu olmayanlar ve türlü tedaviler deneyenler var.Hala trol diyorsunuz
Bu nasl br saçma düşünce yaaSadece anne sütü eskiden yetiyordu şimdiki çocuklar hep ağlıyorlar çünkü açlar.
Ya ben o bebecıklere cok uzuluyorum sen boyle yazınca kahkaha attım amaG Guzideakyol biliyorsunuz bebek havuzları şu an çok popüler. Bebeklerin boynuna simit geçirip kapsül gibi havuzlara koyuyorlar. Sabiler havuzda uzaylı gibi takılırken analar da fotoğraflarını çekip Instagram'da paylaşıyor. Siz de evinize alacak mısınız çünkü çocuğunu en pahalı mamayla besleyen birisi öyle her bebenin girdiği havuza çocuğunu sokmaz. Belki bunun için bir YouTube videosu çekersiniz, biz de yararlanırız? Bir de bebek için organik pamuktan el dokuması ağız mendillerini nerede bulabiliriz? Yoksa ipek daha mı iyi olur? Lütfen sorularımı cevapsız bırakmayın. Sizin yüksek bilginizden istifade etmezsem mükemmel analığı ıskalayacağım.
Off bana da trajikomik geliyor. Çocuğun yanaklar simite gömülmüş, gözler efkarlı bakıyor, hani arkaya Ben Yoruldum Hayat falan koysan gayet güzel gidecek. Anne yanında sırıtarak resim çektiriyor. Bir de Instagram'da paylaşıyor, herkes görüyor senin o muhtemelen hayatından silmek istediğin kareleri. Sonra da 16 yaşındaki oğlum beni niye huzurevine bırakmak istiyor diye kendini parala durYa ben o bebecıklere cok uzuluyorum sen boyle yazınca kahkaha attım ama![]()
Getir o terliği, getir diyorum yoksa ekmek Kur'an çarpsın eve almam seni(kırmızı topuklu ortopedik gezer terlik konunun öznesi)Trollsün. ERGEN. Keşke internetten vs en azından okusaydın, öğrenseydin de yazsaydın... Cık cık cık. Annen bir gelecek bakacak çocuğu Kadınlar klubüne konu açmış, terlikle dalmalı...