Çocuğumuz olmuyor.Çok kararsızım ne yapmalıyım ?Yardımınıza ihtiyacım var

son olarak da sen bu kötü tecrübeleri düşünme:) stresi at, bebeği al:) inşallah:)
Ben, bu ay denemeyelim artık bu ayı da es geçelim dediğim ay hamile kaldım. Hamile kalma ihtimalini sıfır görüyordum test bile yapmadım o ay hiç bebek düşünmedim ve oldu çok şükür. Mümkünse aklından bebek düşüncesini çıkarmaya çalış inşallah kısa sürede güzel haber alırsın

Yaşınız daha genç,1-2 sene daha doğal yollarla deneyin bence, bebek işini de aklınızdan çıkarın,doğru zamanda Allah nasip eder inşallah

Âdetlerin nasıl? Benim resmen kesildi kesilecek o kadar az geliyor.başlayana kadar da zaten 10 gün geçiyor.bir leke geliyor sonra bekle bekle dur.ben de gittim hormonları falan baktırdım gayet ideal çıkıyor. Niye böyle bir türlü anlam veremiyorum.ama enerjim, sağlığım, cinsel isteğim, sulanmam falan gayet yerinde.hqni hormon sorunum olsa onlarda da sorun yaşanırdı.

Düzenli ama akıntı yoğunluğu azaldı son zamanlarda onu farkediyorum.Birkaç gün lekelenme şeklinde geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…