• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumuz olmuyor.Çok kararsızım ne yapmalıyım ?Yardımınıza ihtiyacım var

Asi ve Mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
50
33
38
31
İyi akşamlar hanımlar.
31 yaşındayım yaklaşık 2 yıldır çocuğumuz olmuyor.(ilaç kullandım bu dönemde bir kez)
Geçen sene bütün testleri yaptırdım hormon vs herşey normaldi.
Bir tek tüplere bakılmadı.
Bugün yeniden gittim doktora amh değerin 1 dedi yaşıma göre çok azmış.
Beni Tüp bebeğe yönlendirdi.
Şehir hastanesine gidip oradan mı devam etmeliyim yoksa direkt özele mi gitmeliyim?
Annem dahil kimsenin bu durumdan haberi yok sizden başka fikir alabileceğim kimse yok.(eşim sperm testi verdi normal)
Çok teşekkür ederim şimdiden

Bugün yeniden gittim doktora amh değerin 1 dedi yaşıma göre çok azmış.
Doktor gereksiz germiş sizi. Benim AMH değerim neredeyse sizin değerinizin onda biri, hem yumurta toplanırken sorun yaşamadım hem de desteksiz hamile kalabildim. Hiç kafanıza takmayın, stres en kötü gelen şey fertiliteye.

Bu nasıl oluyor amh düşükse özelde de düşüyor mu fiyat? Atiyorum 150 bin fiyat verdiler rapor çıkardığımızda yarısını mi ödüyoruz
Şöyle bazı özeller devletle anlaşmalı. Devletten rapor alıp gittiğinizde hem ödeme düşük oluyor hem de ilaçların fiyatı ciddi oranda düşüyor.

Şöyle bazı özeller devletle anlaşmalı. Devletten rapor alıp gittiğinizde hem ödeme düşük oluyor hem de ilaçların fiyatı ciddi oranda düşüyor.
Yaaa bunu ilk defa duydum ve çok sevindim böyle birsey olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim. Bunu tüp bebek merkezlerini arayıp mi öğrenebilirim

Yaaa bunu ilk defa duydum ve çok sevindim böyle birsey olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim. Bunu tüp bebek merkezlerini arayıp mi öğrenebilirim
Evet. Ben de iki kez yaptırdım. İlkinde bilmiyordum. Sonra rapor çıkardık ikincisi baya indirimli olmuştu. Aradığınızda bilgi verirler evet. Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah en kısa zamanda.

Doktor gereksiz germiş sizi. Benim AMH değerim neredeyse sizin değerinizin onda biri, hem yumurta toplanırken sorun yaşamadım hem de desteksiz hamile kalabildim. Hiç kafanıza takmayın, stres en kötü gelen şey fertiliteye.
Evet çok kötü oldum ilk duyduğumda ama eve gelip biraz araştırıp kendimi sakinleştirmeye çalıştım.

Daha düşük değerle hamile kalan var ama önemli olan kalitesi çatlaması yeterli büyümesi. Bu süreçle sağlıklı beslenip spor yapın aşılama deneyin

Neden direk tüp bebek denmiş ki önce bi rahim filmi çektirin bu değerle hamile kalan çok insan var, diğer yöntemler denendi mi? Çatlatma aşılama vs

Rahim filmi öncelik olsun
Pregnacare for him for her eşinizle beraber kullanın.
D vitamininizi yükseltin
Omepa q10 kullanın
Sağlıklı beslenin paketli gıda tüketmeyin
Ve spor/yürüyüş
Değer kötü değil. Yaşınız da genç belki birkaç ay daha oyalanmak isterseniz diye öneri vermek istedim.

Daha düşük değerle hamile kalan var ama önemli olan kalitesi çatlaması yeterli büyümesi. Bu süreçle sağlıklı beslenip spor yapın aşılama deneyin
Hap kullanımıştım çatlatma iğnesine de gerek kalmadan çatlamıstı doktor zamanı tutturamamıstı

Rahim filmi öncelik olsun
Pregnacare for him for her eşinizle beraber kullanın.
D vitamininizi yükseltin
Omepa q10 kullanın
Sağlıklı beslenin paketli gıda tüketmeyin
Ve spor/yürüyüş
Değer kötü değil. Yaşınız da genç belki birkaç ay daha oyalanmak isterseniz diye öneri vermek istedim.
D vitamini,omega3,folik asit kullanıyorum.Bir de demir ilacı.
Diğer söylediklerinize de dikkat edeceğim.

Back
X