Çocuğumuz olmuyor eşimin psikoljisi iyice bozuldu :(

Ben ne hissettiğimi de bilmiyorum çok şaşkınım üzgünüm aslında ben ona çocuğun olmasada bir ömür yanındayım demişim bana daha çok sarilacagina alkole sarılmayı tercih etti büyük bir fedakarlık yapmaya raziyken onun tam tersini yapması dahada kahretti beni bana yasattiklarini düşman yapmazdı Allah görsün
Allah sana ferahlık versin
Zaman ne gösterir bilemezsin

Ben ne hissettiğimi de bilmiyorum çok şaşkınım üzgünüm aslında ben ona çocuğun olmasada bir ömür yanındayım demişim bana daha çok sarilacagina alkole sarılmayı tercih etti büyük bir fedakarlık yapmaya raziyken onun tam tersini yapması dahada kahretti beni bana yasattiklarini düşman yapmazdı Allah görsün
Belki siz ondan nefret edin diye bilerek kotu davrandi?

Seven iyiliğimi isteyen bir insan bu kadar vicdansız olurmu bilmiyorum sanmıyorum kavgaliyiz bir akşam annemde kalacağımı sandığı için evdeydi konuşmak için gittim ben eve girdim girmemle seni görmek istemiyorum diyip evi terketti yalvardım dizine kapanmadigim kalmıştı geri gelmedi annesinde kaldı ben dedim sen gel evine ben anneme gidiyorum eşyalarımı alip evi terkettigim gün arkadaşlarıyla meyhaneye gidip sefa yapti
Belki siz ondan nefret edin diye bilerek kotu davrandi?

Seven iyiliğimi isteyen bir insan bu kadar vicdansız olurmu bilmiyorum sanmıyorum kavgaliyiz bir akşam annemde kalacağımı sandığı için evdeydi konuşmak için gittim ben eve girdim girmemle seni görmek istemiyorum diyip evi terketti yalvardım dizine kapanmadigim kalmıştı geri gelmedi annesinde kaldı ben dedim sen gel evine ben anneme gidiyorum eşyalarımı alip evi terkettigim gün arkadaşlarıyla meyhaneye gidip sefa yapti
Sizi fazla sevdiğinden bu şekilde düşünmenizi istiyor olabilir, sizin mutluluğunuzu engellediğini düşünüyor kanımca. Kendini kötü göstermek için bu şekilde davranıyor. Ancak ikiniz de çocuk değilsiniz, neticede bir karar verilmiş, iyi yada kötü üstesinden gelmek zorundasınız artık. Sorun onda olduğu için bu yük ona ağır gelmiş, belki de ilerde başına kalkarsınız diye düşündü, kim bilir. Herkesin kararına saygı duymak zorundayız, siz elinizden gelenin de fazlasını yapmışsınız.
Allah her ikinize de güzel bir ömür yaşatsın, kimsenin şahsi tercihi değil, Allah vergisi, kimimiz istemediği kadar çocuk doğurur, kimimiz varını yoğunu döker bir yavruya sahip olmak için.
Erkekleri bilmem ama biz kadınlar her durumda doğrulmasını bilmek zorundayız. Geriye kalan hayatınızı üzülerek geçirmeyin, ömür bu, çok kısa.

Böyle durumlarda kendini içkiye, sigaraya verme, eşe sıcak davranmama, suratı asık olma gibi şeyleri anlarım ama şiddet, annesinde kalma hiç olmamış. Çocuk olmaması işin bahanesi olmuş. Size bol bol sabırlar diliyorum. Bazen bir şeyin olmaması olmasından bin kat daha iyidir.

Geçmiş olsun. Çocuğun olmaması dünyanın sonu değil, çocuk yapıp doğru düzgün bakıp yetiştirmeyen bir sürü ebeveyn var. Eşinizin tripleri gereksiz ve aşırı olmuş. Siz gerekli desteği vermissiniz gerisi onun seçimi.

çok haklısınız eve ilerde bunu benim başımada kakarsın diyede dile getirmişti.. Ama yinede seven böyle yapmazdı bahanesi oldu diye düşünüyorum iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim <3
Sizi fazla sevdiğinden bu şekilde düşünmenizi istiyor olabilir, sizin mutluluğunuzu engellediğini düşünüyor kanımca. Kendini kötü göstermek için bu şekilde davranıyor. Ancak ikiniz de çocuk değilsiniz, neticede bir karar verilmiş, iyi yada kötü üstesinden gelmek zorundasınız artık. Sorun onda olduğu için bu yük ona ağır gelmiş, belki de ilerde başına kalkarsınız diye düşündü, kim bilir. Herkesin kararına saygı duymak zorundayız, siz elinizden gelenin de fazlasını yapmışsınız.
Allah her ikinize de güzel bir ömür yaşatsın, kimsenin şahsi tercihi değil, Allah vergisi, kimimiz istemediği kadar çocuk doğurur, kimimiz varını yoğunu döker bir yavruya sahip olmak için.
Erkekleri bilmem ama biz kadınlar her durumda doğrulmasını bilmek zorundayız. Geriye kalan hayatınızı üzülerek geçirmeyin, ömür bu, çok kısa.

Yaşım 30 aynen zaten yoluma bakacağım illaki bir gün tekrar yuvam olur çok teşekkür ederim <3
Güncellemeni okudum. Hakkında hayırlısı neyse o olmuş bence. Yaşın kaç bilmiyorum ama belkide yeniden evlenip istediğin aileyi kurabilirsin. Herkesin çocuğu olmuyor belki ama herkeste çocuğu olmadığı için eşine şiddet göstermiyor. Allah gönlüne göre versin.

Siz zaten yanında olmuşsunuz üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsınız. Eşiniz devam ettirememiş. Ayrıca psikolojisi ne kadar bozuk olursa olsun şiddet göstermek nedir? Hakkınızda hayırlısı olsun umarım bundan sonra güzel insanlar çıkar karşınıza. <3

çok teşekkür ederim evet malesef geç gelmesine laf ettiğim için kavgalarımız büyüdü el kaldırdı vicdanım o kadar rahatki hiç bir zaman pişman olmayacağım ama o pişman olmaya başladı içip içip aradı heryerden engelledim Allah büyüktür vardır bunlarıda yaşamamın sebebi
Siz zaten yanında olmuşsunuz üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsınız. Eşiniz devam ettirememiş. Ayrıca psikolojisi ne kadar bozuk olursa olsun şiddet göstermek nedir? Hakkınızda hayırlısı olsun umarım bundan sonra güzel insanlar çıkar karşınıza. <3

sakina affet etmeyin..biz kadinlar affediciyiz ama insanlar degismez. el kaldirmasa da hatali..her zor durumda kacamaz insan evlilikte. ilk zorlukta kacmayi secmis. Allah büyüktür. cok gec olmadan kurtulmussunuz. cesaretiniz icin de tebrik ediyorum sizi. Umarim en kisa zamanda iyi bir insan karsilasirsiniz ve güzel bir aileniz olur.

Biz 5 gün önce evlatlık başvurusu yaptık çok heyecanlıyız..
Düşünsenize bir çocuk sizin siz bir çocuğun şansı oluyorsunuz ayy şimdi daha çok heyecan yaptım beklemek çok zor 😻😻😻

Back
X