Hastanede yatıyodum eve geldim 1 cm açılmam varRare çok geçmiş olsun nasılsın şimdi?
benim doktorum sadece aşağıda dedi ve takip edeceğiz dedi. Bende internetten araştırdım ne olduğunu öğrendim. Ancak kafam rahat. Bence sizde endiseden uzak tutun kendinizi. Rahim büyüdükçe yukarı cikabiliyormus.İyi akşamlar kızlar banada doktorum bebeğin eşi asagida 7 aylık olana kadar yukarı çıkmazsa sezeryanla doğum yaparsin dedi başka birşey anlamadı, internetten araştırdım ciddi bir sorunmus ama doktorum gayet normal anlattı ve dinlen felan demedi ne yapmalıyım başından geçiren varmı.
Sağlıcakla kalın.
geçer inşallah yakın zamanda. Dinlen ve kafani rahat tutmaya çalış. Zordur ama bundan iyi tedavi yok bence.Hastanede yatıyodum eve geldim 1 cm açılmam vareve göndermediler kağıt imzalayıp çıktım kötüyüm hem psikolojik olarak hem de diğer türlü
Dağa çok küçük bebek. 30. Haftayı bi görebilsem bu kadar endişelenip üzülmem. Rabbim korur inşallahgeçer inşallah yakın zamanda. Dinlen ve kafani rahat tutmaya çalış. Zordur ama bundan iyi tedavi yok bence.
olacağa çare yok derler.
cinsiyeti belli mi ?Dağa çok küçük bebek. 30. Haftayı bi görebilsem bu kadar endişelenip üzülmem. Rabbim korur inşallah
Kızcinsiyeti belli mi ?
Canım banada 12.haftada aynı teşhisi koydu doktor cok korktum yıkıldım hatta ya kanamam olursa diye ama çok şükür bugünkü kontrolümde eşi nin yukarı çıktığını söyledi doktorum öyle rahatladımki anlatamam Rabbim şifa versin sizede inşallah
Geçmiş olsun ne zaman teşhis konuldu ? Benimki yanlış teşhismiş yokmuş öyle bi durum , doktor yanlış gözlemlemiş. 1 cm açıklığım var sadece. 29. Haftaya kadar yattım , sadece tuvalete kalktım. Şimdi yine yatıyorum ama her işimi yapıyorum artık. Umarım bi sıkıntı çıkmaz.Arkadaşlar durumunuz nedir? Bana da aynı teşhis konuldu. Umarim yukari çıkmıştır plesantaniz. Benimde çıkar insallah
21. Haftamda teshis konulmuştu ayrintilida.simdi 24. Haftamdayim. Insallah sagliklo bir sekilde tamamlarsiniz gebeliginizi :)Geçmiş olsun ne zaman teşhis konuldu ? Benimki yanlış teşhismiş yokmuş öyle bi durum , doktor yanlış gözlemlemiş. 1 cm açıklığım var sadece. 29. Haftaya kadar yattım , sadece tuvalete kalktım. Şimdi yine yatıyorum ama her işimi yapıyorum artık. Umarım bi sıkıntı çıkmaz.
Ameliyatiniz nasil gecti acaba? Cok kanamali bir ameliyatmi oldu? Bebeğinizi güle güle buyutun :)Benimde öyleydi 34.haftada erken doğum yaptım acil sezaryanla
Teşekkür ederim :) gayet iyiydi bi sıkıntı çıkmadı. Benim erken oldu ama sebebi sadece plesentanın aşağıda olması değil doktorum kesin sebebi yok dedi. Son haftalarda yukarı çıkar diye bekliyorduk hatta normal doğum istiyordumAmeliyatiniz nasil gecti acaba? Cok kanamali bir ameliyatmi oldu? Bebeğinizi güle güle buyutun :)
İnşallah hep birlikte :) bol bol dinlenin, yatma fırsatınız varsa yatın. Kendinizi yoracak şeylerden kaçının. Sayılı gün çabuk geçiyo. 21. Haftamdan beri yatıyorum ben nasıl geçecek onca zaman diye üzülüp endişeleniyodum. Şimdi çok az bi zaman kaldı :)21. Haftamda teshis konulmuştu ayrintilida.simdi 24. Haftamdayim. Insallah sagliklo bir sekilde tamamlarsiniz gebeliginizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?