Çocuğun eşinin aşağıda olması (plasenta previa)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rare
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
293
68
28
Bikaç gündür kanamam vardı , dün gece her zamankinden daha fazla oldu. Doktor çocuk eşi aşağıda ve sızıntı yapıyo dedi ayrıca enfeksiyon da var. Düşük riskim varmış. Çok üzüldüm , moralim bozuldu. Pek iyi şeyler söylemedi doktor. Böyle bişey yaşayan var mı kızlar. ? Çok ciddi bi sorun mu ?

İyi akşamlar kızlar banada doktorum bebeğin eşi asagida 7 aylık olana kadar yukarı çıkmazsa sezeryanla doğum yaparsin dedi başka birşey anlamadı, internetten araştırdım ciddi bir sorunmus ama doktorum gayet normal anlattı ve dinlen felan demedi ne yapmalıyım başından geçiren varmı.

Sağlıcakla kalın.

benim doktorum sadece aşağıda dedi ve takip edeceğiz dedi. Bende internetten araştırdım ne olduğunu öğrendim. Ancak kafam rahat. Bence sizde endiseden uzak tutun kendinizi. Rahim büyüdükçe yukarı cikabiliyormus.

Hastanede yatıyodum eve geldim 1 cm açılmam var eve göndermediler kağıt imzalayıp çıktım kötüyüm hem psikolojik olarak hem de diğer türlü
geçer inşallah yakın zamanda. Dinlen ve kafani rahat tutmaya çalış. Zordur ama bundan iyi tedavi yok bence.
olacağa çare yok derler.

geçer inşallah yakın zamanda. Dinlen ve kafani rahat tutmaya çalış. Zordur ama bundan iyi tedavi yok bence.
olacağa çare yok derler.
Dağa çok küçük bebek. 30. Haftayı bi görebilsem bu kadar endişelenip üzülmem. Rabbim korur inşallah

Canım banada 12.haftada aynı teşhisi koydu doktor cok korktum yıkıldım hatta ya kanamam olursa diye ama çok şükür bugünkü kontrolümde eşi nin yukarı çıktığını söyledi doktorum öyle rahatladımki anlatamam Rabbim şifa versin sizede inşallah

24. Haftaya kadar yukarı çıkmasını bekliyorlarmis zaten. Allah a emanet.

Arkadaşlar durumunuz nedir? Bana da aynı teşhis konuldu. Umarim yukari çıkmıştır plesantaniz. Benimde çıkar insallah

Bende de aynı durum. Dikkatli ol dedi doktor sadece. Hiç bi detay vermedi ne demek olduğunu ne yapmam gerektiğini

Benimde öyleydi 34.haftada erken doğum yaptım acil sezaryanla

Arkadaşlar durumunuz nedir? Bana da aynı teşhis konuldu. Umarim yukari çıkmıştır plesantaniz. Benimde çıkar insallah
Geçmiş olsun ne zaman teşhis konuldu ? Benimki yanlış teşhismiş yokmuş öyle bi durum , doktor yanlış gözlemlemiş. 1 cm açıklığım var sadece. 29. Haftaya kadar yattım , sadece tuvalete kalktım. Şimdi yine yatıyorum ama her işimi yapıyorum artık. Umarım bi sıkıntı çıkmaz.

21. Haftamda teshis konulmuştu ayrintilida.simdi 24. Haftamdayim. Insallah sagliklo bir sekilde tamamlarsiniz gebeliginizi :)

Ameliyatiniz nasil gecti acaba? Cok kanamali bir ameliyatmi oldu? Bebeğinizi güle güle buyutun :)
Teşekkür ederim :) gayet iyiydi bi sıkıntı çıkmadı. Benim erken oldu ama sebebi sadece plesentanın aşağıda olması değil doktorum kesin sebebi yok dedi. Son haftalarda yukarı çıkar diye bekliyorduk hatta normal doğum istiyordum

21. Haftamda teshis konulmuştu ayrintilida.simdi 24. Haftamdayim. Insallah sagliklo bir sekilde tamamlarsiniz gebeliginizi :)
İnşallah hep birlikte :) bol bol dinlenin, yatma fırsatınız varsa yatın. Kendinizi yoracak şeylerden kaçının. Sayılı gün çabuk geçiyo. 21. Haftamdan beri yatıyorum ben nasıl geçecek onca zaman diye üzülüp endişeleniyodum. Şimdi çok az bi zaman kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…