- 16 Haziran 2019
- 331
- 392
- 103
- 27
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Muhtemelen.Merhaba kızlar.
Babamın çok yakın bir arkadaşı var. Arkadaşının benim yaşımda bir oğlu var. Küçüklüğümüzden beri tanışırız aynı okula falan gitmiştik ama birbirimizden hiç hoşlanmazdık. Bu dönem ikimizde üniversiteden mezun olduk. Çocuğun ailesi bir senedir annemlere beni istediklerini söylüyorlarmış ara ara. Ailemde yok diyormuş ben yeni duydum.
Çocukla o kadar ayrı dünyalardayız ki çok şaşırdım duyunca. Yani çocuğun ailesi beni çok severler onların beni istemeleri mantıklı ama o çocuk bence istemez beni. Bu kadar erken yaşta evlenmek isteyecek biri değil ve çok havalı artist biri.
Sizce çocuğun kendisine söylemeden ailemi ikna etmeye çalışıyor olabilirler mi?
Yok hayır ben bu kadar erken evlenmeyi düşünmüyorum ve onunla evlenmeyi de asla istemem. Davranışları tarzı hiç bana uygun değil.Varsayalım ki öyle senin gönlün var mı, çocuğun işi var mı ? Sende boş değilsin gibi geldi bana
Evlenmek istediğimi söylemedim. Sadece çok şaşırdım ve eğer çocuğa haber vermeden böle bir şey yapıyorlarsa bu benim icin çok utanç verici olur.Bu universiteyi siz ne diye okuyorsunuz ya. Gorucu usulu ama beni istemez bla bla bla. Bu kadar ezik olmayin ya.
Boşver o zaman. Eğer ailenin gönlü olur da sana söylerlerse kesin dille reddedersin olur biterYok hayır ben bu kadar erken evlenmeyi düşünmüyorum ve onunla evlenmeyi de asla istemem. Davranışları tarzı hiç bana uygun değil.
Merhaba kızlar.
Babamın çok yakın bir arkadaşı var. Arkadaşının benim yaşımda bir oğlu var. Küçüklüğümüzden beri tanışırız aynı okula falan gitmiştik ama birbirimizden hiç hoşlanmazdık. Bu dönem ikimizde üniversiteden mezun olduk. Çocuğun ailesi bir senedir annemlere beni istediklerini söylüyorlarmış ara ara. Ailemde yok diyormuş ben yeni duydum.
Çocukla o kadar ayrı dünyalardayız ki çok şaşırdım duyunca. Yani çocuğun ailesi beni çok severler onların beni istemeleri mantıklı ama o çocuk bence istemez beni. Bu kadar erken yaşta evlenmek isteyecek biri değil ve çok havalı artist biri.
Sizce çocuğun kendisine söylemeden ailemi ikna etmeye çalışıyor olabilirler mi?
Şu ağzının içinde konuşan hanım hanımcıklar nasıl başarıyor ya bende olmak isterdim hakkını savunmayı bil diye diye yırtık oldum çıktımBir tanıdığımızın arrrrrtist oğlu 5 senelik sevgilisini bıraktı, sessiz sakin ağzının içinden konuşan hanım hanımcık bir kızcağızla evleniyor şimdi. Anası bulmuş.Anladın sen onu.
Ailem reddetmiş bugün ben de duyunca kesinlikle istemediğimi söyledim. Ailesinin bu tutumuna şaşırdım bence çocuğun haberi bile yokBoşver o zaman. Eğer ailenin gönlü olur da sana söylerlerse kesin dille reddedersin olur biter
Olabilir çocuğa ayarmışsın zatenAilem reddetmiş bugün ben de duyunca kesinlikle istemediğimi söyledim. Ailesinin bu tutumuna şaşırdım bence çocuğun haberi bile yok
Evlenince açılıyor gözlerinin çayırı onların da.Şu ağzının içinde konuşan hanım hanımcıklar nasıl başarıyor ya bende olmak isterdim hakkını savunmayı bil diye diye yırtık oldum çıktım
Evlenince açılıyor gözlerinin çayırı onların da.
Kocayı parmağında oynatıyorlar valla adım kadar emin olduğum bişey buEvlenince açılıyor gözlerinin çayırı onların da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?