- 16 Ağustos 2019
- 56
- 67
- 3
- 35
- Konu Sahibi ahsenahben06
-
ben internetten okudugum kadariyla bu tarz olaylar anne ile adamin arasinda bir bag oldugunu dusundurdu. Ama yine de oyle birsey olasa bile nasil susar sastim kaldim.Danışıklı dövüş ihtimalini düşündürdü.
İnsallah değildir çünkü bir anne için düşülebilecek en aşağılık seviye evladini göz göre göre harcamaktir.
Bu çocukların babası nerede bu olaylar yaşanırkenben internetten okudugum kadariyla bu tarz olaylar anne ile adamin arasinda bir bag oldugunu dusundurdu. Ama yine de oyle birsey olasa bile nasil susar sastim kaldim.
malesef isleri icin cok evde degilmis ya bi de aksamlari 2 saat gormekle babanin anlamamasi uzerinde cok durmadim.Bu çocukların babası nerede bu olaylar yaşanırken
Bencede anlaması gerekiyor belli ki bir sorun var 7.sınıfa giden çocuk çok küçük sayılmaz hep altına kaçırması normal değil üstüne düşseydi altında yatan sorunda çıkardı böylelikle.aslinda ben agzindan sunu duymustum daha once iki cocugu da 6. 7. sinifa kadar hep altina kacirdigini soylemisti. bunun uzerine dusse bile anlardi diyorum cok garip cidden nasil olur boyle birsey
AynenBu konuları duymak bıle ıstemıyorum gercekten
Tıkandım valla duyunca şaşırmaması ilginçMerhaba hanimlar. sizlere bir konuyu danismak istiyorum. ben olayi dun duydum yakin bir arkadasimin malesef yasadigi ve bir turlu aklimin almadigi bu olayi.
Bir anne dusunun 7 ve 9 yaslarinda iki cocugu kendi evinde yuvalarinda 3 yil boyunca bir adamin tacizine ugrasin. Adam uzaktan akraba ve calismak icin yanlarinda kaliyo. Taciz ve tecavuzler kadin komsudayken oluyor ve anne bunu senelerce farketmiyor.
Yillar sonra buyuyen cocuklarindan biri tartisma sirasinda soyluyor. sen bana hic annelik yapmadin diye anne ogrendigi hafta bile cocuguna sahip cikmak yerine cocugunun parasinin pulunun pesine dusuyor.
Sorum su size bir anne
sizce 3 yil boyunca cocuklari bunu yasarken bunu anlamamis olabilir mi? biri kiz digeri erkek cocuk. Benim aklim almiyor bu olayi yillar sonra duyduktan sonra soka bile girmemesini... sizce anne suclu mu ? anlamamis olabilir mi ? anladiysa sessiz kalmis olabilir mi? siz ne dusunuyorsunuz ?
Merhaba hanimlar. sizlere bir konuyu danismak istiyorum. ben olayi dun duydum yakin bir arkadasimin malesef yasadigi ve bir turlu aklimin almadigi bu olayi.
Bir anne dusunun 7 ve 9 yaslarinda iki cocugu kendi evinde yuvalarinda 3 yil boyunca bir adamin tacizine ugrasin. Adam uzaktan akraba ve calismak icin yanlarinda kaliyo. Taciz ve tecavuzler kadin komsudayken oluyor ve anne bunu senelerce farketmiyor.
Yillar sonra buyuyen cocuklarindan biri tartisma sirasinda soyluyor. sen bana hic annelik yapmadin diye anne ogrendigi hafta bile cocuguna sahip cikmak yerine cocugunun parasinin pulunun pesine dusuyor.
Sorum su size bir anne
sizce 3 yil boyunca cocuklari bunu yasarken bunu anlamamis olabilir mi? biri kiz digeri erkek cocuk. Benim aklim almiyor bu olayi yillar sonra duyduktan sonra soka bile girmemesini... sizce anne suclu mu ? anlamamis olabilir mi ? anladiysa sessiz kalmis olabilir mi? siz ne dusunuyorsunuz ?
aslinda annesine kini var... bu sebeple teselli bile edemiyorum. Annen suclu diyemiyorum kaza bu diyemiyorum.bu yuzden actim konuyu.evet anlamamış olabilir. lütfen herkesi ilgili, çocuğunu takip eden anne sanmayın.
da, şu an olay annenin anlaması anlamamasından ziyade, arkadaşınızın 26 yıl önceki bu travmayı nasıl aşabileceği. allah yardımcısı olsun
ne yazık ki arkadaş tavsiyesiyle, dertleşmeyle aşılamayacak kadar büyük bir yara bu. bence terapiste yönlendirin. ancak uzmandan yardımla aşabilir.aslinda annesine kini var... bu sebeple teselli bile edemiyorum. Annen suclu diyemiyorum kaza bu diyemiyorum.bu yuzden actim konuyu.
tabiki piskolojik yardim almalilar. Bunca yil bununla yasamak bile cok agir ve bu olayin simdi patlamasi da. piskolojik destek almasi gerektigini soyledim.ne yazık ki arkadaş tavsiyesiyle, dertleşmeyle aşılamayacak kadar büyük bir yara bu. bence terapiste yönlendirin. ancak uzmandan yardımla aşabilir.
tabiki de anne suclu ya aklim almiy4yor tvler programlar bas bas bagiriyor guvrnmeyin dayiya amcaya erkege akrabaya ese dosta cogun psikolojisibden mi anlamiyor ilgisiz a ne anlamazMerhaba hanimlar. sizlere bir konuyu danismak istiyorum. ben olayi dun duydum yakin bir arkadasimin malesef yasadigi ve bir turlu aklimin almadigi bu olayi.
Sorum su size bir anne
Yok benim takıldıgım kısım baba evde bu kadar uzun süre kalan bir adama nasil izin vermiş. Akraba da olsa bir rahatsızlık hissedilmesi lazimmalesef isleri icin cok evde degilmis ya bi de aksamlari 2 saat gormekle babanin anlamamasi uzerinde cok durmadim.
tuhaf zihniyet iste koyden gelen issiz akraba. Calismak icin gelip kalmis boyle yani ne diyebilirim ki var anadoluda boyle aptal bi zihniyet ve malesef cirkin sonuclari..Yok benim takıldıgım kısım baba evde bu kadar uzun süre kalan bir adama nasil izin vermiş. Akraba da olsa bir rahatsızlık hissedilmesi lazim
Bu haberi bende okudum, o kadar üzüldüm ki...Dün bir haberde gördüm ben 9 yaşından 26 yaşına kadardı galiba yanlışlık olmasın istismar ediliyor erkek çocuğu ve yapan kişi annesinin kuzeni ama anlaşılamamış
Çocuk intihar etti ama etmeden evvel elinde ses kaydı ile savcılığa başvurmuş 52 gün geçmiş hiçbir işlem yapılmamış çocuksa umudunu kesmiş adaletten canına kıymış
Sonra adam tutuklandı
Yani demek istediğim
Ay bilmiyorum demek ki anlaşılmıyor mu diyeyim. Ne diyeyim
Allah’ın gazabına gelsin iki dünyada pis tacizciler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?