cocugun tecavuze ugradigini anne anlar mi

Danışıklı dövüş ihtimalini düşündürdü.
İnsallah değildir çünkü bir anne için düşülebilecek en aşağılık seviye evladini göz göre göre harcamaktir.
ben internetten okudugum kadariyla bu tarz olaylar anne ile adamin arasinda bir bag oldugunu dusundurdu. Ama yine de oyle birsey olasa bile nasil susar sastim kaldim.

aslinda ben agzindan sunu duymustum daha once iki cocugu da 6. 7. sinifa kadar hep altina kacirdigini soylemisti. bunun uzerine dusse bile anlardi diyorum cok garip cidden nasil olur boyle birsey
Bencede anlaması gerekiyor belli ki bir sorun var 7.sınıfa giden çocuk çok küçük sayılmaz hep altına kaçırması normal değil üstüne düşseydi altında yatan sorunda çıkardı böylelikle.

evet anlamamış olabilir. lütfen herkesi ilgili, çocuğunu takip eden anne sanmayın.

da, şu an olay annenin anlaması anlamamasından ziyade, arkadaşınızın 26 yıl önceki bu travmayı nasıl aşabileceği. allah yardımcısı olsun

Bu konuları duymak bıle ıstemıyorum gercekten
Aynen iki çocuğum var benim de Allah'ım iyilerle karşılaştırsın kötülüklerden korusun sadece benimkileri değil bütün çocukları ama ne kadar korksam da ne kadar kaçsam da bu konulardan ama heryerde karşıma çıkıyor ve beni mahvediyor çocuk tacizi tecavüzü duyunca

Allahım sen akıl fikir ver yarabbim ne denir ki anneyi suçlamayı bıraksan da çocuklara nasıl yardımcı olabilirim die düşünsen onlar ne haldeler kim bilir allahım sen akıl fikir ver

Tıkandım valla duyunca şaşırmaması ilginç

anlamayanı bizzat gördüm. 4 sene sürmüş.

aslinda annesine kini var... bu sebeple teselli bile edemiyorum. Annen suclu diyemiyorum kaza bu diyemiyorum.bu yuzden actim konuyu.

aslinda annesine kini var... bu sebeple teselli bile edemiyorum. Annen suclu diyemiyorum kaza bu diyemiyorum.bu yuzden actim konuyu.
ne yazık ki arkadaş tavsiyesiyle, dertleşmeyle aşılamayacak kadar büyük bir yara bu. bence terapiste yönlendirin. ancak uzmandan yardımla aşabilir.

ne yazık ki arkadaş tavsiyesiyle, dertleşmeyle aşılamayacak kadar büyük bir yara bu. bence terapiste yönlendirin. ancak uzmandan yardımla aşabilir.
tabiki piskolojik yardim almalilar. Bunca yil bununla yasamak bile cok agir ve bu olayin simdi patlamasi da. piskolojik destek almasi gerektigini soyledim.

tabiki de anne suclu ya aklim almiy4yor tvler programlar bas bas bagiriyor guvrnmeyin dayiya amcaya erkege akrabaya ese dosta cogun psikolojisibden mi anlamiyor ilgisiz a ne anlamaz

Yok benim takıldıgım kısım baba evde bu kadar uzun süre kalan bir adama nasil izin vermiş. Akraba da olsa bir rahatsızlık hissedilmesi lazim
tuhaf zihniyet iste koyden gelen issiz akraba. Calismak icin gelip kalmis boyle yani ne diyebilirim ki var anadoluda boyle aptal bi zihniyet ve malesef cirkin sonuclari..

Bu haberi bende okudum, o kadar üzüldüm ki...

anne çok ilgisiz bir anne olabilir çok dikkatsiz sorumsuz bir kadındır belkide yada çok sinirlidir çok agrasiftir çocuklar anlatmaya korkmuştur. yada çocuklar yapısal olarak çok yansıtabilecek tarzda değillerdir saklamayı seçmişlerdir yada tacizi yapan tarafından tehdit ediliyrodur yani bunun için yorum yapmadan yeterince bilgiye sahip değilizki ortamı zamanı ve kişileri tanımıyoruz ve sizde tanımlandıramıyorsunuz bir konuda yorum yapmak için içeriğini bilmek önemli
şöyle bir örenk vereyim.
bir tarih proförünün bir yazısını okumuştum ne kadar ona it ve gerçekli payı var mıdır bilinmez bir gün üniversitede ders anlatırken öğrencilerden biri parmak kaldırır ve çok yavaş okuduğunu hepsinin sıkıldığını söyler adam öğrenciyi yanına çağırır kız ekrana bakarak utanarak yerine geçer aslında adam orada başka dilden ceviri yaptığı için çok yavaş okumaktadır. bazen olaylar göründüğü gibi olmaya biliyor o yüzden yorum yapmak zor geldi ama ne olursa olsun çocuk tacizi olayı zaten başlı başına çok acı ve kolay atlatılabilecek bir durum değil destek alması şart.

Ruhum daraldi yemin ederim.
Oyle anneninde, anne olacagininda...

Cocuklar simdi kac yasinda, resit degillerse lutfen sosyal hizmetlere basvurun.

Haberde de cikti buna benzer birşey çocuk 9 yaşındayken akrabaları iş için başka şehirden gelip bunlarda kalıyor.. ilk o zaman başlıyor taciz tecavüz.. çocuk simdi 26 yasinda ama intihar etti en son askerde arkadaşı el şakası yapıyor bu da kriz geçiriyor.. komutanları akıl hastanesine götürüyor orda ortaya çıkıyor.. 9 yaşından 18nyasina kadar aralıklarla taciz tecavüz.. bende bunu düşündüm 1 sene adam sizin evinizde kaldı çocukla aynı odada yatırdınız ama anlamadınız korumadınız.. 26 yaşına gelmiş askerde tesadüfen ortaya çıkmış.. bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…