- 16 Ağustos 2019
- 56
- 67
- 3
- 35
- Konu Sahibi ahsenahben06
-
ben bukadar komsuya gitme olayini da anlamadim. yaslari kucuk anlasilmicak gibi degil olay. bir de sasirmamis olmasi da ilginc. yazik cok yazik ciddenÇocukları hep azarliyorsa çocuklar belli bile edememislerdir. Ve anlamamistir doğal olarak. Ama bu tam tersi daha suçlu olduğunu gösterir. Üstelik öğrenince bile kendini sorumlu hissetmemis. Yazık.
olay 25 yil oncesi filan. evli kocasi var ancak is sebebiyle cok evde degilmisen basta bir adamın evde kalması yanlış zaten. Ne demek ya? kocası yok mu bu kadının? bu devirde yakın akrabaya bile güven olmazken uzaktan akraba gelecek evde kalacak senelerceee
cahillige cehalete veremiyorum bende gercekten. Ama bilip de sustugunu dusunmek daha korkuncDanışıklı dövüş ihtimalini düşündürdü.
İnsallah değildir çünkü bir anne için düşülebilecek en aşağılık seviye evladini göz göre göre harcamaktir.
olay 25 yil oncesi filan. evli kocasi var ancak is sebebiyle cok evde degilmis
Merhaba hanimlar. sizlere bir konuyu danismak istiyorum. ben olayi dun duydum yakin bir arkadasimin malesef yasadigi ve bir turlu aklimin almadigi bu olayi.
Bir anne dusunun 7 ve 9 yaslarinda iki cocugu kendi evinde yuvalarinda 3 yil boyunca bir adamin tacizine ugrasin. Adam uzaktan akraba ve calismak icin yanlarinda kaliyo. Taciz ve tecavuzler kadin komsudayken oluyor ve anne bunu senelerce farketmiyor.
Yillar sonra buyuyen cocuklarindan biri tartisma sirasinda soyluyor. sen bana hic annelik yapmadin diye anne ogrendigi hafta bile cocuguna sahip cikmak yerine cocugunun parasinin pulunun pesine dusuyor.
Sorum su size bir anne
sizce 3 yil boyunca cocuklari bunu yasarken bunu anlamamis olabilir mi? biri kiz digeri erkek cocuk. Benim aklim almiyor bu olayi yillar sonra duyduktan sonra soka bile girmemesini... sizce anne suclu mu ? anlamamis olabilir mi ? anladiysa sessiz kalmis olabilir mi? siz ne dusunuyorsunuz ?
aslinda ben agzindan sunu duymustum daha once iki cocugu da 6. 7. sinifa kadar hep altina kacirdigini soylemisti. bunun uzerine dusse bile anlardi diyorum cok garip cidden nasil olur boyle birseydemek ki çok ilgisizmiş anlaması lazım çocugun psikolojisi bozulmuştur hiç mi tuhaflık sezmedi nasıl öğrendikten sonra bile şoka girmez para pul peşine düşmüş annede suçlu bence en baştan yabancı biriyle çocuklarını yalnız bırakmamalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?