cocugun tecavuze ugradigini anne anlar mi

Ruhum daraldi yemin ederim.
Oyle anneninde, anne olacagininda...

Cocuklar simdi kac yasinda, resit degillerse lutfen sosyal hizmetlere basvurun.
30 lu yaslarindalar uzerinden yillar gecse de bugun patladi biri iste. digeri de kabul etti. Evli barkli insanlar bilmiyorum dava filan edilemez artik saniyorum.

Akli başında hiçbi anne çocuklarını ne kadar yakın akrabada olsa yanlız bırakmaz

25 yaşında erkek çocugu bu yüzden intihar etti.Küçüklüğünden beri evlerinde ara ara kalan akrabasının tacizine uğramış hatta tecavüzmü hatırlamıyorum.Ailesine yeni itiraf edebilmiş,şikayetleri hemen sonuçlanmayınca polis tarafında çocuk en sonunda intihar etti ve öldü.Yani çocuklar söyleyemeyebilirler gözünü korkutur vs

Benimde aklım bunu almıyor akraba diye evlerine alıyorlar olan günahsız çocuklara oluyor sığınma evi mi sanki çalışmasını biliyorsa kalcak yerde bulsunlar bı zahmet belkide biliyordur kadın hadi öğrendin neden yakasına yapışmazsın be kadın

anneyse anlar. sasirmadiysa zaten goz yummus demmeki

valla SADECE Allah muhafaza diyorum.
pARASI PULU NE YA
bUNU DUYUNCA AKLI SELİM ZATEN DÜŞÜNEMEM.
bİRDE YABANCI BİR ERKEK evden uzak etsin ne diye orada kalır hadi kaldı küçük çucuklar nasıl emanet edilir.
RABBİM ŞAŞIRTMASIN !!!!

anlamaması cok zor ıhtımal gelıyor bana
ama evde kım olursa olsun bır adam yabancı varken cocuklarını evde bırakıp kapı kapı gezmelere gıden kadının kafa saglıgı yerınde degıldır zaten oyle ınsanın annelık kavramını sorgulamak gerekır .

olay 25 yil oncesi filan. evli kocasi var ancak is sebebiyle cok evde degilmis
ustelık es bıle evde degılken baska bır adam evde kalıyor kı es bıle olsa sıytırık gıbı bır adamın yatılı mısafır olması da anormal

bu adam yuzde yuz kadının sevgılısı. baska hıc bır acıklaması yok.

Direkt tecavüzü anlamayabilir ama çocuğun kesinlikle davranışları değişir öyle fark edilemeyecek değişiklikler olmaz. Kimi çocukta bariz hırçınlık olur kimisi bariz içine kapanır. İlgili aile bunun nedenini kesinlikle araştırır ve çözüm bulmaya çalışır

sevgılısıyle bırlıkte yakalandı dıye sevgılısıne cocugunu öldurten annelerde var

sorun su kı herkesın anne olabılmesı... yanı keske zeka sevıyesı ahlak sevıyesı durumuna gore gebe kalabılse . ya da cocuk yapabılse ınsanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…