- Konu Sahibi asikumrall
............................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar eğer eşim ve ben bi kaza sonucu ölürsek bebeğimizin velayetini kim alıyor bilgisi olan var mı
öncelikli olarak hangisini tercih ederler acaba
Canım dün haberlerde izledim şu kazada annesi babası ölen bebek babannesine yada anneannesine teslim edilecekmiş gazetede okudum. Bebeğin kardeşi olmadığı için. Eğer onlardan biri almaya gelmezse yuvaya bırakılıcakmış. Çok üzüldüm o bebeğe ya ağladım nasılda korkmuş yavrum. Allah korusun ya bunları düşünme sana ve eşine uzun ömürler versin Rabbim.
Canım dün haberlerde izledim şu kazada annesi babası ölen bebek babannesine yada anneannesine teslim edilecekmiş gazetede okudum. Bebeğin kardeşi olmadığı için. Eğer onlardan biri almaya gelmezse yuvaya bırakılıcakmış. Çok üzüldüm o bebeğe ya ağladım nasılda korkmuş yavrum. Allah korusun ya bunları düşünme sana ve eşine uzun ömürler versin Rabbim.
​Ah sormayın nasıl ağlıyor korkmuş.. Pek tatlıydı.. Ailesinin mekanı cennet olsun..
Allah nasılda korumuş onu hiç birşey olmamış anasız babasız kaldı ama Allah kimseyi evlatsız anasız babasız bırakmasın
bende o haberden etkilendim
eşime baktım işte bende bundan korkuyorum dedim çünkü benim kaza fobim var yolculukta hep kaza yapıcakmışız gibi geliyo bebeğimize kim bakar o zaman dedim o da babannesi bakar diyo
Arkadaşlar eğer eşim ve ben bi kaza sonucu ölürsek bebeğimizin velayetini kim alıyor bilgisi olan var mı